Din Dan Don... Artk benim de bir Evim var

Canım bayıldım bayıldım ama neden yatak odasını lila yaptınız dert oldu bana valla....

gerçekten çok hoş bi ev.
girişteki portmantoyu nerden aldınız? ve fiyatını sorabilirmiyim?

teşekkür ederim. bakalım biz de bir uğrayalım evkur'a hiç zevkimize göre bişey bulamadık, şık olanlarda hep küçük kaldı, iki kişinin 200 tane ayakkabısı filan olunca :)
ama bu tam aradığımız gibiymiş :)
saolasın tekrar!

evin çok güzel herşey gıcır gıcır kaydirigubbakcemile3allah ağız tadıyla bir ömür boyu oturmayı nasip etsin

canım benim öncelikle sana bir ömür mutlulaklar diliyorum hayırlı olsun inşallah .evinizdede agız tadıyla sıhhatle oturmayı nasıp etsın RABBİM .evın cok hos özenle düzenlendiği cok belli öyle göze carpan pekte bosluk yok zaten ebnce cokta doldurmaa salandakı koltuklarına bayıldım ozellıkle nerden aldıgını soylersen cokk sevınırım ayrıca fıkır oldu bızım ıcınde mutluluklar diliyorum canım tekrar

canım çok zevkle döşemişsin belli.ben çok beğendım.sadece misafir odana bikaç biblo al yeter bence çok sade ve hoş bir evın var.mutluluklar canımmm

canım teşekkürler koltukları inegöl cassalina mobilyadan aldım ama ayaklarında problem var. kırılıyorlar yani bakacksanız bile buna dikkat edin

evin çok güzel arkadaşım güle güle oturun. Siyah beyaz mobilyayı çok seviyorum bende. çalışma odandaki koltukların rengi çok güzel. halı da çok yakışmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…