DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

merhaba DingiltereKralicesi -bu forumda çok yeniyim. ilk mesajm hatta bu.. burnun gerçekten çok ama çok güzel olmuş.iyi günlerde kullan.sadece resimleri görünce içim çekildi.. çünkü ben de yaptırmak istiyorum ama bu morluklar beni çok korkuttu. tabi ki sonu çok güzel ama ailem zaten karşı. beni öyle görmeye dayanabileceklerini sanmıyorum.ayrıca bu morluklar toplamda kaç gün içinde geçiyor. ben çalışıyorum ve ramazan bayramıyla birlikte toplamda 12 gün falan iznim olacak.. morlukların geçmesi için yeterli mi .bankada çalışıyorum bu morluklarla gidemem işe. bir de tam rakam söylemek zorunda değilsin. 4,000 tl yi geçiyor mu?

calimeros öncelikle sitemize hoş geldin a.s.

benim morluklar şişlikler gözümdeki kanlanma, toplam 18. günde geçti ama bu durum tabi ki kişinin bünyesine ve operasyonun büyüklüğüne bağlı

ben ameliyatım için 1500 tl ödedim, bu rakam da yine operasyonun büyüklüğüne, doktora ve hastaneye göre değişiyor

hacerim yine ben, yine bi soru kaydirigubbakcemile3

güneş kremi olarak ne kullanıyosun, sebamed in sabunu bana alerji yapmıştı da, başka tavsiye edebileceğin bişey var mı?

anladım.. ben de bakırköy acıbadem hastanesinde olmayı planlıyorum .bakalım şuanki ameliyat fikrim korkaklıktan öteye gidemiyor. fiilliyata dökebilir miyim bilmiyorum.. mayısta nişanlanıp ekim gibi evlenmeyi düşünüyorum ama bu burunla da evlenmek istemiyorum.. açıkçası birilerinin gazına ihtiyacım olacak:)teşekkürler bilgilerin için.. iyi geceler.

Canım çok güzel olmuş burnun...
Ama ne yalan söyleyeyim bayılacak gibi oldum gözündeki kanlanmayı görünce...
Canın çok acıdı mı ufffffff valla bi hoş oldum hee...:sinifsinif:
Nasıl denir bilmem ama iyi günlerde kullan...kaydirigubbakcemile3

orjinalbiburunolmus kendiburnunla nerdeyse aynı ama daha fiyakalı kaydirigubbakcemile5 cok doğal duruyor güle güle saglıklı günlerde kullan tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…