- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.519
- 308
- 34
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Cok hos :) talak bağı nedir aciklarmisiniz tam bilmiyormBiz 1 hafta önce kıydık, hoca hiç bir şey sormadı ama çok güzel konuştu. Talak bağından bahsetti, kızgınlıkla bile olsa boşanma lafını edip bağlarınızdan birini kaybetmeyin dedi. Mehir sordu, öyle yani.
Bosaninca alanda var bosanmadanda :)ben de kıydırayım bari mehir falan isterim
mehir önceden yani boşanılmadan da istenebiliyor mu? yoksa sadece boşanma durumunda verilen bişey mi?
Bosaninca alanda var bosanmadanda :)
Mehiri eşinin sana ölmeden alaması şart ve kadının zıynetıdır . Asla kadının izni olmadan o paraya dokunamaz. :)ben de kıydırayım bari mehir falan isterim
mehir önceden yani boşanılmadan da istenebiliyor mu? yoksa sadece boşanma durumunda verilen bişey mi?
Hahah olabilir birsey diyemem ben maddiyat istemedim :)bak önceden istenmesi iyi o zaman
adam boş ol deyince belki verir belki vermez en iyisi baştan ödesin
Mehiri eşinin sana ölmeden alaması şart ve kadının zıynetıdır . Asla kadının izni olmadan o paraya dokunamaz. :)
Bence muhakkak yaptır. :)
Duyurulmamanın mantığı ne acaba?Hanımlar sormak istediğim birkaç bisey var bizim nikahimiz 27 agustosta ve o sıra ondan öncesi bayram vs telaşlı geçtiği icin dini nikahi resmi nikahtan 1 hafta yada en fazla 2 hafta once kiydiralim diyoruz erkenmi olur sizce? Birde dini nikahta neler sorulur? Kayinvalidem size habersiz çat kapı gelicez bi hoca ve 2 sahitle dedi duyrulmadan olmasi sonradan duyrulmasi daha makbulmus bide elleri baglamak igne kemer yuzuk kupe gibi bağlayıcı seyleri ustte bulundurmak uygun olmazmış hic duydunuzmu?
+123146548674864564864Duyurulmamanın mantığı ne acaba?
Öyle saçma şey mi olur? Ne kadar çok insan sizi evli olarak bilse o kadar iyi, o yüzden bazı hocalar dini nikah bile şart değil, resmi nikah aynı işi görüyor diyorlar.
Kayınvalide de bir cins. Çat kapı gelip evinizin halini görecek galiba. Tuhaf insanlar.
resmi nikah olmadan kiyiliyor muki? bu sene esimle hazir tr ye gelmisken camiiye gidip kiydircaktik. pasaportda isimler ayni ama belge olmadigi icin kiymadilar
Canım dini konular yasak, ayrıntılı anlatamam maalesef. Ama internetten bakabilirsin istersen. Kısaca eşleri birbirine bağlayan 3 bağ verilen ad.Cok hos :) talak bağı nedir aciklarmisiniz tam bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?