dini paylaşım alanı

meselaaaaa sabah namazı ve akşam namazı daha çok sessizlik daha yalnızlık olması nedeniyle daha rahat tesbihat yapabiliriz.....
mesela gece uyumadan önce yatağımızda daşkalaarıdan başlayarak kendimize kadar dua edebiliriz...manevi rahatlığın tadına doyamayız o zaman DD

mersin :) 24, konya mııı neresinden desem:)) aşığım konyayaaa:)) kaç yılıkm geçti oradaa
ve de nişanlıyım akrep burcuyum :)

canlarımmm dün akşam hazırlamaya başladığım KUTLU DOĞUM HEDİYELİKLERİM :)))çok şirinler dı mı :))
umarım hepimiz her daim iyiniyetlerimizle salih amellerimizle öne çııkarız :))
RABB'İMİZİN sevgili kullları oluruz

***dedim ki noeller kutlanıyor;sevgiliiler günü kutlanıyor;milletçe hediyeleşmeyi her daim seviyoruz :)))
daaaa neden kutlu doğum haftamızda PEYGAMBERİMİZİ anarken insanların yüzünde gülümsemeye sebep olamaylım ki:)))
neden bir salavat çekilmesine vesile olmayalım ki:)))

*** kırtasiyeden aldığım renkli fon kartonlarıma HADİSLERİMİZ DEN örnekler yazarak (SÜSLÜ PÜSLÜ)
; 3 KENT ŞEKER ; 1 ÇİKOLATA (TATLI YİYELİM TATLI KONUŞALIM) mantığıyla birleştiriğim bu güzellikleri minik hediye poşetlerinin içine yerleştirdim :)))
uamrım sahipleri çok mutlu olur

Son düzenleme:
Evet, biz görmüyoruz. Gördüğümüz kadarıyla hemen hüzünleniyoruz.

Şahaneler...:13:

”Sevdiğini ölçülü sev, belki bir gün düşmanın olabilir. Kızdığına da ölçülü kız, belki bir gün dostun olabilir.” (Tirmizî, Birr ve’s-Sıla, 60)

mersin :) 24, konya mııı neresinden desem:)) aşığım konyayaaa:)) kaç yılıkm geçti oradaa
ve de nişanlıyım akrep burcuyum :)

memnun oldum canım:)
çalışıyormusun?
rabbim nişanlınla da mutlu mesur etsin bir ömür inşaallah....
konyaya bende aşığım.... konya merkez.
sen burada ne kadar ve niçin kaldın?:)
bak şimdi birde tanıdık çıkarmışız:)
sen mersinlimisin? ben konyalıyım.

şahane şeyler..... ellerine sağlık, senin yaptıkların galiba bunlar değilmi?
bende yapıcam bende inşaallah vakit bulursam....
renkli zarflar çok güzeller......:103::103:

dün akşam bu şirin şeyleri yaparken düşündüm de == hayat yeni cicilerden ;cafelerde pahalı kahveler içmekten;mağaza mağaza gezmekten;tv den ibaret değil ...
* mesela giyime kuşama gereğinden fazla önem veriyoruz hatta önem vermek de değil ''hayatımızı giyim kuşam gezme modeli '' üzerine kuruyoruz ..
ha dediğimden şu da anlaşılmasın giymicez yemicez içmicez gezmicez değil...ama gezerken de namazımızı aksatmamalıyız
yerken israf etmemeli..ne kesemizi ne midemizi yormamalıyız :))

**sizin de hayata karşı nasıl oluınması gerektiğinde fikirleriniz varsa alabilir miiyiz...
nasıl bi insansınız ve ya olmak istediğiniz nasıl biri:?
karaktersizlik değildir bu olmak istenilen model bilakis gelişmek değişmek isteyen insanların gelişime her yönde açık olmaktır?

**fikirleriniziiiiiiiiiiii öğrenebilir miyim ?

"Göz; Allah'in kudret ve sanatini görmek içindir... Eşin, dostun ayiplarini ve haramlarini görmek için değildir..." Hazret-i Mevlana

hayırlı sabahlaaaaaar :)

*** bugün kutlu doğum için hazırladığım hediyelerin bir kısmını dağıttım gözlerdeki mutluluk sebebi olmak ne mükemmel şey :))
elhamdülilllah :))

***sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız

1...Yumuşak huyluluğa dört elle sarıl. Sertlikten ve hayasızlıktan uzak dur. #Hadis (Buhari, Edeb:38)

2..“İnsanların en güçlüsü olmak isteyen kimse Allah’a tevekkül etsin.” #Hadis (Câmiü-s Sağir; C.4; No:3658.)

3..Allah'ın tükenmez hazinelerinden isteyerek insanlara karşı tok gözlü davranınız. #Hadis (Camiüssağir, Hadis No.569)

4..
Yahudi ve Hristiyanlara benzemeye özenmeyiniz." #Hadis (Tirmizi,istizan 7)

5..
“Allah’tan istekte bulunun. Allah kendisinden talepte bulunanları sever."#Hadis (Hadis-i Şerif,Tirmizi, Daavat, 115)

günaydın kayacans:)
nasılsın?
benim çok uykum var onu açmaya çalışıyorum şuan:26:
2saat uyuyup kalkıcağımı bilsem yatıcam ama ki bu pek mümkün olmuyor çoğu zaman, şimdi bi yatsam biliyorum 12den önce kalkmam.

kzuum çok şükür :)işteyim...benm de uykum var (
aamaa vakit yok..haftasonunu iple çekiyorum (

Kızlar, iş yerinde bir sorun var. Dua rica edebilir miyim?
Bir dua eder misiniz?
inşallah hallolsun diye...
Allah razı olsun.

Öhöm.. Selamün aleyküm.. Güzel bi paylaşım alanı olmuş ❤️ fırsatm oldukça bende uğrarım inş bi selam vereyim dedim.
Hediye hazırlayan arkadaşım allah gönlünün muradını versin ne zarif ne güzel bir düşünce. Emeğinin karşılığını her türlü alırsın inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…