- 12 Mart 2021
- 2.309
- 4.441
- 83
Tekrardan dini nikah kiymaniz gerekir ve bu sacmaligi 2 defa daha yapmanız taktirinde isteseniz de bir daha karı koca olamazsınız .Hanımlar 3 gün önce eşimle telefonda tartistik bende benj bosamasini istedim söyle 3 kelimeyi bitirelim dedim oda 4 kere ardı ardına aynı zamanda Boş ol bos ol dedi. Bende kabul ettim. Daha sonra ertesi gün pişman oldu barışmak istedi. Bu durumda bosanmis olduğumuz için. Ben onun barışma teklifini reddedebilir miyim ? Kadının çekilme hakkı özgürlüğü var mıdır ? Bide aynı anda 4 kere boş ol dediği için 1 kez boşama midir ?
Ben 2020de evlendim. Cami hocasi evlilik cuzdanini gormeden eve bile gelmedi dini nikah icin. Dogru duzgun isini layigiyla yapan insanlar kiymiyor o zaman.
Üç yıl önce bizim dini nikah kıymaya gittiğimiz hoca yanınızda evlilik cüzdanını muhakkak getirin dedi getirince de kontrol edip kiymisti demek hocanın da haberi yoktu
Hayır suç değil ne yazık ki. 2015 senesinde kaldırıldı resmi nikah cüzdanı olmadan dini nikah kıyılamaz kuralı
Umarım yeniden nasıl dini nikah kıyıldığını da biliyorsundur.Eğer hassasiyetiniz varsa yeniden dini nikah kıyın
Yüklü miktarda da mehir isteyin
Bir daha öyle kolay boş ol diyemesin.
Hülleci bulması lazımUmarım yeniden nasıl dini nikah kıyıldığını da biliyorsundur.
Haberi olmadığından değildir o. Hocanın insiyatifine kalmış. Kanunen evlilik cüzdanı göstermesini istemek zorunda değil. Düzgün hocalara denk gelmişsiniz. 2 sene kadar önce arkadaşımın kardeşi nişanlısıyla imam nikahı kıymıştı suç bu yaptığınız dedim, yok dedi ne suçu hoca çağırdık geldi kıydı. Eşim avukat onu aradım suç değil dedi. Nasıl olur diye ona da inanmadım üstüne internetten araştırdım değilmiş maalesef.
İmam nikahı düşmüş. Tekrar aynı kişiyle imam nikahlı evlenmek için önce başkasıyla nikahlanıp sonra onun da 3 kere boş ol demesi ve sonra tekrar imam nikahla ilk başta boşandığın kişiyle evlenmen lazım.
(Kaynak: Elveda Rumeli dizisi Hatice-Hasan boşanma sahnesi)
O yasağın kalkmasından sonra ortalık zebil gibi imam nikahlıyla doldu, çok kötü oldu kaldırılması
Teşekkür ederim bu hesabımı kapatıp yenisini açmak istiyorum ama nasıl kapatılır bilmiyorumGizli modda şu anda profiliniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?