HAYIRLI EVLATLAR BÜYÜTEBİLECEĞİN HUZURLU BİR YUVA NASİP ETSİN ALLAH.sevgili gönüldaşlarım...
bana dua eder misiniz?
düğün telaşem var ...pazar günü düğünümüz var ..sizlerden ricam hayırlarla güzel geçmsi için duanız...
mümin kimse kardeşine dua ederse kabulolur inşallah :))
:)
Düğünün de sonrası da güzel olur inşallah. Allah mesut etsin.sevgili gönüldaşlarım...
bana dua eder misiniz?
düğün telaşem var ...pazar günü düğünümüz var ..sizlerden ricam hayırlarla güzel geçmsi için duanız...
mümin kimse kardeşine dua ederse kabulolur inşallah :))
:)
sevgili dostum :))HAYIRLI EVLATLAR BÜYÜTEBİLECEĞİN HUZURLU BİR YUVA NASİP ETSİN ALLAH.
canımmmmmmmmmmmmmmm teşekkür ederim :))) çok şükür her şey yolundayduı :Düğünün de sonrası da güzel olur inşallah. Allah mesut etsin.
Tebrik ederim. Allah mesut etsin.sevgili gönüldaşlarım ....
öncelikle uzun zaman ara verdiğim için hepinizden özür diler affınıza sığınırım....
babamın ameliyatı ; benim düğün telaşım derken epey uzakkaldık birbirimizden :....
çok şükür ki her şey yolunda idi ve biz hem mersin de hem de eşimin memleketinde çok güzel düğünler yaptık...ALLAH IM HERKESLERE NASİP ETSİN EN GÜZELLERİNİ..
DUalarla ..
şimdi de evimizdeyim :) artık yuvamızdayız :) helal olmak ne güzel :)) elhamdülillah :)))
Tebrik ederim. Allah mesut etsin.
Bismillahirrahmanirrahim.öncelikle hepinize Selamün Aleyküm sevgili dostlar ...
size bugün okuduğum bi kaç hikayden bi kaç kıssadan,hisseden önemli özenli bir kaç nükte paylaşmak istiyorum...
***en başta ''her hayrın başı BİSMİLLAH ''dır....
yeryüzündeki canlı cansız her varlık Bismillah der.....ağacın kökleri yaprağın damarları,kuşlar....
öyleyse bizlerde her şeye başlarken kullanalım bu içimize işelyen kelimeyi....
''Her hayrın başı Allah ''tır...
***Peygamber Efendimiz ; meclislerde en sona oturur ; her insanı dinler,tahammül edermiş;
kimseyi yermez ve kimseyi de övmez imiş; eve geldiğinde vaktini 3 e böler ve ALLAH 'a ; ailesine ve kendisine zaman ayırımış....
***bir işe kalkıştığımız zaman İnşallah kelimesini kullanmalıyız....sahip olduğumuz mal mülk para zenginlik güç mevkii makam vs... hiç birisi istediğimiz bir şeyi yapmaya yalnızca sebep olamaz...kesinlik mümkün değildir...ALLAH ımız izin verirse gerçekleşir...
O ol derse olur; olma derse olmaz....
her birimiz güzelce ömrümüze devam ederken bunca nimet bizlere bahşedilmişken şu 3 şeyi unutmayalım ; 1.zikir (Bismillah) 2.şükür (Elhamdülillah) 3.fikir (Düşünmek)
hayatımıza bu üç altın değeri yerleştirelim ... inşaallah ...
sevgilerimleee.....
Safransarı, seni hatırlıyorum.Merhabalar
Dini komu açmak yasak diye biliyorum ama konu 2013 te acilmis kapatilmamis
Çok sevindim
Benim bu hafta sonu fani hayat için önemli bir sinavim var, onu atlattıktan sonra buraya daha sik girer yazarim okuduklariki
Okunmaya çok merakliyim
Evimde kendimce bir kutuphanem var
Dini kitaplar okunmaya ise 2 sene önce kuran kursuna baslamamla basladim.
Beğendiğim video paylasimlarinda da bulunurum buraya inşallah
Hayirli gunler
cümlemizden razı olsun Yaradan ımız...evet zikir derken ALLAH ü tealayı anmak O ndan konuşmak ...O nu zikretmek...O nu daima hatırlamak...Bismillahirrahmanirrahim.
Bu güzel paylaşım için Allah razı olsun Kayacans.
Zikir derken Allah demek çok önemli, tevhid mesela; La ilahe illallah
Merhabalar
Dini komu açmak yasak diye biliyorum ama konu 2013 te acilmis kapatilmamis
Çok sevindim
Benim bu hafta sonu fani hayat için önemli bir sinavim var, onu atlattıktan sonra buraya daha sik girer yazarim okuduklariki
Okunmaya çok merakliyim
Evimde kendimce bir kutuphanem var
Dini kitaplar okunmaya ise 2 sene önce kuran kursuna baslamamla basladim.
Beğendiğim video paylasimlarinda da bulunurum buraya inşallah
Hayirli gunler
Evet evliyim 2 senelik cok şükürSafransarı, seni hatırlıyorum.
Ders çalışan bayan yazıyordu.
Profil resmin değişikti.
Demek evliydin sen, demek anne olacaksın.
Allah sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin.
Cinsiyeti nedir?
(Kusura bakmayın sohbet sayfasına çevirdim ama en azından yazdıkça güncellenir konu, birçok insan görür.)
Kitap okumak insana değişik bakis acilari kazandiriyor insanaumarım sınavın hayırlarla sonuçlanır...
kitap okumak insanın dünyasını aydınlatıyor..yaşamına nefes aldırıyor..bambaşka pencereler sunuyor...benimde kütüphanem var..eşimin daha çok kitabı var tabi..:))
sayfamız dualarla bilgi paylaşımlarıyla geçiyor..aykırı eleştiri küfür hatta kırıcı söz bile yok çok şükür...insanı sıkan üzen daraltan bi sayfa değiliz :))
senin de sınavından sonra katılımlarının sıklaşmasını bekliyoruz :))
hoşgeldin aramızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?