- 27 Kasım 2015
- 4.757
- 2.183
- 88
ALLAH razı olsun kuzum :)Hadi ya hemen iyileşmen lazım taze anne :) öncelikle kkda bi arkadaş bana üşüyorsan ayaklarının altına vicks sür üstüne çorap giy öyle yat demişti ben bunu denedim resmen ayaklarımdan alev çıkıyordu sanki , nane limon tüketmeye çalış bebeğe zararı olmaz diye biliyorum , papatya çayıda çok iyi geliyor özellikle boğaz gıcıklanmasında falan gayet iyi , en önemlisi pekmez ye ama pekmezi suyla karıştırıp öyle iç acayip kan yapıyor ve üşümeyi de engelliyor , göz yanması da yorgunluktan olabilir demlediğin taze çayın deminden pamuğa dök göz kapaklarının üstüne koy çok güzel dinlendiriyor ve yanmada kalmıyor aklıma gelenler bunlar
Bu sayfanin amaci ne tam olarak biri aciklayabilir mi?
İnşallah canım benim tez zamanda toparlanırsınALLAH razı olsun kuzum :)
çok şüükür bugun daha iyiyim..
akşam sırtımı yağlattım z.yağı ile sonra terledim uyudum mandalina yedim sonra limon bal sıcak suyla içtim çok şükür boğaz ağrım olsa da elhamdülillah iyiyim bugun
Rabb im kimseleri hasta düşürmesin inşaallah :)
inşaallah cansum :)İnşallah canım benim tez zamanda toparlanırsın
hormonlardan diyelim şekerim :)inşaallah cansum :)
çok şükü halimize
şu aralar biraz fazla alınganım ağlayıp duruyorum
bi görsenbeniii
Teşekkür ederim açıklayıcı bir cevap verdiğin icin. O zaman artık Allah nasip ederse bende paylaşımda bulunayim.konu açma sebebim şu fani dünyada beyhude geçerken zaman ahiretimize hiç bir birikim yapamadığmızı farketmem...
******Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... (mevlana)
...umutsuz olmak inançsızlıga iter insanı...biz elelele gönül gönüle vererek hem bu dünyamızı hem ahiretimizi güzelleştireceğiz.... ***birlikten kuvvet doğar****
yazmıştım 5 aralık 2013 de
çok şükür ki iki yıldır düzenli olarak paylaşımlar yapıyor ve karşılığını alıyoruz..
duamız o ki bir kişi bile bilgilense bi başkasına paylaşımda bulunsa bu her iki dünya içinde kazançtır..
Rabb im huzur nasip etsin ibadetli ömürler nasip etsin inşaallah
hormonlardan diyelim şekerim :)
ben normalde her şeye ağlarım zaten öyle bi durumda zaten mendil verenin çok olması gerek :)
Teşekkür ederim açıklayıcı bir cevap verdiğin icin. O zaman artık Allah nasip ederse bende paylaşımda bulunayim.
İlk olarak şunu söylemek istiyorum nazar boncuğu ile alakali olacak. Nazar boncuğu takmak şirk koşmaya benziyormus. Çünkü dua etmek varken hicbir vasfi olmayan bir boncuktan medet beklemek töbe hasa Allah'i boncukla es değer görmek gibiymis. Alimlerde bunu söylüyor zaten. Umarim buradan yayılır gider.
kıyamam sana ya inşallah hep böyle devam etmez :)ya hiç sorma eşimin de bu ay en yoğun ayı o da işte yoruluo stres oluo sonra evde atışıp duruoz 3 gündür :)
ve ben ağlıom herşeyeee
kıyamam sana ya inşallah hep böyle devam etmez :)
http://www.milliyet.com.tr/mevlid-kandili-ne-zaman-ve-hangi-gundem-1989781/Sahihuban 22 aralık salı mevlid kandiliymiş bilginiz var mıydı önceden söyleyim dedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?