DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

vallahi super olmusun ilk zamanlar gozun felan bayagi kanliydi ama sonucu super olmus diyecek birsey yok gule gule kullan hemen hemen ayni olmusuz ameliyatlari

çok güsel olmuş canım sağlıklı mutlu güzel günler diliyorum.fiyatı çok düşük yaaa ama sadece törpilemiş sanırım.birde problemini gidermiş sağlıklı günler güsel murunlu kızzzz

burnunu cok begendim canim gule gule kullan:) ben de yaptirmak istiyorum cem karas'a ama aklim bir seye takildi bu gunlerde...cem karas'in yaptigi burunlara bakiyorum da hepsi hemen hemen ayni tip burunlar...yani ucunda minicik bir top varmis gibi gorunen, sirin, kucuk burunlar...yanlis anlamayin cok da guzel burunlar bunlar...ablam da cem karas'a yaptirdi mesela...ama dikkatimi ceken sey neden gordugum insanlarin burunlari ayni tip(yani cem karas hastalarinin)? acaba bu adam herkese ayni tip burun mu yapiyor diye gecirdim icimden bir an:uhm:

merhaba hacer bişi sormak istiyorum.öncelikle burnun cok güzel olmuş.bende estetik düşünüyorum ve izmirde yaşıyorum.sen hangi doktora yaptırdın doğrusu öerak ettim.cok başarılı

maşallah maşallahhh gerçekten harika olmuş,21 kasımda ameliyatım olucak bnmde böyle başarılı ameliyatları görünce birazcık rahatlıyorum,ben ameliyattan sonra 11 gün işe gitmicem peki 11 gün sonra işe gittiğimde ne durumda olur sence yüzüm gözüm senin şişlik ve morluklar ne kadar sürede geçti cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…