dini paylaşım alanı

amin amin..

kafana takmadan hareket ederseniz inşaallah RABB im izni ile nasip eder inşaallah :)
bol dua oku ..Meryem suresini okuyabilirsin :)

biz de bi ara düşünmüştük evet güzel isim :)
ben eşime bıraktım :) bana da sürpriz olacak sanırım :)

bende varım burada tamam evli değilim ama benide unutmayın lütfen pembesu33 Sahihuban
aa unutur muyuz kuuzm aşk olsun :)

Allah razı olsun canım benim

kızlar defterimden tevekkül ile ilgili bilgilerin fotoğrafını çekip yüklemiştim
gördünüz mü
okudunuz mu _?
yorum alayım

kızlar size ajandamdan sayfalar ekliyim dedim ama bir sayfa zor ekledim yaa tlefonun ekranı kücük zor oluyor :)

gördünüz mü
okudunuz mu _?
yorum alayım
kuz
gördünüz mü
okudunuz mu _?
yorum alayım
kuzu
gördünüz mü
okudunuz mu _?
yorum alayım
kuzum görmdeimhangi sayfada geri dönüp baktım ama gözdenmi kaçırıyorum

pembesu33 Sahihuban sağolun kızlar manevi destek çok önemli benim için

pembesu33 canım şöyle yapıyorsun

@ bu işareti yaptıktan sonra boşluk bırkamadan kimi etiketlemek istiyorsan onun nickini yazıyorsun oluyor canım

eilenn öncelikle çocuk düşüncesini aklından çıkar cnm ben ne zman aklımdan çıkardım işe başladım o ay hamile kaldım. sonra Allaha bırak o en hayırlı zmanı bliyor sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış geleceği bi rtek o görür biz duamızı edelim sonra Allaha bırakalım tatlım.

pembesu33 haklısın canım Rabbime sığındım bende herşey ondan hepimiz için hayırlısı olsun herzaman :)

bazen öyle bir derdim oluyorki aile içi sorunlar vesayre çözemedğim zaman Rabbime yöneliyorum. sonra diyorimki iyiki böyle bir derdim olmuş diyorum gerçek huzuru anca dualarda namazda iyilikte bluyorum..

1- Peygamber efendimzin (SAV), hanımlarından biri yatıp uyumak istediğinde ona 33 kere Subhanallah, 33 kere Elhamdülillah, 33 kere de Allahuekber demesini emrederdi.
2- Nazar değmesinde ( hastalanınca ) Kalem Suresi 51, 52. ayetlerin okunmasını emrederdi.
3- Ayaktayken öfklendiklerinde hemen otururlardı. Otururken öfkelendiklerinde hemen yatarlardı. Böylece öfkeden teskin olup giderdi.
4- Son sözü şu olomuştur: " Namazı sakın terk etmeyin. Namazı sakın terk etmeyin, elleriniz altında bulunanlar hakkında Allah (c.c )'tan korkun, adaletle muamele edin. ( Ebu Davut )

Peygamber efendimz S.A.V En çok Pazartesi ve Perşembeleri oruç tutardı. Neden böyle yaptığı Pazartesi ve Perşembe Allaha sunulur.sorulduğunda da şu cevabı verirdi: " Ameller her pazartesi ve perşembe Allah;a ( c.c.) sunulur. Oruçlu iken amelimin Allah;a (c.c.) arz olunmasını severim. Her Müslüman affedilir. Ancak dargın olan kişi müstesna. Cenab-ı Hak meleklere onlar için "bunları geri bırakın" der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…