dini paylaşım alanı

ümüt eder dlerseniz sabır ederseniz Allah duaları kabul eder....
Amin!
Amenna...

hoş geldiniz.

Son düzenleme:
Bonuscum aleykum selam hosgeldin ..guzel paylasimlarimiz artarak artar insaallah
Allah im tum ibadet ve hayirli amellerimizi kabul etsin insaallah
Baska insanlara faydamiz olsn bol bol...
Senim gonlunun guzelligi duana yansimis teşekkür ederim

Eyvallah dedim içimden okuyunca 😊 hayırlı cumalar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her şeyden önce YÜCE YARADAN ımızın bize verdiği sayısız sonsuz sınırsız nimetlere şükürler olsun...
bu haftada cuma ya kavuştuk...elhamdülilllah ...

****-Banyodan son çıkma sırasında ayaklara soğuk su dökme^nin sünnet olduğunu ve bilimsel araştırmalara göre banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediği ve savunma mekanizmasını güçlendirdiği biliyor muydunuz ?

****hayırlı cumalar gönüldaşlar...dularda buluşalım inşallah

Duymuştum canım, hatırlattığın için sağ ol.
Hayırlı cumalar...

Bilgisayarınızda yenilemek için nasıl F5 tuşu yetiyorsa hayatınızı yenilemek için de (F)arz olan (5) vakit namaz yeter.
Hayatınızı (HD) kalitesiyle yaşamak istiyorsanız, sırtınızı (H)akka (D)ayayın yeter!

HAYIRLI ve BEREKETLİ CUMALAR DİLERİM.

Picasso, "Ben başkalarını değil, asıl kendimi kopya etmekten korkarım." der.

Şimdi Resûlüllah'ın bu konudaki sözlerine ve uygulamalarına şöyle bir göz atalım:
Hz. Peygamber öncelikle her konuda olduğu gibi bu konuda da dolu dolu bir hayat sürmüştür. Daima çalışmış ve zamanını en iyi ve verimli şekilde planlamıştır. Aralarında yaşadığı, eğitim-öğretim ve gelişmeleri ile yakından ilgilendiği sahâbîlere :
"İki günü birbirine eşit olan ziyandadır, aldanmıştır." buyururken O, her türlü başarı, gelişme ve ilerlemenin zamanı en iyi, en plânlı bir şekilde kullanmanın gereğini ifade etmiştir.
Hangi işte olursa olsun zamanı iyi kullanmayanın başarı elde etmesi, hedefine ulaşması imkânsızdır. Elbette başarının elde
edilmesinde birçok faktörler vardır. Ancak bunların en önemlisi zamandır. Zaman süreklidir, bölünmez.

hayırlı sabahlar gönül dostları...

bugün memleketim de yağmurlu bir güne uyandım...

haftasonu olmasına rağmen sabahın 6 sında kalmak da bi başka güzel oluyor..gün uyanmadan,insanlar uykudayken,herkesten önce uyanıp yalnız olarak aktivite yapmak da mükemmeeel...elhamdülillah her zerremize ...

Yaradan ımız her an dan mutluluk duymamızı sağlasın inşallah..

herkese musmutlu sağlıklı ve de ibadetli haftasonlarıııı

arkadaşlar salavatlar nasıl gidiyor yahu.....??

neden kimse cevap yazmıyor ki daha öncede somruştummmm

selamün aleyküm.....

kızlar çok güzel şeyler paylaşmışsınız.... teşekkürler....
ben bu aralar oldukça yoğunum, yoğunluğum en geç 1aydan biter bitmez daha sık gelirim inşaallah.... çünkü bu topiği çok sevdim ben....
hepinizi kocaman öpüyorum

amin inşaallah canım....

elhamdülillah.....
ben bilmiyordum bu soğuk su dökme konusunu, öğrendiğim çok iyi oldu, artık yaparım bende bundan sonra.
gerçi arada yapardım kendiliğimden sıcağa gelemediğim için.

ve aleyküm selam.... hoşgeldin canım aramıza sende:)

Kâh kalbini boş eyler
Kâh halkini hoş eyler
Kâh aşkina dûş eyler
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler

ibrahim hakkı hazretleri

kuzummmm sen gel de bi ay olsun bekleriz kuzum :))))

YARADAN ımız öyle güzel kılıyor ki yaşamımızı..her zorda kolaylık...her kötülükte iyilik bulduruyor...

elhamdülillah bugüne :)))

Selamunaleykum arkadaslar
Ben de katilmak isterim.
En yakinimda gordugum hadisi serifle ilk paylasimimi gerceklestireyim

Resulullah Efendimiz (asm); "Amellerin kiymetlisi az da olsa devamli yapilandir. Buyurmuslardir.
Insanin nefsine zor geliyor bazen ibadetler.. ama bu hadisi serif vesveselerimizden bizleri kurtarabilir.
Az ama devamli yapmak.
Yapabildigimiz kadar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzum aleyküm selam...ne güzel bir hadis...her hadis de olduğu gibi bu sözlerde de öğütler var ...

en güzeli ve doğrusu...
insan bazen iştaha geliyor mükemmel bi ibadetler demeti sergiliyor ama kesiliyor bu güzellikler...en doğrusu süreklilik .ç..bu normal hayatta da böyle değil midir zaten...ders çalışırken az ama sürekli...mesela bi hobi edinirken = ney çalmaya çalışırken günde 15 dk ayır ama sürekli olsun ..

ah ahhh zaten peygamberimizin mukaddes hayatını okuyup uygulasak kendimize ; kişisel gelişim kitapalrına da psikologlara da ihtiyacımız kalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…