Din Dan Don... Artk benim de bir Evim var

waww super ya yeı evelre bayılıyorum zaten benya hersey yenı sıfır super .zevlkisinzde msalalh rabbım sağlıkla mutlulukaoturmayıda nasıp etsın inş

shopaholic canım halının markası renk halı
destinam canım koltuk takımını inegölden aldık cassalina diye bir marka rengi siyaha yakın bi füme
konsolla masanın yerinide dediğin gibi yapmıştım ama konsol hiç görünmüyor masayada rahat oturulamıyor. öle daha güzel görünürdü aslında dediğin gibi

Canım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.Gerçekten çok ferah ve çok güzel dizayn edilmiş bir evin var.Ev eksikleri maalesef bitmiyor canım.Salonuna kırmızı renkte biblolarla hareket katabilirsin canım.Konsolu da yemek masasının arkasına alsan daha iyi olmaz mı? Konsolun üzerine de çok şık bir ayna alabilirsin.

canım benim harika evin huzurla aşk ile otur inşallah...salonuna arkadaşında dediği gibi sticker harika olur yemek masanım boş duvarına ve herşeyin siyah beyaz olduğu için kırmızı objeler renk katar bence dediğin gibi büyük ama az.

tatlım güle güle agız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim...mutluluklar dilerim.......bayıldım evine çünkü mobilya renk seçimlerin benim le aynı bende siyah, krem ve deri kullandım ...salon halına bayıldım....nereden aldın....bu aralar bende arıyorum bulamyorum istediğim gibi....vakitte yok gerçiii

soğanlıkta bir halıcıdan aldım canım. ismini hatırlayamadım ama istersen öğrenirim. halı renk halının özel dizaynıymış ama renk halı başka bi firmayla birleşince üretimi durmuş ve biz ikisini 550 tl ye aldık fiyatıda iyi bence güzel düşünceleriniz içinde teşekkürler arkadaşlar. allah hepimizin gönlüne göre versin

çok güzel canım bayıldımm cok zevklısın Allah bu sıcacık evınde mutlulugunuzu bozmasın

bir yeni gelin daha eviniz çok ferahmış ben bu halini beğendim ama illede birşeyler alıcam diyorsanız masa üstüne mini bir vazo ve laleler olabilir o iki tekli koltuğun arasına şu uzun somolili kadın gibi olan biblolardan aman ismi aklıma gelmedi boy boy oluyor ya ince uzun ben diyim sen anla onlardan olabilir yada ayaklı salon abajuru olabilir konsolunun üzerine iki tane şamdan ortasına siyah deri bi foto çerçevesi içine düğün fotonuz :asigim: üzerinede şu dekoratif aynalardan alabilirsin internet sitesinde çok hoş aynalar var istersen özelden sana adresi veririm üüffff be ne salon döşedim heeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Evin çok güzel allah ağız tadı versin canım.Herkes fikrini söylemiş bence de salona duvar stickerı,konsola şık bir ayna,duvarlara şık tabloda olabilir sticker alamazsan,dediğin gibi büyük biblolarda kombine eder bu hali bile güzel canım dert etme eksik hiççç bitmez emin ol opuyorumnanaktan

canım evin çok güzel ve çok temiz gözüküyor.güle güle oturursun inşallah. . .

salonunu biraz daha hareketlendir.arkadaşların dediği gibi dekoratif aynalardan al .bi kaç tane bibloyla canlılık katabilrsin .

ayrıca yatak odanda aynanın önüne bi kç tane kozmetik ürünlerini koysan daha iiyi olmazmı.
bu arada o gırgırdan bende istiyorum

çalışma odan
mutfagın , banyon , ve yatak odanın rengine bayıldım canım
güle güle otur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…