E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
-
cnm burnun siser normall, helede ki bu sıcaklarda iyice normal, benm 16. gün zamanlarım daha beterdi
daha da iner mi dersin ebrucum ?
böyle de kalsa iyi ama ne bileyim sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim kaydirigubbakcemile3
yaşasınn :kedi:daha da iner mi ne demek daha ne cok inecek suan burnun cook sis, zaten biraz zaman gecsin kendin de anlayacaksın yerimseniben gerci iner deyince burnunun yarısı gidecek sanma sekli belirginlesecek düzelecek ve toparlanacak opuyorumnanaktan
yaşasınn :kedi:
çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan
çokk tatlı olmuşş cnmm ayy ne zordur ya estetik ben oldum ameliyat ama benim et vardı kıkırdak oluşmuş onu aldırmıştım keşke estetik yaptırsaymışım pişman oldum benim burnumda yamukluk vardı kemik kırık o yüzden kemiği almadılar burnumun yamuğunu azcık düzeltmişler ama hala var ve benim sinirimi bozuyor tkr ameliyat olmayada kokruyorum:bbo: ama senin burnum çok doğal olmuşş sevdimmsositososito geçmişş olsunnn
kokoşum benim de öyleydi
bütün kemiklerim kırıktı
doktor hazır elim değmişken estetik de yapayım mı dedi
bindim bir alamete oldum ameliyatı kaydirigubbakcemile3
ben hiç zorluk yaşamadım hiç ağrım olmadı
sadece yüzüm gözüm şişti o kadar
tatile denk geldiği için dinlenerek geçirdim
teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
çokk güzel olmuşş ii yapmışınnyerimseniben ohh ii olmuşş tatile denk geldiğikaydirigubbakcemile2 inşş şişlerin çabuk geçer ve zorluk yaşamassınopuyorumnanaktan
ilayda çok teşekkür ederimm a.s.
karamelim, nickin kadar tatlısın biliyorsun değil mi opuyorumnanaktan
sağol tatlım :kedi: ama gerçek burnuna laf edeni bana gönder emiklava:
doktorunun ellerine sağlık umarım hep böyle sorunsuz geçer iğleşme sürecin :1hug:
yavrumm dingilim..
zati guzeldinn sen
ama saglık diyorsan baska tabii ki..
en saglıklı gunler senın olsun..
öpüyorum...
Ay canım teşekkürler
Tabi akılsız kafam yazmayı unuttum :mymeka:
Benim ameliyat olmamın nedeni kemiklerimin kırık olmasıydı, yani öncelik estetikte değildi.
Sağlığım için oldum bu ameliyatı.
Aa güzelmiş burnun zaten, neden oldun diyenlere şimdiden cevap vereyim opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun...Estetiği niçin yaptırdığını bir türlü anlamıyorum canım.Zaten gayet düzgün,küçük,seksi,özgün ve özel bir burnun varmış.Sana birşey söyleyeyim mi;bu forumda herkes nedense her ameliyat sonucunu çok beğeniyor ve alkışlıyor.Hep ameliyatın iyi yönleri aktarılıyor.Olumsuz yönlerinden kimse bahsetmiyor.Sanki her ameliyat süper bir sonuçmuş gibi sırt sıvazlanıyor.Çünkü;sadece önceki görünümle mukayese ediliyor.Bunları senin için söylemiyorum,yanlış anlama.Sonuçta hoş bir burun olmuş ama mademki yorumlarımızı beklediğini yazmışsın;orjinal burnun dediğim gibi çok daha seksi ve özgünmüş.Şimdi herkes gibi olmuş,yani ameliyat olan herkes sanki fabrikasyon.Düzgün ve küçük olmasından başka bir niteliği yok.Gözüne günlerce kan otutturacak kadar kötü bir burnun olsa anlayacağım...Trilyonları olan Melek Baykal,Gülse Bilse...vs. en iyi doktorlara gidip,en iyi şartlarda ameliyat olmayı bilmiyorlar mı sanki?Allah ben dahil herkese daha fazla irade versin...Görünümünle hep mutlu kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?