- 20 Aralık 2013
- 2.131
- 130
- 73
- Konu Sahibi cillibombom
-
Sen Şimdi Kıyacak Bu Nikah Sonra Ayrılamayacak Çünkü Bu Hak Sende Yok Sürünecek Öyle Sen Bak Kıydırma Nikah İş Bitince Zorluk Çıkacak
Sen Şimdi Kıyacak Bu Nikah Sonra Ayrılamayacak Çünkü Bu Hak Sende Yok Sürünecek Öyle Sen Bak Kıydırma Nikah İş Bitince Zorluk Çıkacak
sorumu iyi okuyun lutfen ben yaptırmalı mıyım dıye sormuyorum hanımlar
Hahaha çok tatlisin.ne sormaya geldin buraya.dini nikh kiydirmalimiyim demiomus ne diomussun ? Dini nikah kiyacaklar misafirliğe gelince olurmu ? Soru bu mu.ha sen karar vermissin anlasildi.kasiniyorsun kasir zaten biricik Eşiniz de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne kadar kötü bi uslubun var. Herkes fikrini söylemekte özgür sadece sen bi soru sormuşsun ama ortada bi yanlış var isteyen belirtir isteyen soruna cevap verir sadece. Birdaki konun "resmi nikah olmadan imam nikahı kıydırdık ama ayrıldık şimdi dul mu kaldım ben "" olmasın diye uyarıyoruz seni. Sonuçta yarın kimin nolucagı belli değilken kalkmış eylülde evlenicez diyosun inşallah evlenirsiniz ama bence bunun sıralaması bu değil yanlış yapıyosun.
kasınıyorsun esin kasır uslubundan daha iyidir uslubum eminim
EDEBİNİ TAKIN edepsiz cumleler kurmak marifet degil
bizde adet boyle ve bence de gerekli dini nikah yapıp aynı evde yasamıcaz neyse uzatmak istemiyorum DİNİ POLEMİK YARATMAK İCİN ACMADIM BU KONUYU ONEMLE BELİRTİYORUM SORU ORTADA ONA UYGUN YORUMLAR İSTİYORUM (NOKTA)
hanımlar tekraer merhaba. bugun ikinci konum ne dertliymissin diyeceksiniz ama yazmadan duramadım.
biz nisanlanalı bir bucuk ay kadar oldu. dini nikah kıyılacaktı. nisanlımın ailesinde bi imam var o gun nisanımızda da duamızı okudu. teyzem biz babaannem aynı binada oturuyoruz. bende kayınvalideme teyzemgiln evine inelim sahitlerle kıyılsın dedim yok yok dedi tarihi kimse bilmemesi gerekiyor falan. tamam dedim ama ondan sonra hic lafını acmadı. gecen hafta nnisanlıma sordurttum cunku annem nikah isi noldu dedi annesi ben bi babanla konusuyum da demis. bgun de imam olan kisi icin x e bi gun oturmaya gidelim o arada kıyılsın nikahınız demis
ben olmaz fdedim nisanlıma ben cekinirim nerde gorulmus misafir olarak gidilip nikah kıyılacagı dedim o da hak verdi. sonra da ne zaman oldu bunlar biz sormasak konusmuyo bıktım ben ayarlıcam merak etmw dedi kapattı.
sizce de abes olmaz mı kayınvalidemin dedigi ben mi haksızım yoksa...
hanımlar tekraer merhaba. bugun ikinci konum ne dertliymissin diyeceksiniz ama yazmadan duramadım.
biz nisanlanalı bir bucuk ay kadar oldu. dini nikah kıyılacaktı. nisanlımın ailesinde bi imam var o gun nisanımızda da duamızı okudu. teyzem biz babaannem aynı binada oturuyoruz. bende kayınvalideme teyzemgiln evine inelim sahitlerle kıyılsın dedim yok yok dedi tarihi kimse bilmemesi gerekiyor falan. tamam dedim ama ondan sonra hic lafını acmadı. gecen hafta nnisanlıma sordurttum cunku annem nikah isi noldu dedi annesi ben bi babanla konusuyum da demis. bgun de imam olan kisi icin x e bi gun oturmaya gidelim o arada kıyılsın nikahınız demis
ben olmaz fdedim nisanlıma ben cekinirim nerde gorulmus misafir olarak gidilip nikah kıyılacagı dedim o da hak verdi. sonra da ne zaman oldu bunlar biz sormasak konusmuyo bıktım ben ayarlıcam merak etmw dedi kapattı.
sizce de abes olmaz mı kayınvalidemin dedigi ben mi haksızım yoksa...
Dini nikahla ilgili birşey yazılınca nedense herkes suçtur diyip kestirip atıyor. Ama şurda neler neler okuyoruz, her insanın kendi özel hayatı. Ayrıca dini nikah dediğimiz şey dua ediliyor, mehir belirleniyor... Bunu taşıyamayacak insan zaten kıydırmasın, yerini bilen insanda aileleri şahit olduğu taktirde kıydırıyor. Benim bildiğim, kızın evine imam getirilir. İmam kıyar, erkek tarafıda teşekkür olarak dilerlerse harçlık verebilir. Bize gelen imam çok kültürlü bir beyefendiydi, hatta cüppesini falanda getirmişti. Nikahımız kıyıldı, çay pasta hazırlamıştık, hocayada ikram ettik, sonra evine kadar bıraktık. Ama tarihi belli olmasın falan filan bunlara gerek yok. Ha şu önemli bir nokta, dini nikahın kıyılacağı çok kişiye duyurulmaz(nikah anı bittikten sonra nikahımız kıyıldı diye duyurabilirsiniz ki zaten ilerde resmi nikahda herkes bunu öğrenecek, öyle ilan etmeye gerek yok), nikah bağlama diye birşey var (dileyen inanır dileyen inanmaz) Belki o yüzden kayınvalideniz öyle demiştir. Annenler konuşsunlar, senin ailenden 2 kişi nişanlın ailesinden 2 kişi birde hoca kıyılsın nikahınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?