Amin!ümüt eder dlerseniz sabır ederseniz Allah duaları kabul eder....
hoş geldiniz.Öhöm.. Selamün aleyküm.. Güzel bi paylaşım alanı olmuş ❤️ fırsatm oldukça bende uğrarım inş bi selam vereyim dedim.
Hediye hazırlayan arkadaşım allah gönlünün muradını versin ne zarif ne güzel bir düşünce. Emeğinin karşılığını her türlü alırsın inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bonuscum aleykum selamÖhöm.. Selamün aleyküm.. Güzel bi paylaşım alanı olmuş ❤️ fırsatm oldukça bende uğrarım inş bi selam vereyim dedim.
Hediye hazırlayan arkadaşım allah gönlünün muradını versin ne zarif ne güzel bir düşünce. Emeğinin karşılığını her türlü alırsın inş.
eyvallah dedim içimden okuyunca 😊 hayırlı cumalar
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Duymuştum canım, hatırlattığın için sağ ol.Her şeyden önce YÜCE YARADAN ımızın bize verdiği sayısız sonsuz sınırsız nimetlere şükürler olsun...
bu haftada cuma ya kavuştuk...elhamdülilllah ...
****-Banyodan son çıkma sırasında ayaklara soğuk su dökme^nin sünnet olduğunu ve bilimsel araştırmalara görebanyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediği ve savunma mekanizmasını güçlendirdiği biliyor muydunuz ?
****hayırlı cumalar gönüldaşlar...dularda buluşalım inşallah
hayırlı sabahlar gönül dostları...
bugün memleketim de yağmurlu bir güne uyandım...
haftasonu olmasına rağmen sabahın 6 sında kalmak da bi başka güzel oluyor..gün uyanmadan,insanlar uykudayken,herkesten önce uyanıp yalnız olarak aktivite yapmak da mükemmeeel...elhamdülillah her zerremize ...
Yaradan ımız her an dan mutluluk duymamızı sağlasın inşallah..
herkese musmutlu sağlıklı ve de ibadetli haftasonlarıııı
Her şeyden önce YÜCE YARADAN ımızın bize verdiği sayısız sonsuz sınırsız nimetlere şükürler olsun...
bu haftada cuma ya kavuştuk...elhamdülilllah ...
****-Banyodan son çıkma sırasında ayaklara soğuk su dökme^nin sünnet olduğunu ve bilimsel araştırmalara görebanyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediği ve savunma mekanizmasını güçlendirdiği biliyor muydunuz ?
****hayırlı cumalar gönüldaşlar...dularda buluşalım inşallah
Öhöm.. Selamün aleyküm.. Güzel bi paylaşım alanı olmuş ❤️ fırsatm oldukça bende uğrarım inş bi selam vereyim dedim.
selamün aleyküm.....
kızlar çok güzel şeyler paylaşmışsınız.... teşekkürler....
ben bu aralar oldukça yoğunum, yoğunluğum en geç 1aydan biter bitmez daha sık gelirim inşaallah.... çünkü bu topiği çok sevdim ben....
hepinizi kocaman öpüyorum
Selamunaleykum arkadaslar
Ben de katilmak isterim.
En yakinimda gordugum hadisi serifle ilk paylasimimi gerceklestireyim
Resulullah Efendimiz (asm); "Amellerin kiymetlisi az da olsa devamli yapilandir. Buyurmuslardir.
Insanin nefsine zor geliyor bazen ibadetler.. ama bu hadisi serif vesveselerimizden bizleri kurtarabilir.
Az ama devamli yapmak.
Yapabildigimiz kadar:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?