DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

Çok geçmiş olsun canım. Bende düşünüyorum belki 1 sene sonra. Çünkü şu anda sırada göğüs büyütme var Cumartesi ameliyatım. Benim burun estetiği istememin nedeni, karadenizli burnuna sahip olmam. Ama senin hakkaten öyle değilmiş. Ameliyatını kime olduğunu merak ettim ben sadece. Tekrar tekrar çok geçmiş olsun. Allah bir daha o masaya muhtaç etmesin. Mübarek gece hep birlikte amin deyin Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun...

çok geçmişler olsun yeni ögrendim ameliyat oldugunu,gözlerin nasıl kızarmış öyle üzüldüm ya(tekrar geçmiş olsun..

hayatım burnun zaten çok güzelmiş. niye yaptırdığını anlamamış olmama rağmen yeni burnunu da beğendim. geçmiş olsun canım. zor bir süreç geçirmişsin ama sonuç süper.

Amin canım aminn
Benim bütün burun kemiklerim kırıktı, nefes yolum kapalıydı o yüzden oldum ameliyatı
Estetik amaçlı değildi yani
Allah kimseyi hastaneye düşürmesin inşallah :Saruboceq:

önceki mesajımda burnunu niye yaptırdın sorumu geri alıyorum. açıklamışsın zaten. sağlıklı günler...

canım hayırlı olsun güle güle kullandelikafadulden özellikle yandan çok güzel duruyor yaaa çok tatlı olmulş yandan görünüşü çok hoşuma gitti öndende güzelde gerçi..harik ben beğendim:lepi:

ay ay ayyy :kedi:
çok teşekkür ederim herkeseee
inanın ki canım hiç acımadı ameliyat sonrasında
abartmadan söylüyorum, kaşlarımı alırken canım daha çok acıyor
şişlikler, morluklar, gözde kanlanma hepsi bu kadar
geçti bile neredeyse
korkacak hiçbir şey yok, sadece 2 hafta dinleneceksiniz o kadarr opuyorumnanaktan

hey maşallah tam oldu bıtanem prenses..
gercı gzueldın ama dahada gzuellesmıs yuzun balım..
oncelıkle acıl sıfalar cok sukur atlattın dılerımkı ıyısındır canım morluk sıslık gecer onemlı olan senın saglıgın canım..

ay canım ya çok kötü olmuş o morluklar allahhtan gün geçtikçe azalmış gözündeki kan da geçecek demişsin çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…