DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

hokka gibi burnu var derler yaa işte öle hacerimm çok güzel olmuşşş.. hadi geçmiş olsun canım RABBİM BİR DAHA O MASLARA YATMANI NASİP ETMESİN İNŞALLAH..

oleyyyyy :lepi: :lepi: :lepi:
burnum hala uyuşuk, hissetmiyorum burnumu
çok garip bir his sanki başkasının burnuna dokunuyorum kaydirigubbakcemile3

kız belki seni görürüm eğer beni görmek istersen konuşalım bunu bir arakaydirigubbakcemile

evet bana da garip gelirmiş gibi geliyor:sinifsinif:
bir de bende takıntı var burnumla oynanamasını sevmem iyice sinir olurdum herhalde:umursamaz:
ha bişey daha tamponlar çıkarken çok acıdı mı:gitme:

tamponlar alınırken 1 saniyelik bir garip his hissettim o kadar
ama alçı ve dikişler alınırken etimi kesiyor sandım
1 dakika kadar gözümden yaş geldi, çok canım acıdı :sinifsinif:

merakla beklenen burun geldiii :)))) cok güzel olmus ya cook begendim heleki daha yeni alcı cıkmıs hali bunun iki üc ay sonrası muhtesem olur kavisi fln da güzellesir sisler fln iner muhtesemmm :) güle güle saglıklı günlerde kullan insalllaahhh

tamponlar alınırken 1 saniyelik bir garip his hissettim o kadar
ama alçı ve dikişler alınırken etimi kesiyor sandım
1 dakika kadar gözümden yaş geldi, çok canım acıdı :sinifsinif:

ayy onu herkes dio işte neyse geçmiş gitmiş gelsin güzel günler fındık burnunla:lepi:

canım çok ama çok geçmiş olsun çok hoş olmuş burnun şu gözundeki kanlanma geçecek değil mi hayırlı olsun canım yeni burnunopuyorumnanaktan

oooooooo dingilterem kralicem burun cuk oturmus super olmus vala opuyorumnanaktan
ama şey dikaktimi çekti burnuna ne koydular oyle kocaman yaaa :bbo:
iyi katlanmışsın :)))
birde benim gozlerimin ustu şişti morardı senin altlar morarmıs kaydirigubbakcemile3
ama sonuclarımız guzel oda bize yeter ....
gule gule kullan finduk burnunu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…