kılamıcam cnm çünkü lavoba çok yüksek ayagımı kaldıramıyorum ve yerime bakan kmse yok para tahsilatı filan yapıyorum. kasa anahtarını başka kmseye veremem o yuzden evde kılıcam.eilenn namaz kılacak mısın işyerinde ezan okundu bilgin olsun
eilenn namaz kılacak mısın işyerinde ezan okundu bilgin olsun
anladım canım sevindim senin adına evet bugün öğrendim otelde çalıştığınıbugünlük kılamıcam öğlen ve ikindiyi evde kılacağım kısmet olursa
otelde çalışıyorum ya bugün yetkililerle görüşüp namaz kılınacak yer ayarlanmasını rica ettim
yarından itibaren işyerinde kılacağım inşallah
anladım canım sevindim senin adına evet bugün öğrendim otelde çalıştığını
yazılar çok güzel maşallah bende defterime ekleyeceğim izninle Allah razı olsun
eilenn aynen sen vesile olmuş oluyorsun ben tek başıma olduğum için bi müdürün odasında kılıyorum çok aşağıda var mescid ama benim oraya gitmem namazı kılıp gelmem kesin yarım saat olur burada zaten zorla klıyorum mescide gitmeye çalışsam haytta izin vermezler
CNM DHA GÜZEL ŞEYLERDE VAR BİR TÜRLÜ EKLEYEMIYORUM YAA SALAVATI SERİFE NASIL YAPILIR FLAN VARyazılar çok güzel maşallah bende defterime ekleyeceğim izninle Allah razı olsun
bi firma var bizim buralarda düşün ki çıkış saatleri 6 ve 6ya 10 kala akşam ezanı okunuyorözel sektörde çoğu yer böyle malesef
iyi kötü kılmak isteyene engel olmasınlarda
çıkardıkları zorlukları Allahın izniyle aşarız inşallah
bi firma var bizim buralarda düşün ki çıkış saatleri 6 ve 6ya 10 kala akşam ezanı okunuyor
başındaki kişiler namazınızı kılın öyle gidin yolda bir şey olur ölürsünüz onun cevabını veremeyiz diyorlarmış
imana bak be nerede böyle insanlar nasip olursa evlenince orayı istiyorum
yakın olaydık beni de yanına alırdın her iş yapardım ama muhasebeyi pek sevmiyorum ne yalan syleyim ama burada bildiğin ön muhasebe elemanıyım bende anlamadım sevip sevmediğimimaşallah maşallah
bende buna benzer 2 yerde çalıştım
biri muhasebe ofisiydi patronum 5 vakit kılardı namaz kılma odamız vardı
ondan önce staj yaptığım zamanlar belediyeye bağlı taşeron firmaydı mescid vardı
ordaki şefim bana Allah razı olsun Kuran dersi veriyordu her öğlen hiç unutmam
namaz kılardık ne güzel
ne zaman böyle yerlerden ayrıldım uzaklaştım herşeyden
ama kısmet olurda mali müşavir olduktan sonra kendi ofisimi açarsam
bir odayı mescid yapacağım hem kendim hem çalışanlar için inşallah :)
kızlar dua ve dilekleriniz için ayetel kürsiyi 7 gün şu şekiilde okuyun.
1.gün 50
2.gün 170
3.gün 220
4.gün 313
5.gün 50
6.gün 170
7.gün 313
çok sevdiğim bilgilerine güvendiğim bi ablam bebek istediğim zamanlar dileğimin gerçkeleşmesi için bu şekilde okumamı tavsiye etmişti. benim dileğim kabul olma yolunda çok şükür. sizlerle paylaşmak istedim.
ben bölüm sekreteriyim amma velakin faturalar çek makbuzları falan bende ben giriyorum kargo falan yapıyorum cari hesap ekstrelerini ben gönderiyorum firmalara :)
inşallah cnm inşallah :) benim eşimde staj sınavına giricek bu sene.. bende çok istorum ama eşim belge alırsa onun belgesi büro açmaya yeterli dye almıyorum. kendimde devlete bağlı kurumdayım o yuzden beklıyorum :)pembesu33 evet canım muhasebe şefiyim ben
Allah kısmet ederse mali müşavir olucam
geçen ay yeterlilik sınavına girdim :)
Bende açığım o yüzden bir yorumda bulunamayacağımSahihuban eilenn C cansu_tr kızlar benim ablam var kendisi temiz kalplidir böyle dualarını okur Allaha yönelir. içinde var ama bir türlü kapanmaya ikna edemiyorum, nasıl ikna edicem yani bana yakışmaz dyo ben beceremem dyo bir sürü bahane edyo ibadetelrimizi yapmanın yeterli olmadığını başımızı kapatmamızı bunun Allahın bıze emri oldgnu anlatamıyorum sizce dha uğraşimmi yoksa kendisimi bilsin.
Sahihuban eilenn C cansu_tr kızlar benim ablam var kendisi temiz kalplidir böyle dualarını okur Allaha yönelir. içinde var ama bir türlü kapanmaya ikna edemiyorum, nasıl ikna edicem yani bana yakışmaz dyo ben beceremem dyo bir sürü bahane edyo ibadetelrimizi yapmanın yeterli olmadığını başımızı kapatmamızı bunun Allahın bıze emri oldgnu anlatamıyorum sizce dha uğraşimmi yoksa kendisimi bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?