Ben de namaz kılınmasına izin verilen bir firmayı teftişe gitmiştim. Ama işçilerin haklarını vermiyorlardı. Patrona sen istersen burada her gün teravih namazı kıldır, benim gözümde bi değeri yok demiştimmaşallah maşallah
bende buna benzer 2 yerde çalıştım
biri muhasebe ofisiydi patronum 5 vakit kılardı namaz kılma odamız vardı
ondan önce staj yaptığım zamanlar belediyeye bağlı taşeron firmaydı mescid vardı
ordaki şefim bana Allah razı olsun Kuran dersi veriyordu her öğlen hiç unutmam
namaz kılardık ne güzel
ne zaman böyle yerlerden ayrıldım uzaklaştım herşeyden
ama kısmet olurda mali müşavir olduktan sonra kendi ofisimi açarsam
bir odayı mescid yapacağım hem kendim hem çalışanlar için inşallah :)
canım Allah razı olsun söylediğin cümleler için senin içinde olmasa yapmazdın benlik bi durum yok .canım bende türbanlı değilim
bu durumun zamanla olacağını düşünüyorum
okudukça araştırdıkça öğrendikçe
birşeyer yaptıkça zaten içinden gelecektir
sen ne kadar söylersen söyle içinden gelmezse olmaz bence
bak mesela C cansu_tr benden kaç yaş küçük ama
ben ona imrendim resmen 5 vakit namazını kılar
kuran okur
dualar ezberler
benimle paylaşır
resmen beni çekti yani
onda göre göre maşallah diyerek
bismillah dedim bende namaza başladım
he bende kapanmak istiyorum fakat özel sektördeyim
işe girince başımı açmam gerekyor
bu nedenle eşimde kendi işimizi kurduğumuzda istersen kapanırsın der
bu konuda hiç baskıda yapmadı çünkü baskıyla söylemeyle olacak birşey değil
sen çok güzel uyarıyorsun anlatıyorsun ama ablanın içinden gelmezse olmaz canım
Ben de namaz kılınmasına izin verilen bir firmayı teftişe gitmiştim. Ama işçilerin haklarını vermiyorlardı. Patrona sen istersen burada her gün teravih namazı kıldır, benim gözümde bi değeri yok demiştimbi de gidip o mescitte namaz kılmıştım.
canım Allah razı olsun söylediğin cümleler için senin içinde olmasa yapmazdın benlik bi durum yok .
önce kendini ödüllendir canısı
Ben geçen gün, ismini vermek istemediğim bir tesettür giyim markasının internet sitesini gezdim; anında kapanmaya ikna oldumSahihuban eilenn C cansu_tr kızlar benim ablam var kendisi temiz kalplidir böyle dualarını okur Allaha yönelir. içinde var ama bir türlü kapanmaya ikna edemiyorum, nasıl ikna edicem yani bana yakışmaz dyo ben beceremem dyo bir sürü bahane edyo ibadetelrimizi yapmanın yeterli olmadığını başımızı kapatmamızı bunun Allahın bıze emri oldgnu anlatamıyorum sizce dha uğraşimmi yoksa kendisimi bilsin.
Oh maşallah he kıskandım :)canımsınn
ilk ödül ablamdan inşallah
namaz elbisesi dikecek
hep çantamda bulunduracağımm :)))
evet kıyafetler çok güzel ama bence kapalı da olsa en önemlisi dikkat çekmemek gerek . bazı tesettür kıyafetleri valla benim giyindiğimden daha çok ilgi çekiyor daha çok cezbediyorBen geçen gün, ismini vermek istemediğim bir tesettür giyim markasının internet sitesini gezdim; anında kapanmaya ikna oldumŞaka şaka... 2007den beri düşünüyorum ama ne güzel kıyafetler varmış ya. Ekonomik olarak sarsılacağım ama önemli olan imanlar sarsılmasın değil mi
Ben geçen gün, ismini vermek istemediğim bir tesettür giyim markasının internet sitesini gezdim; anında kapanmaya ikna oldumŞaka şaka... 2007den beri düşünüyorum ama ne güzel kıyafetler varmış ya. Ekonomik olarak sarsılacağım ama önemli olan imanlar sarsılmasın değil mi
İnşallah canım. Şöyle psikolojik olarak bi alış veriş moduna girsem herşeyi halledeceğim de, aylardır bir iğne almadım kendime, içimden gelmiyor.yavaş yavaş parça parça alırsın canım hem bütçen sarsılmaz
cnm zamanla tamamlanıcak sarsılmazsın merak etme çok uyguna giysilerde var :) Allah yardım ederBen geçen gün, ismini vermek istemediğim bir tesettür giyim markasının internet sitesini gezdim; anında kapanmaya ikna oldumŞaka şaka... 2007den beri düşünüyorum ama ne güzel kıyafetler varmış ya. Ekonomik olarak sarsılacağım ama önemli olan imanlar sarsılmasın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?