Dilsiz değil dilli şeytanlar..

Allah belasını versin o kara cahil insanların. yarın birgün onların kızlarına da aynı haltı yese ne dışkı yiyecekler. pislik ya hepsi. allah hepsini bildigi gibi yapsın. birbirlerine tutunup destek olacaklarına köstek olmuşlar. bide tecavüzcüyü kayırıyorlar deli oldum.

Bizim ülkemiz böyle erkek ne yaparsa yapsın kıymetli vazgeçilmez değerli...tecavüze uğrayan 8-9 yaşındaki küçücük kızları bile suçlayan insanlarla dolu ülke..
Asla şikayetlerini geri almasınlar, valla o baba olsam o sapıkları adam tutup dövdürür süründürür başlarına bela olurdum bizi hapse atın diye yalvarırlardı onlar saf masum birine denk gelmişler...

Aileninde kızın da başka bir yere taşınmaları şart yoksa onlara rahat vermezler orda.

O kızın ailenın psikolojileri ne haldedir kimbilir.niye tecavüz edilir küçücük kıza ne istenir bu erkekleri anlamak zor.anlamıyorum ben anlamak da istemiyorum

Kamu davasi olur bu kizin yasi kucukse sikayetini geri almasi bi seyi degistirmez

Allah'ın belası pislik çeksin cezasını ailesi şikayetini geri almaz umarım

memlekette adelet yok ki!
çok tuhaf birşey söyleyeceğim
ben anlayabiliyorum bunların mantığını,
anlamayanlara anlatayım,
bu adi pislik herif 30 yaşında bu kızı beğenmiş kaçırıp ırzına geçeyim ki lami cimi olmadan çeyiz düğün zorlanmadan kızı kendime eş alayım diye düşünmüştür o diğer yardım edenler hapis yatınca çocukları eşleri aç kalacak sefil olacaklar diye şikayeti geri alın tecavüzcü kızla evlensin veee MUTLU SON
bu kadar hayvan oğlu hayvan bunlar.
bence müge anlıya başvurun çok ciddiyim rezil rüsva olsun o köy,
nasıl olsa adelet yok müge anlı var

Sosyal hizmetlere gidin. Çocuk yurdu değil de sevgi evleri var. O tip sorunları yaşayan başka genç kızlarda Oralarda kalıyor. Siz gidip görüşün. Köyden gitsin. Aile de devlet korumaya aldı desin.

Inşallah adalet yerine bulur ve o pisliğin cezası kesinleşir

aynen anlattığınız gibi olmuş.şe..siz göz koymuş kıza. kız lisede öğrenci bu pislik ilkokul mezunu, 20 yaş büyük.istese vermiycekler biliyor kızı kaçırıyor ki vermek zorunda kalsınlar.tabi evdeki hesap çarşıya uymuyor.mahkeme suçlu buluyor adalet tecelli etti yani 30 seneye yakın hapis cezası aldı fail. ama insanlar vicdansız hala kızın canını yakıyorlar..

Ne olacak biliyor musun? Tecavüze uğrayan suclu bulunup ya öldürülecek ya da tecavuzcusuyle evlendirilecek... 2. Secenekte ölumun başka hali tabi...

Pislikler , ingrenc bisey bu ya erkeklerden bazen nefret ediyorum ne istediniz kizcagizdan geneleve gidin zorla ne anliyolarsa. Benim yasadigim yerdede bi adam ikinci evliligini yapti ailesi karisini birakip baska kadin aldi diye oglani reddettiler dedimki vay bee ne iyi aile gelini savunuyolar dedim veee oglan ikinci evlendigi karisinin daha 5 yasindaki kizina taciz falan etmis cocuga biseyler yapmis cocuk annesine anlatinca kadin kocasini ihbar etmis adam 40 yil hapis yaticak ohhhhh iyi olmus pislik hic cikmasin. Ama oglanin ailesi ogullariyla baristi utanmadan destek oldular karisini aldatti diye evlatliktan reddettiler cocuga yaptigi sey icin ise yaninda oldular igrendim resmen kanim dondu

Ne demek bir kız için üc kişi hapiste yatıyor? Böyle bir kafamı olur ya? Bunu diyebilenin kızı yokmu? Allahtan korkusu yokmu?
İnşallah ömür boyu hapis yatarlar,hapistede güzel muamele görürler adiler.
Kızın ablalarının yanına gitme şansı yokmu? Oradan uzaklaşması gerek,çok ciddi baskı var belliki. İnşallah üniversiteyi kazanır çok üzüldüm

aile derhal onları taciz eden tehtid eden insan dicem ama dilim varmıyor malukatlarıda şikayet etsin onların gözü korksun ben ailenin yerinde olsam tarlayı satar başka bir yere yerleşirdim... öyle insanlarla aynı köyde yaşamak istemezdim...

şikayeti geri alsalar bile kamu davası olmuyormu bu artık kız kucuk ustelık

Korkarım ki şeytan bile biz insanoğlundan şikayet olacak bir gün ,rezil kepazeler resmen, umarım ömürboyu hapis köşelerinde fareler gibi günyüzü görmeden çürür giderler.Aslında bunların 3 nüde önce hadım edeceksin sonrada cezaevine tıkacaksın hemde hücreye adi pislikler sinirimden deli oldum resmen...

Ya Allah o kızın yardımcısı olsun, öyle adilerin vicdansızların arasında kalmış. Şikayetini geri almaz tabi bence ama alsa bile, cezaları azalmayacak, ya da cezalarının süresi azalmayacak. Şu an o kadar sinirlendim ki anlatamam. Adiden de aşağı insanlıktan uzak vicdansız varlıklar var bu dünyada.

Yani geri alsa da azalmaz cezaları diye biliyorum ama şimdi emin de olamadım bir an. Sakın geri almasın şikayetini. Sürünsünler kendileri gibi olanlarla.

Insallah bu kiza bunu yapanlar, hapiste ayni muameleye maruz kalirlar.
Girisler olsun, cikislari olmasin oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…