- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Hangi kafayı yaşıyorlar bu şikayetini geri alması için baskı yapanlar anlayamıyorum.
Yani adam haklı mı kıza tecavüz etmekte, bunu mu savunuyorlar?
Yoksa erkektir yapar evlensinler temizlensin mi yoksa kız tecavüz edilmeye mahkumdur mu diyorlar içlerinden?
Ben cidden bu kafayı anlayamıyorum lütfen biri açıklasın da zorlamayayım beynimi daha fazla.
Anlayan beri gelsin. gerçekten beynim yandığı nadir durumlardan. anlayamıyorum. 1 can için 3 can hapistemi yatsın diyorlarmış. kafa bu işte.
Valla onları ben can olarak görmüyorum maalesef.Anlayan beri gelsin. gerçekten beynim yandığı nadir durumlardan. anlayamıyorum. 1 can için 3 can hapistemi yatsın diyorlarmış. kafa bu işte.
Valla onları ben can olarak görmüyorum maalesef.
Yapmasalarmış o zaman adi herifler. Çıksınlar da başka kızların da mı canı yansın ay valla ağır hakaretler edesim var ama bu mahluklar yüzünden günaha girmek istemiyorum..
Ablalarından birinin yanına gitmesi mümkün değil mi şu an? Belki kızcağız oradan gidince ailesinide rahat bırakırlar. Allah cezalarını versin.
Tövbe estağfurullah.. Ağır yazacagim ama banlanirim.. Böyle devam ederlerse onları da şikayet etmemeliler. Korkunun ecele faydası yok. Ya da kesin çözüm . Ordan tasinmalilar.. Öyle bir hata yapıp cikarirlarsa kizinin ne halde olacağını düşünmek bile istemiyorum.. Bir de evlensinler demeleri.. Allahım nasıl bir zihniyet bu ya. Ya onlar insan içine nasıl cikacaklar.. Hayır yani ailesi nasıl konusabiliyorlar ya.Utanmiyorlar mi.Yüzleri nasıl tutuyor bunlari söylerken.Kızı 3 kişi kaçırıyor biri tecavüz ediyor. Kaçıranlardan ikisinin de kızları var. sonra bunlara başka iki yaşlı yardım ediyor falan. şimdi hepsi hapiste. şu an da tüm komşuları köylüsü falan bir kız için 3 kişi hapistemi yatsın alın geri şikayeti evlensinler diye baskı yapıyorlarmış. sürekli kızı ailesini tehdit ediyorlarmış sanıkların aileleri. şikayette edemiyorlar korkuyorlar. geçenlerde geldiler babasıyla konuştum adamın gözleri doldu. düşman taşımak çok zor dedi. nasıl bir insanlıktır anlamıyorum haklılar ama herkes onlara düşman olmuş. aklım hafsalam almıyor
asıl o pisliklerin ailesinin utanıp kaçması gerekirken kız ailesiyle kaçıyor ne günlere kaldık yarabbimkız sıkayetını gerı alsada artık kamu davasıdır
aılesı kızıda ordan alıp baska yere tasınsın
asıl o pisliklerin ailesinin utanıp kaçması gerekirken kız ailesiyle kaçıyor ne günlere kaldık yarabbim
cahillik değil bunların ki safi kötülükaynen öyle. aklım almıyor. zır cahiller..
Kızı 3 kişi kaçırıyor biri tecavüz ediyor. Kaçıranlardan ikisinin de kızları var. sonra bunlara başka iki yaşlı yardım ediyor falan. şimdi hepsi hapiste. şu an da tüm komşuları köylüsü falan bir kız için 3 kişi hapistemi yatsın alın geri şikayeti evlensinler diye baskı yapıyorlarmış. sürekli kızı ailesini tehdit ediyorlarmış sanıkların aileleri. şikayette edemiyorlar korkuyorlar. geçenlerde geldiler babasıyla konuştum adamın gözleri doldu. düşman taşımak çok zor dedi. nasıl bir insanlıktır anlamıyorum haklılar ama herkes onlara düşman olmuş. aklım hafsalam almıyor
Yemin ederim o kadar sinir oldum ki şu mesajınızı okuyunca an sinirden ağrı girdi başıma aşağılık pisklijler iğrenç yaratıklar 1 kıza bunu yağpmaya utanmamışlar mı ne istemişler kızdan diyecejklerine hapse girene üzülüyorlar allah belalar yağdırsın inşallah başlarına onulmaz hastalıklara tuıtulsınlar...
hangi köy olduğunu söylesene hangi şerefsizlerin yaşadığı ait bir memleketmiş orası
malesef...asıl o pisliklerin ailesinin utanıp kaçması gerekirken kız ailesiyle kaçıyor ne günlere kaldık yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?