DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

Sanırım ben kendim ifade etme adına fazla uzun yazdım ve seni kızdırdım.Ben sonucunu beğendim fakat kısaca şunu demeliydim: "Eğer benim senin gibi güzel ve özel bir burnum olsaydı,sadece sağlık sorunumu giderir,değiştirmezdim." Dikkat ettim de önceki burun deliklerin çok hoş ve karizma katan cinstenmiş.Bilmiyorum eski burnunu neden bu kadar beğendiğimi ama bir sanatçı olarak, estetik bir vizörden baktığım konusunda ısrarcıyım.Allah seni zaten güzel ve özel yaratmış.Biliyor musun?Nickini arkadaşlarıma bile bahsettim.Çünkü çok esprili,matrak bir nick.Böyle bir insanı tanımak isterdim bile dedim.MÜHıM OLANıŞTE BU ZEKA,ESPRı VE ÖZGÜNLÜK ANLAYIŞI.BU ıNSAN BURNU HıÇ OLMASA DA GÜZELDıR ZATEN.

Yok hayır kızmadım estağfurullah.
Dediğim gibi sadece sağlık sorununu giderebilirdim, estetik olmayabilirdim.
Ama kemiklerimin yanlış kaynaması sonucu burnumda bir çıkıntı vardı ve bu görüntü olarak beni rahatsız ediyordu.
Elimde imkan varken değiştirmek istedim.
Söylediklerinizi yanlış anlamadım ya da kırılmadım.
Karşılıklı konuşuyoruz, kötü olan bir şey yok bunda a.s.

burnumu tamamen estetik amaçlı yaptırdım hiçbir sağlık sorunum yoktu burnum kemerliydi ve bu benim psikolojimi kendime ait güvenimi etkiliyordu.. burun yaptırıpta beni tamamiyle değiştiren benden çıkaran bir burun da yaptırmadım sadece kemersiz ve en doğal burnu istedim doktorumdan şu ana kadar pişman olmadım inşallah rabbimde pişman etmesin ne beni ne de kimseyi .. ama gerçekten son 3 aydır çok mutluyum .. ve kendimi çok daha iyi hissediyorum yazdıklarım kimseye cvp değildir yalnış anlasılmasın içimden geldi yazdım..:kedi:

cnmm çok iyi olmuş burnun ama zaten güzeldideee:)özellikle estetik içinnn ameliyat olmaya cesaretim yok ama saglık sorunu için ameliyat olmuşken estetikte olrurum valla:):):)

canım cok geçmiş olsun cok güzel olmus burnun ..benim de gözümde kanlanma olmustu biliyorum onun acısını cok da cabuk geçmiyor aslını istersen ama fotoğraflarından senin de gördüğün gibi yavas yavass geçiyor ve sonuc da harika oluyor opuyorumnanaktan turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…