DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

Canım ya burnun güzel olmuşta bu zamana kadar ilk defa öyle gözünde kan toplananı görüyorum. Krem, buz vs bişey yapmadın mı ki sen... Ayy ben çok korktum şimdi ya morluğa tamam da ben gözü öyle kan toplananlara bakamam bile:1shok:

Evdekilerde zaten karşı yavaş yavaş ılımlı hale getrdim ameliyat olursam ve böyle bir durum olursa şimdiden sözlerini duyar gibiyim (Biz sana demedik mi, Ahanda burnumu yapayım derken gözünden oldun vs vs):gitme:

YA BEN ÇOK KORKTUUUMMmafoldumben

burnun çok güzel olmuş sahiden yeni baktım fotolara bn yeniyim sitede bnde olmayı düşünüorum uff korkuorum ama bakalımm.. ama senin burnunu çok beendimm sağlıkla kullan.. harkulade bncee...

bunu yazdığın iyi olmuş bende şaşkın şaşkın bu kız niye ameliyat olmuşki diyodumkaydirigubbakcemile3
çok yakışmış, her ne kadar eski burnunda güzel olsada son hali farklı bi hava katmış

burnun çok güzel olmuş sahiden yeni baktım fotolara bn yeniyim sitede bnde olmayı düşünüorum uff korkuorum ama bakalımm.. ama senin burnunu çok beendimm sağlıkla kullan.. harkulade bncee...

Ya bende burnunu beğendim ama ben en fazla 1 hafta çalışamaz durumda olurum yani... Tiyatrocuyum ve alçım çıktıktan sonra yüzümdeki şişlikler makyajla kapatılır ama öyle kanlanma olursaa:bbo:

Gözde kanlanma durumu herkeste olmuo ki, kardeşimle 1 er gün arayla ameliyat olduk onun 2 gözü kanlandı bende böyle bir sorun olmadı. Onun burnuna daha cok işlem yapıldı biz ondan oldu diye yorumladık ama yapısal farklılıkdan da olabilir tabi. Olabildiğince dik oturmak ve buzla compres yapmak bu durumun kötüleşmesine engel oluor ama oluşmasına engel olamıyor malesef, olacağı varsa oluyor yani. Geçici bi durum morluklar gibi ama daha gec düzeliyor :sinifsinif:

dingiltere kraliçesi merhaba geçmiş olasun.bende oldum ameliyatımı şuan 13.günümdeyim ama ben bandajlıyım daha.tekrar geçmiş olsun yaa bende hiç göz kanlanması olmadı.bende çok morardım ama seni görüncer benimki yanında çok az kalıyor şuan 13.gündeyim ve ne şişlik kaldı diyebilirim morluk zaten geçti gitti.hayret sen bendende çok morarmış kan toplamışsın..geçmiş olsun

Öncelikle mrb burnun çok tatlı olmuş çok doğal..
bende ameliyat oldum 2 ay 3 gün fln oluyor ama hala burnumun sağ tarafında şişlik var.sol taraftan bakınca çok tatlı duruyor tam oturmuş bi şekilde ama sağ taraftan öyle değil.. bantlarım çıktığından beri aynı orasının şişliği..sizde de oldu mu acaba ?

Geçmiş olsun cnm.Aşama aşama resimlerini eklediğin için sağol.Bizim içinde iyi oldu.Benimde eğrilik ve nefes alma zorluğu var.Bende artık burada cesaret veren arkadaşları görünce olmalıyım diyorum.K.B.B.Dru yapmış sanırım.Başarılı buldum.Güle güle kullan cnm.

ben sana kurban olurum ya yeni gördüm bu konuyu :sinifsinif:

Cok gecmis olsun bitanem, gözünü görünce cok kötü oldum senağlama

Masallah, cok iyi bir ameliyat olmus, burnun cok ama cok güzel olmus ama güzellikten ziyade umarim sagligin iyidir bitanem Şeniz

tekrar cok cok gecmis olsun canim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…