DingiltereKralicesi Burun Estetiği Ameliyatı

hacercim canim benim tekrardan cok gecmis olsun daha yeni gordum resimleri ,suan almanyada annemin yanindayim netede bayadir giremedim ,benim kuzendeburnundan ameliyat oldu ama onunkinde bukadar morarma olmadi sadece azcik morarma ve gozleri sisti seninki cok kotu olmus bide gozlerin kanlanmis ,
simdi ne durumdasin peki insallah iyisindir, tum yorumlari okumaya vaktim olmadikusura bakma
burnunun yandan ve yeni hali cok guzel olmus

dr. la yarın randevum var bakalım nedicek..
çok zorluyo beni burnum inan şuan ağrıdan duramıyorumsenağlama
yüzüme basınç uyguluyor sünüzit ..
sünüzitin sebebi ise burnumun bozuk olması ...:sinifsinif:

canım yeni b urnun hayırlı olsun :)

bende 1 yıl önce yaptırdım ama istediğim gibi olmadı benim burnumda kemer yokken üstünde bi çıkıntı oluştu geçer dedim geçmedi...

herkese çok teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan

bitanecim bünye meselesi demekki benim yüzüm çok şişti
şimdi şişlikler indi çok şükür, morluk da çok az kaldı opuyorumnanaktan

oyy kıyamam sana ben
inşallah doktorun sana en uygun ve en sorunsuz çözümü bulur
sen de sağlığına kavuşursun canım benim
çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan

canım yeni b urnun hayırlı olsun :)

bende 1 yıl önce yaptırdım ama istediğim gibi olmadı benim burnumda kemer yokken üstünde bi çıkıntı oluştu geçer dedim geçmedi...
cansucum geçmiş olsun
doktorunla görüşmedin mi bunun için opuyorumnanaktan

görüşmedim canım ne bileyim 1 yıla normale döner dediler bekledim bekledim aslında işlerimin yoğunluğundan dolayı gidemedim çünkü bulunduğum şehirde olmamıştım amelyatı..şimdi burda bi doktora görünüp ne olduğunu öğrenicem...

birde bişi sorucam kızlar ben revizyon düşünüyorum ama 1 yıl geçti amelyatımın üzerinden ben özel bi hastanede olmuştum baya bi para ödedim ve revizyon için para alınmıyormuş öyle duydum şuan gitsem revizyon için çok süre geçtiği için ücret talep ederlermi acaba :)

ayy çok doğal olmuş ben anlamazdım estetik olduğunu görsem söylemeseniz hem sağlığınıza kavuştunuz hemde cok tatlı bir burnuşa insallah saglıkla kullanırsınız :))

alkisalkisalkis sositososito :lepi: cok tsk ederim canımm :sm_cool: :1hug: coook güzel olmus burnun yaa masallah daha 16. güne göre cok iyi sonrasını tahayyül edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…