DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

benim kuzenim de burun ameliyati yaptirdi,gozunun ici kanli degildi ama onunki daha beterdi,bir tek gozunu gorunce cok kotu oldum,o da normal.gecicek...derken gecmistir yani.kiyaslama yapmiycam,eski burnuna haksizlik olmasinkaydirigubbakcemile3 cunku gercekten iki burnun da cok guzel..gecmis olsun tatlim/

vaaoow burnun harika görünüyo.bende ameliyat olalı 26gün oldu ama hala çok şiş görünüyo.yoksa inmeyecekmi böyle şişmi kalacak bişey soracağım doktor masaj vermişmiydi alçı alındıktan sonra. benim doktorum arayıp sormuyo bile ve beni delirtiyo. zaten istediği gibide yapmamış üff ya

canım teşekkürler, du bakalım 26 günde mucize bekleme
vücuduna izin ver biraz kendine gelene kadar,
benim doktorum masaj verdi ama herkese masaj önerilmiyor, sana söylemediyse yapmamanı öneririm
birazcık sabır a.s.

:bbo::bbo:uff çok kötü oldum bayılıcamm çokk morarmışşşş gözün için kanlı falann ama son halii harikaa olmuşş güle güle kullan canım bu kadar uzun süre morluklarda hiç ağrı olmuyormuu yüzdee

Güzelmiş, daha güzel olmuş.
Yeni burnun çok yakışmış gerçekten.
Çok büyük geçmiş olsun yinede,
Ameliyat masası sonuçta.Umarım şimdi daha iyisindir.

ya tatlım senin burnunu gördükten sonra benimkinin hiç güzel olmadığına karar verdim. keşke doğal olsun demeseydim. dümdüz sıradan bişi oldu benimki ama senin ki harika kıskandım mı ne :)) güle güle kullan

öncelikle geçmş olsun
gercekten çok dogal ve sana çok yakışan bir burnun olmuş

ama senin eski burnunda çok güzelmiş :))))) neden estetige ihtiyaç duydun merak ettim

öncelikle geçmş olsun
gercekten çok dogal ve sana çok yakışan bir burnun olmuş

ama senin eski burnunda çok güzelmiş :))))) neden estetige ihtiyaç duydun merak ettim

teşekkürlerr ilk sayfada açıkladım zaten
benim bütün burun kemiklerim kırıktı ve bir burun deliğim nerdeyse kapalıydı
estetik 2. planda gerçekleşti yani

canım benim çok geçmiş olsun
yeni burnun çok güzel çok doğal duruyor
güle güle kullan yeni burnuşunu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…