- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Bu konuyla ilgili makaleleri oku. Bu konuyla ilgili kitap oku. Teşvik eder.benım en buyuk hatam namazımı duzenlı kılamıyorum
Ne güzel. :) Allah'ım kabul buyursun inşallah.kesinlikle imkan değil iman meselesi çok çok haklısın
çalışırken fırsat bulup depoda kılardım namazımı ,insan istedikten sonra bir şekilde imkan buluyor
tamam şimdi kalkıp abdest alıyorum ve bismillah başlıyorum inşallah
Ayağını kaldıramıyorsan. Eline su al ayağını sür, Allah'ım kabul buyurur inşallah. Zira niyet de önemli.ama ben ıs yerınde kılamıyorum lavabo cok yuksekorada abdest alamıyorum klozet tamamen napıcam ya yok yok ıman eksık
Bu konuyla ilgili makaleleri oku. Bu konuyla ilgili kitap oku. Teşvik eder.
Ne güzel. :) Allah'ım kabul buyursun inşallah.
Ayağını kaldıramıyorsan. Eline su al ayağını sür, Allah'ım kabul buyurur inşallah. Zira niyet de önemli.
Namazın fetvası yok. Namaz kılmamaktan daha iyi değil mi?bende dusundum ama ıcıme sındıremedımınsallah rabbım kabul eder
Namazın fetvası yok. Namaz kılmamaktan daha iyi değil mi?
Namaza her türlü kolaylık var.
Evladina örnek olman ne güzel ne onure edicihuzur buluyor kalbim namaz kıldığım zamanlarda ama bir bıraktım mı kaçıyor ipinucu nedense
2 tane evladım var onlara iyi örnek olmak istiyorum, rabbimin katında doğru düzgün birer kul olsunlar
30 yaşındayım çok kaza edilmesi gereken namazlarım var, onların olmasın istiyorum kaçırmasınlar hiç bir vakitlerini
Arkadaşımı zn dedigi gbi niyetler onemli...hic kilmazsak intihar ; eksiklikler ise kazadir...hic yapmamaktan daha iyidirbende dusundum ama ıcıme sındıremedımınsallah rabbım kabul eder
Ne güzel soyledin ya deli ya ölü. .bzlerin galba bedeni diri imani oluyuz ki namazlar eksik veya hic yok ;(Namazı kılmamak için iki sebep var ya ölü ya deli olcan.O yüzden rabbim namazdan ayırmasın inşallah amin.
İmanımız ölü olsa kaçırdığımız namazlar için üzüllmezdik,sadece çok fazla dünyalıkla uğraştığı mız için bizi kendine köle ediyor dünya.işte evde heryerde Estağfurullah diyelim inşallah tevbelerimiz bizi nmaza yaklaştırır kızlarNe güzel soyledin ya deli ya ölü. .bzlerin galba bedeni diri imani oluyuz ki namazlar eksik veya hic yok ;(
İmanımız ölü olsa kaçırdığımız namazlar için üzüllmezdik,sadece çok fazla dünyalıkla uğraştığı mız için bizi kendine köle ediyor dünya.işte evde heryerde Estağfurullah diyelim inşallah tevbelerimiz bizi nmaza yaklaştırır kızlar
gunaydın kızlar sıze bırsey soracgım ben bır bucuk yıldır bebek ıstıyorum ama Allahım henuz gondermedı bıldıgınız dualar varmı bana yardım edebılırmısınız
gunaydın kızlar sıze bırsey soracgım ben bır bucuk yıldır bebek ıstıyorum ama Allahım henuz gondermedı bıldıgınız dualar varmı bana yardım edebılırmısınız
meryem suresini 41 defa okumanın faydası olduğunu duymuştum Allah'ın izniyle
Allah gönlüne göre versin inşallah
saol canım amin insallah meryem suresıne kurandan baktım cok uzun o degıılmı calıstıgım ıcın bazen yetıstremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?