canım bende bunlar açılmıyor maalesef ne olduğunu söylersen kendi telefonumdan dinlerimakşamdan şartla kendini
hele biraz daha yatayım kalkarım deme
battaniyeyi at üzerinden yoksa kalkamıyor insan..
ben de bazı zamanlar kalkamıyorum ama ne zaman Kur an a düzenli yaşama geçtim bin şükür kalkıyorum
bide namaz ile ilgili sohbet dinlemek çok iyi geliyor
bak bu sohbet cidden çok etkiliyor insanı
hayalhanem mehmet yıldız birçok gencin namaza başladığı sohbet yazabilirisin :)canım bende bunlar açılmıyor maalesef ne olduğunu söylersen kendi telefonumdan dinlerim
hayalhanem mehmet yıldız birçok gencin namaza başladığı sohbet yazabilirisin :)canım bende bunlar açılmıyor maalesef ne olduğunu söylersen kendi telefonumdan dinlerim
Bem mehmet abi ve diğerleri sayesinde basladmhayalhanem mehmet yıldız birçok gencin namaza başladığı sohbet yazabilirisin :)
Can'ım hayırdır neden böyle oldu?İyi akşamlar
Bugün cok huzursuz hissediyorum cünkü 2 kere namazımı kazaya bırakktım
Ev işine dalımca dünyayı unutuyorumCan'ım hayırdır neden böyle oldu?
Ev işine dalımca dünyayı unutuyorum
efeniler yer seni şekergünaydın efenim :)
hayırlı sabahlar :)
çok geçmiş olsun canım benim sen sorduklarının cevabını da vermişsin zatenöncelikle ne olursa olsun
1- öfkeyle kalkan zararla oturuyor
2-kadınlar her daim daha fedakar (erken kalkmama rağmen eşim odaklı geç kalsamda) daha erken kalkmam şart :)
3-ayetel kürsi vb duaları okumadan evden çıkmamak gerek
Canım öfkeyle kalkan zararla oturuyor bir..C cansu_trFeraceli kızlar sabah sabah ne oldu bilemezsiniz..
kahvaltımızı yaptık işe gelmek için hazırlandık felan evden 8 e 5 var çıkacağız .işim ile ev 5 dk falan ..arabayla eşim bırakıyor.onun çalışma saati daha esnek...
ama geç kalıyorduk ki 7 de kalktım kahvaltı yap toparla hazırlan vs..
dün de işe geç kaldım 5-10 dk ki mesaie geç kalmak hiç hoşuma gitmiyor..
bu yüzden eşime kızdım ; azcık atıştık ben de yürüyerek gideyim dedim ; anahtarı ona verdim merdivenlerden inerken sen ayağın kaysın düş; popo üzeri otur; 5-6 basamak kay..nasıl korktuk anlatamam...
doktora mesaj attık kontrol amaçlı gitmemizi söyledi ..
neyse bakıldı yavrum da çok şükür iyi ben de ...
şimdi buradan ne gibi dersler çıkarabiliriz _?
Aynen sen zaten hemen kavramışsınöncelikle ne olursa olsun
2-kadınlar her daim daha fedakar (erken kalkmama rağmen eşim odaklı geç kalsamda) daha erken kalkmam şart :)
Zaten hemen kazalarımı kıldım dün amangenedeniçim bi kötü oldu kazaya kaldı diye şimdi işlerimi halledip oturup kuran okucam ve dua dersi yaoıcam :)o zaman hemen toparlanıyoruz :)
''insan suya düştüğü için değil sudan çıkamadığı için boğulurmuş''
o yüzden abdestini bi güzel alıp hemen kazanı ediyorsun ; kendine ceza (aslında ödül olarak) KUR AN ı nı biliyorsan arapçadan ya da mealen okuyorsun :)
anlaştık mı :)
C cansu_trFeraceli kızlar sabah sabah ne oldu bilemezsiniz..
kahvaltımızı yaptık işe gelmek için hazırlandık felan evden 8 e 5 var çıkacağız .işim ile ev 5 dk falan ..arabayla eşim bırakıyor.onun çalışma saati daha esnek...
ama geç kalıyorduk ki 7 de kalktım kahvaltı yap toparla hazırlan vs..
dün de işe geç kaldım 5-10 dk ki mesaie geç kalmak hiç hoşuma gitmiyor..
bu yüzden eşime kızdım ; azcık atıştık ben de yürüyerek gideyim dedim ; anahtarı ona verdim merdivenlerden inerken sen ayağın kaysın düş; popo üzeri otur; 5-6 basamak kay..nasıl korktuk anlatamam...
doktora mesaj attık kontrol amaçlı gitmemizi söyledi ..
neyse bakıldı yavrum da çok şükür iyi ben de ...
şimdi buradan ne gibi dersler çıkarabiliriz _?
öncelikle ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?