DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

daha da iner mi dersin ebrucum ?
böyle de kalsa iyi ama ne bileyim sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim kaydirigubbakcemile3

daha da iner mi ne demek daha ne cok inecek suan burnun cook sis, zaten biraz zaman gecsin kendin de anlayacaksın yerimseniben gerci iner deyince burnunun yarısı gidecek sanma sekli belirginlesecek düzelecek ve toparlanacak opuyorumnanaktan

çokk tatlı olmuşş cnmm ayy ne zordur ya estetik ben oldum ameliyat ama benim et vardı kıkırdak oluşmuş onu aldırmıştım keşke estetik yaptırsaymışım pişman oldum benim burnumda yamukluk vardı kemik kırık o yüzden kemiği almadılar burnumun yamuğunu azcık düzeltmişler ama hala var ve benim sinirimi bozuyor tkr ameliyat olmayada kokruyorum:bbo: ama senin burnum çok doğal olmuşş sevdimmsositososito geçmişş olsunnn

kokoşum benim de öyleydi
bütün kemiklerim kırıktı
doktor hazır elim değmişken estetik de yapayım mı dedi
bindim bir alamete oldum ameliyatı kaydirigubbakcemile3
ben hiç zorluk yaşamadım hiç ağrım olmadı
sadece yüzüm gözüm şişti o kadar
tatile denk geldiği için dinlenerek geçirdim
teşekkür ederimm opuyorumnanaktan

çokk güzel olmuşş ii yapmışınnyerimseniben ohh ii olmuşş tatile denk geldiğikaydirigubbakcemile2 inşş şişlerin çabuk geçer ve zorluk yaşamassınopuyorumnanaktan

canım morlukların ve gözünün durumu beni gerçekten çok üzdü,çok çok geçmiş olsun....
allahtan sonuç fevkalade,umarım sağlığın içinde sonuç görüntün kadar iyi sonuç verir...

alıntı yapmıcam :kedi:
kıs şeker göslerde kızarmış çilekli şeker olmuşun opuyorumnanaktan her halinle güzelsin canım burnuna bakmaktan gözüne yoğunlaşamıyom tatlım kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana burnun harika
gözlerinde en yakın zamanda eski güzelliklerine kavuşcak a.s.

Geçmiş olsun...Estetiği niçin yaptırdığını bir türlü anlamıyorum canım.Zaten gayet düzgün,küçük,seksi,özgün ve özel bir burnun varmış.Sana birşey söyleyeyim mi;bu forumda herkes nedense her ameliyat sonucunu çok beğeniyor ve alkışlıyor.Hep ameliyatın iyi yönleri aktarılıyor.Olumsuz yönlerinden kimse bahsetmiyor.Sanki her ameliyat süper bir sonuçmuş gibi sırt sıvazlanıyor.Çünkü;sadece önceki görünümle mukayese ediliyor.Bunları senin için söylemiyorum,yanlış anlama.Sonuçta hoş bir burun olmuş ama mademki yorumlarımızı beklediğini yazmışsın;orjinal burnun dediğim gibi çok daha seksi ve özgünmüş.Şimdi herkes gibi olmuş,yani ameliyat olan herkes sanki fabrikasyon.Düzgün ve küçük olmasından başka bir niteliği yok.Gözüne günlerce kan otutturacak kadar kötü bir burnun olsa anlayacağım...Trilyonları olan Melek Baykal,Gülse Bilse...vs. en iyi doktorlara gidip,en iyi şartlarda ameliyat olmayı bilmiyorlar mı sanki?Allah ben dahil herkese daha fazla irade versin...Görünümünle hep mutlu kal...

keşke önce mesajlarımı okuyup öyle bunu yazsaydın lalelal
kendimle ilgili olan kısmı kabul etmiyorum malesef, çünkü ben sağlık sorunum yokken keyif için masaya yatmadım
ha estetik olmayabilirdim, ama tercihimi olmaktan yana kullandım
ben herkesin beni pışpışlamasını da beklemiyorum
beğenmedim diyenler de oldu, ama aa olmaz nasıl beğenemezsin demedim
gerçekten fikirleri almak için açtım konuyu çünkü
yoksa albüme fotoğraf ekler geçerdim
sağlık sorunu yoksa estetik olmaya ben de karşıyım buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…