- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Şikayeti geri almazlar umarim!! Bu konuda destekçisi olun lutfen
valla annesi babası kızı korumak adına ya oradan taşınsın ya da kızı sosyal hizmetlere göndrsinler bir seneliğine
yatılı bir liseye de olabilir
kesinleşmiş karar varsa kız şikayetini geri alsa ne yazar.
Bildiğim kadarıyla durum her ne olursa olsun 18 yaşından küçük biriyle ilişkiye girmek suç teşkil eder.
Şikayeti geri çekse de çekmese de suçludur.
Yazıklar olsun.. Nereye gidiyor bu insanlık.. Kendi kızlarının kardeşlerinin başlarına gelse böyle baskı yapabilirler miydi acaba. Ne günlere kaldık. Allah ıslah etsin herkesi.
Canim kizi yanina alma gibi bi durumun varmi ?
Korkunçtüm komşuları köylüsü falan bir kız için 3 kişi hapistemi yatsın alın geri şikayeti evlensinler diye baskı yapıyorlarmış.
Siz şikayet edin isminiz gizlensin.Kızı 3 kişi kaçırıyor biri tecavüz ediyor. Kaçıranlardan ikisinin de kızları var. sonra bunlara başka iki yaşlı yardım ediyor falan. şimdi hepsi hapiste. şu an da tüm komşuları köylüsü falan bir kız için 3 kişi hapistemi yatsın alın geri şikayeti evlensinler diye baskı yapıyorlarmış. sürekli kızı ailesini tehdit ediyorlarmış sanıkların aileleri. şikayette edemiyorlar korkuyorlar. geçenlerde geldiler babasıyla konuştum adamın gözleri doldu. düşman taşımak çok zor dedi. nasıl bir insanlıktır anlamıyorum haklılar ama herkes onlara düşman olmuş. aklım hafsalam almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?