DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

Çok çok geçmiş olsun
bende istiyorum ama çok korkuyorum
resimlere baktıkça hayırr özge kendine gel yaptırma dedim
ama son fotoyu görünce
amann yemişim morluğunu böyle buruna değer dedim :)

merhaba Ben Hacettepe Hastanesinde Ömer Taşkın Yücel'e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. rica etsem daha önce olan yada doktor hakkında bilgisi olanlar varsa benimle paylaşabilir mi?

bende diyorum bu güsel gözlü hatunu nerden hatırladım .google videodak
makyaj videolarından tabi.süper olmuş burnun cnm güle güle kullan iyi günlerde inşallah.artık yaptığın makyajlar dahada güsel durucak...:)

kizlar selamm. ablamin doktoru da cem karas. ablam gectigimiz nisanda estetik ameliyati yaptirdi ancak burnunun bi yerinden memnun kalmadigi icin doktoruyla konustu ve doktor ikinci ameliyati yapalim istersen demis. ablamin 8 gun once 2. ameliyati oldu ama soyledigine gore burnu cok sis. oyle boyle degil burnumun sisligi, 3 parmagini burnunun ustune koy, iste burnumun buyuklugu o kadar dedi. cok sismis burnu arkadaslar. tamam burun sismesi normal ama bu kadar normal mi? tecrube edenler bana bilgi versin lutfen cunku ablamin morali cok bozuk :gitme: agliyor hep. tamam sislik olsun ama bu kadar da olur mu diyor. bu asiri sislik ne kadar zaman icinde normale donecek? en azindan sisligin bir kismi ne zaman gececek? ablam doktorun cok ilgili olmadigini ve gecistirir gibi 1-2 ay sabretceksin dedigini soyledi bana. ayrica Cem Karas hastalari lutfen bana ozelden ulassin onlarin tecrubelerine ihtiyacim var!!! :bbo:

fuldacim öncelikle gecmis olsun cok üzüldüm umarim düzelir burnun :teselli:
eger yeni bi topic acip kendi sorununu yazarsan daha cabuk istedigin cevaplari alabilirsin ama bu topicte yardim bulma sansin cok az cünkü bu konunun basligi baska kimse senin sorunu görmeyecektir büyük bi ihtimalle bence sen en iyisi bi konu ac orda sor ne sormak istiyosan yoksa sorularina büyük bi ihtimalle cevap alamazsin gibime geliyo fisfisfis

burnun çok güzel olmuş ama daha da önemlisi ben buradaki fotoları görmesem inanmam estetik olduğuna çok doğal görünüyor.

bir de çok özendim çok az şişliğin olmuş, ben şimdi 10. günümdeyim hiç morluğum yok ama burnum davul gibi neyse artık katlanacağız. opuyorumnanaktan

Bende çok beğendim çok doğal olmuş.gittim hemen görüştüm ama ilk sebeb nefes alma sorunumdu ve tabii burun akması....aşırı deviasyon var dedi,nefes alamaman bundan dedi.birde estetiğe çok elverişli bir burnum varmış,istenilen şekil rahatça verilirmiş.öyle dedi.çok kolay geçer ameliyet falanda dedide.ben korkuyorum işte.CADIARZU

Canım sen ssk lımısın??ondanmı 1500 ödedin?ssk lı olanlar ne kadarını ödüyor onu sormayı unuttum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…