Sahihuban canım nasıl oldun
bende dün doktordaydım dişime dolgu yaptırdım çok şükür iyiyim canımcansum elhamdülillah daha iyiyim :)
evimdeyim :)
dinlenmeye yatışa devam :)
malum pazartesiye kadar kesin yatacaksın dedi dr ..
Rabb im dertlilere deva hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı nasip eylesin inşaallah :)
peki ya sen naıslsın neler yaparsın :)
ALLAH ım raız olsunbende dün doktordaydım dişime dolgu yaptırdım çok şükür iyiyim canım
Rabbim şifanı versin dün tam dişçinin koltuğuna uzandım aklıma sen geldin Allahım nolur bebeğini sağ salim kucağına alıp büyütmesini nasip et dedim bian içimden öyle geçti :)
inşallah canım benim :) Rabbim yar ve yardımcın olsunALLAH ım raız olsun
duana dahil olabilmek ne büyük şeref
ne güzelsin
maşaallah sana
RABB im senden razı olsun inşaallah :)
ben de bugün oturur konuma geldim çok şükür de çalışıyorum azcık aaştırma yapıyorum :)
buradan da yazacağım inşaallah :)
Geçmiş olsun canım inşallah rabbim yardımcın olsun, sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsinDuanı beklerim
Rahatsızım
Kanamam oldu
İki gün hastane sonucu evindeyim
Ama risk devam ediyor
Rabb im cümlemize şifa versin inşaallah
Geçmiş olsun canım inşallah rabbim yardımcın olsun, sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla yavrunu sana seni ona bağışlasın inşallah,feraha sağlıkla kucağına alacağın günlere ulaşırsınızDuanı beklerim
Rahatsızım
Kanamam oldu
İki gün hastane sonucu evindeyim
Ama risk devam ediyor
Rabb im cümlemize şifa versin inşaallah
Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla yavrunu sana seni ona bağışlasın inşallah,feraha sağlıkla kucağına alacağın günlere ulaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?