dini paylaşım alanı

canım bende bunlar açılmıyor maalesef ne olduğunu söylersen kendi telefonumdan dinlerim

Ev işine dalımca dünyayı unutuyorum

o zaman hemen toparlanıyoruz :)
''insan suya düştüğü için değil sudan çıkamadığı için boğulurmuş''
o yüzden abdestini bi güzel alıp hemen kazanı ediyorsun ; kendine ceza (aslında ödül olarak) KUR AN ı nı biliyorsan arapçadan ya da mealen okuyorsun :)
anlaştık mı :)

C cansu_tr Feraceli kızlar sabah sabah ne oldu bilemezsiniz..

kahvaltımızı yaptık işe gelmek için hazırlandık felan evden 8 e 5 var çıkacağız .işim ile ev 5 dk falan ..arabayla eşim bırakıyor.onun çalışma saati daha esnek...
ama geç kalıyorduk ki 7 de kalktım kahvaltı yap toparla hazırlan vs..
dün de işe geç kaldım 5-10 dk ki mesaie geç kalmak hiç hoşuma gitmiyor..
bu yüzden eşime kızdım ; azcık atıştık ben de yürüyerek gideyim dedim ; anahtarı ona verdim merdivenlerden inerken sen ayağın kaysın düş; popo üzeri otur; 5-6 basamak kay..nasıl korktuk anlatamam...
doktora mesaj attık kontrol amaçlı gitmemizi söyledi ..
neyse bakıldı yavrum da çok şükür iyi ben de ...

şimdi buradan ne gibi dersler çıkarabiliriz _?

öncelikle ne olursa olsun

1- öfkeyle kalkan zararla oturuyor
2-kadınlar her daim daha fedakar (erken kalkmama rağmen eşim odaklı geç kalsamda) daha erken kalkmam şart :)
3-ayetel kürsi vb duaları okumadan evden çıkmamak gerek

çok geçmiş olsun canım benim sen sorduklarının cevabını da vermişsin zaten

Canım öfkeyle kalkan zararla oturuyor bir..
Evden duanı etmeden çıkma iki..
Allah korumuş sadaka ver canım

Aynen sen zaten hemen kavramışsın

Zaten hemen kazalarımı kıldım dün amangenedeniçim bi kötü oldu kazaya kaldı diye şimdi işlerimi halledip oturup kuran okucam ve dua dersi yaoıcam :)

bende cevap vermek istedimmmm
cnm öncelikle geçmiş olsunn aman dikkattt gideceğin yere 5 dak geç git ama lütfen bu halinle aceleci davranmaaa

ee sen zaten anlamışsın bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…