- 29 Ekim 2017
- 76
- 76
- 88
Benim olsa zaten benimdir derim .Fetvayı kkdan almaya çalışmak yerine işin ehli insanlara sorun. Burda 85 farklı cevap gelecek. Zaten dini konu açmak yasak. Konu kapanacak. Onun haricinde şu konuları abim, kuzenim, arkadaşım gibi açmayın yahu sizin yaşadığınızı anlıyoruz.
Doğru mu bu ,yani düşmedi mi ?Bir defada 3 kez ard arda Boşol demekle boşanma gerçekleşmez. 3 talak hakkından 1 tanesi gitmiş olur.
1 boşol 1 talak sayılıyor ama?Bir defada 3 kez ard arda Boşol demekle boşanma gerçekleşmez. 3 talak hakkından 1 tanesi gitmiş olur.
Hayır bakın benzer bir şey yaşayan biri hem diyanete hem de nurettin yıldız asoruyor ve tek boşanma yerine geçer fetvası alıyor.
Sinirliyken Tek Seferde 3 Kere Boş Ol Demek
Hocam ben ve eşim dinine bağlı, inançlı insanlarız. 5 vakit namazımızı kılıyor ve ibadetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz. 15 yılfetvameclisi.com
Bu kadarini bende bilmiyorum valla sadece boşanirlarsa yeniden evlenmek için başka birisiyle ilk önce evlenmesi gerek diye biliyorum ama bu da abisine ders olsunBen bir yerden duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Mesela adam kadının olmadığı bir ortamda bunu söylerse yıllar geçtiğinde bu öğrenilirse o zaman nikah düşmüş sayılıyor demişlerdi. Yada gözümü korkutmuşlardı bilmiyorum. Ancak düşmüş nikah. İşin acı yanı, dine bu kadar bağlı yaşıyorlarsa bir daha nikahta kıyamayacaklar. Şartları yerine getirmezlerse
İşte yukarda arkadaşın bahsettiği hülle buBu kadarini bende bilmiyorum valla sadece boşanirlarsa yeniden evlenmek için başka birisiyle ilk önce evlenmesi gerek diye biliyorum ama bu da abisine ders olsunbirdaha karar verirken 100 kez düşünsun
Biz daha dirayetliyiz kadın daha duygusal o yüzden dinde(!) kadının boşanma hakkı yok diyen erkekler bunlar herhalde.
Diyanetin fetvası doğrultusunda 3 kez öfke anında 1 talak hakkı gider.
Yinede olay nasıl gerçekleşti kelimeler nasıl döküldü ağızdan dikkatli bir şekilde dinlenilip hüküm söylenmesi gerek.
Konu sahibi lütfen işin ehli olmayan kişilerden bilgi almayınız.
180 alo fetva hattı na sorun. Yada yarın bulunduğunuz yerin müftülük binasına gidip bilgi alınız
190 fetva hattı yanlış yazmışımDiyanetin fetvası doğrultusunda 3 kez öfke anında 1 talak hakkı gider.
Yinede olay nasıl gerçekleşti kelimeler nasıl döküldü ağızdan dikkatli bir şekilde dinlenilip hüküm söylenmesi gerek.
Konu sahibi lütfen işin ehli olmayan kişilerden bilgi almayınız.
180 alo fetva hattı na sorun. Yada yarın bulunduğunuz yerin müftülük binasına gidip bilgi alınız
Kavgasız dini konuya nerdeyse hiç rastlamadımMune Dini konu, surtusmeler baslamis kavga cikabilir.
Bi dini konular bir de calisan calismayan kadin konularinda kan gövdeyi goturuyoKavgasız dini konuya nerdeyse hiç rastlamadım
Öyle olduğunu iddia eden insanlar var. Banlanmak istemiyorum şu an dini konulardan dur.Nasıl kadının boşama hakkı yok. Sırf duygusaliz diye psikopatı biri bizi bosamiyorsa ne olacak.
Öyle olduğunu iddia eden insanlar var. Banlanmak istemiyorum şu an dini konulardan dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?