en güzeli kendini verebildiğin kadar ibadete , zikre , Kuran okumaya vermen canım o zaman eşine de bulaşmamış olursun hem belki ağlamalarında geçeramin kuzum :)
bu ay zorlu
RABB im yardım etsin :)
eşimin iş stresi benim alınganlıklarım :)
neelerin üstesinden geldik elhamdülillah :)
bunun da üstesinden geliriiz evelallah :)
Sahihuban 22 aralık salı mevlid kandiliymiş bilginiz var mıydı önceden söyleyim dedim ?
canım bu geçen senenin haberi bu sene aynı yılın içinde iki adet mevlid kandili geçiyor
en güzeli kendini verebildiğin kadar ibadete , zikre , Kuran okumaya vermen canım o zaman eşine de bulaşmamış olursun hem belki ağlamalarında geçer
hah tamam benim dedim ya kafa bulandıcanım bu geçen senenin haberi bu sene aynı yılın içinde iki adet mevlid kandili geçiyor
http://takvim.ihya.org/2015-yili-dini-gunler-takvimi.html
tamam canımçok şükür yapmaya çalışıyorum ..
tam düzene girmeedim ama...
Kur anı mealen hatmetmek niyetim
ve ayrıca Arapça olarak da
bikaç hedefim planım daha var sana yazarım listemden evdeen
dedem ölmüştü ya benim haftaya perşembe 52si oluyorhah tamam benim dedim ya kafa bulandı
ya ALLAH rahmet eylesin tekrar cnımdedem ölmüştü ya benim haftaya perşembe 52si oluyor
Allah razı olsun canım hani sna mesaj atmıştım ya yapayım diye kitap işini ben onu yaptım bugün kargoda gelecek inşallahya ALLAH rahmet eylesin tekrar cnım
ya ALLAH rahmet eylesin tekrar cnımdedem ölmüştü ya benim haftaya perşembe 52si oluyor
Allah razı olsun canım hani sna mesaj atmıştım ya yapayım diye kitap işini ben onu yaptım bugün kargoda gelecek inşallah
Allah razı olsun canım hani sna mesaj atmıştım ya yapayım diye kitap işini ben onu yaptım bugün kargoda gelecek inşallah
hayırlı sabahlar hayırlı ömürler hasbecim..Hayırlı sabahlar kızlar
İnşallah canım benimhayırlı sabahlar hayırlı ömürler hasbecim..
günümüz aydın ömrümüz bereketli sağlıklı bol ibadetli olsun inşaallah...
50 kitap+ 50 tesbih 200 lira canımkitap m ıaldın_?
naptın kuzum
kaç tl ye geldi bi de
kitap tane kaç a geldi bi de nasıl acaba kitap..50 kitap+ 50 tesbih 200 lira canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?