Dilsiz değil dilli şeytanlar..

Anlayan beri gelsin. gerçekten beynim yandığı nadir durumlardan. anlayamıyorum. 1 can için 3 can hapistemi yatsın diyorlarmış. kafa bu işte.

Anlayan beri gelsin. gerçekten beynim yandığı nadir durumlardan. anlayamıyorum. 1 can için 3 can hapistemi yatsın diyorlarmış. kafa bu işte.

1 canı yakmayı biliyorlar ama o 3 kişi
Biri de kalkıp demiyor ki abi aklını başına al, sen ne yapıyorsun diye. Yardım etmeyi biliyorlar pek iyi
Kendi çocukları da varmış üstelik
Yazık

Valla onları ben can olarak görmüyorum maalesef.
Yapmasalarmış o zaman adi herifler. Çıksınlar da başka kızların da mı canı yansın ay valla ağır hakaretler edesim var ama bu mahluklar yüzünden günaha girmek istemiyorum..

bugün aradı yavrum benim ağlıyor. abla ben naptım benim ne suçum var diyor. o kadar çaresiz hissettim ki kendimi. ben küfür de ettim bağırdım da.

Ablalarından birinin yanına gitmesi mümkün değil mi şu an? Belki kızcağız oradan gidince ailesinide rahat bırakırlar. Allah cezalarını versin.

Ablaları da yurtta kalıyorlarmış. önerilen herşeyi önerdim hiçbiri mümkün görünmüyor. özel bir yurt ayarlıyalım orda ders çalışırsın dedim ama ailesi de gözünün önünden ayırmak istemyor. anne baba için de büyük bir travma.

Kendi çocuğunun başına gelse güle oynaya tecavüzcüye gelin mi verecekmiş?
İnsanlar iyice çıldırdı ya kendi totolarını kurtarmak adına yapılanlara bak.
Umarım şikayetlerini geri almaz ailemiz de o müsvetteler hapiste görür neyin nasıl olduğunu.
İnsanın akşam akşam ağzını bozduracaklar sinir oldum ya.
Güzel kızımıza da sınavında başarılar diliyorum , inşallah emeklerinin karşılığını alır.

Tövbe estağfurullah.. Ağır yazacagim ama banlanirim.. Böyle devam ederlerse onları da şikayet etmemeliler. Korkunun ecele faydası yok. Ya da kesin çözüm . Ordan tasinmalilar.. Öyle bir hata yapıp cikarirlarsa kizinin ne halde olacağını düşünmek bile istemiyorum.. Bir de evlensinler demeleri.. Allahım nasıl bir zihniyet bu ya. Ya onlar insan içine nasıl cikacaklar.. Hayır yani ailesi nasıl konusabiliyorlar ya.Utanmiyorlar mi.Yüzleri nasıl tutuyor bunlari söylerken.

ne demek bir kişi için üç kişi hapis mi yatsın
yatacak tabii ş............. pislikler
kıza tecavüz ederken akıllarına gelmemiş hapiste yatacakları günler

ne pis bir toplum olduk biz böyle ya eskiden biri tecavüz edince, katil olunca onun ailesi inan yüzüne çıkmaya utanırdı şimdi mağdur kaçıyor bunlar baskı yapıyor bizimkiler çıksın diye

hayvan öküz kadar herif gencecik kıza tecavüz edecek hayatını karatacak sonra ödül gibi o kızla evlenecek ha ağzımdan küfürden başka şey çıkmayacak bu fikirlere karşı

kız sıkayetını gerı alsada artık kamu davasıdır
aılesı kızıda ordan alıp baska yere tasınsın

Yemin ederim o kadar sinir oldum ki şu mesajınızı okuyunca an sinirden ağrı girdi başıma aşağılık pisklijler iğrenç yaratıklar 1 kıza bunu yağpmaya utanmamışlar mı ne istemişler kızdan diyecejklerine hapse girene üzülüyorlar allah belalar yağdırsın inşallah başlarına onulmaz hastalıklara tuıtulsınlar...
hangi köy olduğunu söylesene hangi şerefsizlerin yaşadığı ait bir memleketmiş orası

çok detay vermiyim kızın deşifre olmasını istemiyorum.

Banlanmak istemiyorum gerçekten.. Yoksa çok şey yazarımda.. İnsanlığımızı kaybetmişiz haberimiz. Kadının Türkiye'de hiç ama hiç değeri yok. Lanet olsun.. Adam kadına tecavüz edebilir. Birileri de ona yardım edebilir ama 3 kişi bir kız için hapis yatamaz vah vah vah... ırz düşmanları.. insan müsveddeleri.. yazıklar olsun.

asıl o pisliklerin ailesinin utanıp kaçması gerekirken kız ailesiyle kaçıyor ne günlere kaldık yarabbim
malesef...
kızın oturdugu cevre aıleye baskı yapana kadar..
o tecavuzcuyu lınc etmelılerdı

Allah kıza ve ailesine yardım etsin. İnşallah kızın hayatında güzellikler olur ilerde

o baskı yapan çevrenin kızlarının başına gelse aynı şey napalardı ?!! günah denen vicdan denen bişey var ya bu insanlar nasıl böyle bir şey isteyebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…