dini paylaşım alanı

Selammm arkadaşlar..

Cumartesi de çalışıyorum ama sakin bir bakayım dedim. Rabbim inşallah bu mübarek günleri dolu dolu geçirmemizi nasip eder.Dualar müşterek dualarınızı eksik etmeyin inşallah..

Müslüman kardeşlerimizi de dua edelim inşallah..

Bende cumartesi çalışanlardanım canım benim . Rabbim bizi bu mübarek günlerde imanımızı kuvvetlendirmemize vesile olacak işlerle meşgul eylesin inşallah

ALLAH ım yardımcımız olsun inşaallah kzucum..:)

dularımız birlik için sağlık huzur için imanlı ölmek için :))

Bende cumartesi çalışanlardanım canım benim . Rabbim bizi bu mübarek günlerde imanımızı kuvvetlendirmemize vesile olacak işlerle meşgul eylesin inşallah

Amiiiin inşallah :) Burasını bu yüzden çok sevdim namazlar tesbihler dualar görünce okusam bile inşallah sevap cümlemize..

ALLAH ım yardımcımız olsun inşaallah kzucum..:)

dularımız birlik için sağlık huzur için imanlı ölmek için :))

Amiiiiiiin hepimizin inşallah :)

Amin Rabbim evlatlarımızın bizlerin ömürlerini hayırlı kılsın inşallah.

Ben çok dua istiyorum sizden ama yine isteceğim =) Çok sevdiğim bir ablam var ciddi sıkıntıları var dualarınızı esirgemeyin inşallah niyetinin kabulü için hayırlı kılarak versin diye dua edin inşallah..

Gönlümüzdekini Yüce Rabbim hayırlı kılarak versin inşallah..

Kaycan ama icimden turkce meailini okumak geldi. Hepsini oyle okuyacagim. Anlayarak okumak daha feyz veriyor bana cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…