DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

oooo cicim burun süper olmuş ,yani zaten güzelmiş de hepten bi hoş olmuş ,güle güle kullanmı denir ne denir güle güle kokla ,nefes al kaydirigubbakcemile3

hacercimm yaa maşallah çok güzel olmuş
hani bende dicem önceki halinde kötü değilmiş ama bu yeni burnunu görünce iyiki olmuşsun dedim alkisalkisalkis
hemde daha 8 günlük
1 aya kalmaz harika olucaksın Şeniz

daha tam iyileşmemişsin ama şu haliyle bile fena görünmüyoyanlız ilk fotolar korku filmi gibi evde iyi geyik yapılırmış gece yarısı annenin babanın odasına girip böööööö yapsaydın delikafadulden

benimde burnumda kemik var ameliyat olacaktım ama valla resimleri görünce vazgeçtim çok zor oldumu niye öyle morarmış gözlerin falan çok geçmiş olsun buarada.

Kahvem annem zaten yüzüme bakamıyor, bir de öyle yapsam evlatlıktan redderdi vallahi :roflol:
moody korkacak bir şey yok gerçekten, 1-2 hafta böyle olacak, sonra çok güzel bir burnun olacak inşallahh :Saruboceq:

çok güzel olmuş canım...güle güle kullan....

yalnız içim tuhaf oldu resimlere bakarken...neyseki burnumda sorun yok...ben olamazdım herhalde:1no2:

dingiltere kraliçesinede işte bu güzel burun yakışır :lepi:
gerçekten çok güzel olmuş çok doğal duruyor
ama önceki burnunu görünce de çok şaşırdım burnunun nesi vardı ki ameliyat ettin kıs:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…