evdeyken insan aman şunu da yapayım bunu da yapayım derken bi bakıyorsun diğer namazın vakti gelmişZaten hemen kazalarımı kıldım dün amangenedeniçim bi kötü oldu kazaya kaldı diye şimdi işlerimi halledip oturup kuran okucam ve dua dersi yaoıcam :)
ee sen zaten anlamışsın bakkkk
bende cevap vermek istedimmmm
cnm öncelikle geçmiş olsunn aman dikkattt gideceğin yere 5 dak geç git ama lütfen bu halinle aceleci davranmaaa
Zaten hemen kazalarımı kıldım dün amangenedeniçim bi kötü oldu kazaya kaldı diye şimdi işlerimi halledip oturup kuran okucam ve dua dersi yaoıcam :)
evet sadaka aklıma geliyor inan...Canım öfkeyle kalkan zararla oturuyor bir..
Evden duanı etmeden çıkma iki..
Allah korumuş sadaka ver canım
efeniler yer seni şeker
çok geçmiş olsun canım benim sen sorduklarının cevabını da vermişsin zaten
heyecanlandırsın zaten ben bile burada heyecanlanıyorum seninki harika bi durumcansucum bu mavi bebek beni heyecanlandırıyor :)
Aynen öyle sunuda yapiyim bunuda yapiyim bi bakmışın namaz gelmişte gecmiş...İnşallahevdeyken insan aman şunu da yapayım bunu da yapayım derken bi bakıyorsun diğer namazın vakti gelmişsanııyorsun ki hemen bitecek ama hiç bitmiyor o evdeki işler o yüzden en güzeli önce namaz sonra diğer işlerimizi yapmak inşallah bunun bilincinde oluruz
Aynen hemen kıldım ama gene kötü hissetim inan..Dia dersi dua ezber :)oh sana maşaallah :)
hemen kılmışsın kazanı
sırtından Rabb im in izni ve kabulu ile yükünü hafifletmişsin :)
Kur anı oda okudun mu mis...
bu arada dua dersi derken ?
1 tl versen bile kafievet sadaka aklıma geliyor inan...
sadakayı vermem lazım ...
eşim veriyor ama kendim de vereyim.
az sadaka çok belayı def eder'imiş
hangi duaları ezberliyorsun merak ettiğimden soruyorumAynen hemen kıldım ama gene kötü hissetim inan..Dia dersi dua ezber :)
1 tl versen bile kafi
anladım canım tez zamanda ezberlersin inşallah bende ezber yapmaya çalışıyorumda o yüzden sordum canımAy sor canım nolcak sanki :))
Kunut dua 2 yi ezberliyorum maalesef unutmuşumsadece 1 aklımda
heyecanımızı paylaşabiliyoruz ne güzel :)heyecanlandırsın zaten ben bile burada heyecanlanıyorum seninki harika bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?