cnm bunları hergünmü çekiyosun çok güzel maşallah ama yetişiyormu33 ayetel kürsi- 33 fatiha -33 ihlas
100 sübhanallah-100 elhamdülillah-100 Allahüekber
100 La ilahe illallah
100 La ilahe illallah Muhammeden resulullah
100 la ilahe ente sübhaneke inni küntü minezzalimin (hz. yunusun duası)
100 rabbi yesir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr
100 kere estağfirullah el azim
21 yada 71 kere kem terekü min cennatin ve uyun (eşler arasında muhabbet için)
131 ya selam
88 ya halim
137 ya mümin
145 ya müheymin
998 ya hafız
66 ya vekil
312 ya rakib
298 ya sabur
202 ya berr
91 ya melik
514 ya reşid
409 ya tevvab
400 ya vedud
489 ya Fettah
308 ya Rezzak
100 ya şafi
786 bismillahirrahmanirrahim
dün çektim yetiştirdim çok şükür :) kendimce kendime böyle bi liste yaptım hepsini her gün okuyamayabilirim ama okumaya niyetliyimcnm bunları hergünmü çekiyosun çok güzel maşallah ama yetişiyormu
ne güzel kuzum çok iyi bende şöyle yapıyorum hep aynı şeyler deil mesela belirli listem vardün çektim yetiştirdim çok şükür :) kendimce kendime böyle bi liste yaptım hepsini her gün okuyamayabilirim ama okumaya niyetliyim
bunu biliyorum senin defter görüntüsünü attığında yazdım bende ajandama yetişebilirsem bende yapacağım bugün kısmet olursa zaten esma grubu varya orada da günlük başka esmalar oluyor zaten çok şükür . ama kolay gidiyor hemen yaptığım listene güzel kuzum çok iyi bende şöyle yapıyorum hep aynı şeyler deil mesela belirli listem var
100 bismillahirrahmanirrahim
100 la ilahe illahlah
100 estagfirullah el azım
100 salavat
100 Allah
100 Hu
3 ihlas felak nas fatiha okuyup peygamber efendimzin ruhuna bağışlıyorum..
bunun dışındada hergün yetebildiğim kadar esma çekiyorum ama hergün farklı esmaları çekiyorum.
EVET CANIM ÇEKELİM İNŞALLAH. MESELA BİR İŞ YAPARKENDE CEKSEK OLURMU İLLAKİ SADECE OTURUP ZİKİRMİ ÇEKMEMİZ LAZIM MESELA BEN ZİKİR ÇEKERKEN BAŞKA ŞEYLER DÜŞÜNÜYORUM SONRA KENDİME GELİYORUM ACABA GÜNAHMIKİbunu biliyorum senin defter görüntüsünü attığında yazdım bende ajandama yetişebilirsem bende yapacağım bugün kısmet olursa zaten esma grubu varya orada da günlük başka esmalar oluyor zaten çok şükür . ama kolay gidiyor hemen yaptığım liste
Bende ofisteyken önümde faturalarla uğraşıyorum bi elimde zikirmatik bu şekilde de çektiğim oluyor canım benim ben günah olacağını sanmıyorum sonuçta başka bi iş yaparken bile Allahı anıyorsun dile getiriyorsunEVET CANIM ÇEKELİM İNŞALLAH. MESELA BİR İŞ YAPARKENDE CEKSEK OLURMU İLLAKİ SADECE OTURUP ZİKİRMİ ÇEKMEMİZ LAZIM MESELA BEN ZİKİR ÇEKERKEN BAŞKA ŞEYLER DÜŞÜNÜYORUM SONRA KENDİME GELİYORUM ACABA GÜNAHMIKİ
doğru cnm haklıısnBende ofisteyken önümde faturalarla uğraşıyorum bi elimde zikirmatik bu şekilde de çektiğim oluyor canım benim ben günah olacağını sanmıyorum sonuçta başka bi iş yaparken bile Allahı anıyorsun dile getiriyorsun
Ben işe giderken ve eve dönerken yolda çekiyorum çoğu zaman. Muazzam zaman gidiyor yolda. Sadece yolda 4000 tevhid veya 6000 esma çekiliyor. Bazen başkaları müzik çalarken bile çekiyorum; daha sevapmış; insanların gaflete daldığı anda senin Allah'ı anman..EVET CANIM ÇEKELİM İNŞALLAH. MESELA BİR İŞ YAPARKENDE CEKSEK OLURMU İLLAKİ SADECE OTURUP ZİKİRMİ ÇEKMEMİZ LAZIM MESELA BEN ZİKİR ÇEKERKEN BAŞKA ŞEYLER DÜŞÜNÜYORUM SONRA KENDİME GELİYORUM ACABA GÜNAHMIKİ
evet cnm duymuştum bende yolda çekerim severim:)Ben işe giderken ve eve dönerken yolda çekiyorum çoğu zaman. Muazzam zaman gidiyor yolda. Sadece yolda 4000 tevhid veya 6000 esma çekiliyor. Bazen başkaları müzik çalarken bile çekiyorum; daha sevapmış; insanların gaflete daldığı anda senin Allah'ı anman..
aynı durumu bende akşam yaşadım serviste giderken çekiyorum bi taraftan bangır bangır müzik sesi geliyor ama bi süre sonra ses kısıldı sanki teşbihe o kadar konsantre olmuşum ki şarkı slov müziğe geçmiş inerken anladım :)Ben işe giderken ve eve dönerken yolda çekiyorum çoğu zaman. Muazzam zaman gidiyor yolda. Sadece yolda 4000 tevhid veya 6000 esma çekiliyor. Bazen başkaları müzik çalarken bile çekiyorum; daha sevapmış; insanların gaflete daldığı anda senin Allah'ı anman..
Mesela evde, ailemin yanında salonda, TV. karşısında oturmam gereken zamanlar oluyor ayıp olmasın diye (yoksa tv. hiç aramam). O zaman bile elimde zikirmatik oluyor. TVye bakmıyorum tabi ama ister istemez kulak misafiri oluyor insan.evet cnm duymuştum bende yolda çekerim severim:)
eilenn unuttum sana sormayı mescid işini halledebildin mi ?
canım ben de gezici çalışırken; hep kurum dışındaydım. Gazetelerin üzerinde falan namaz kılıyordum ama yine de çoğu kazaya kalıyordu. Zor bir durum. Allah yardımcın olsun. İşyerlerinde mutlaka olması lazım küçük bir bölüm dahi olsa. İş Kanununa madde koymak lazım, çalışanın ibadet özgürlüğü korunur diye :)) Çevrede cami var mı? Aslında en azından öğle arasında, öğle namazını kurtarırsıncanım maalesef her seferinde hangi salon müsaitse yetkiliyle görüşüp öğrenip ona göre gidip kılabilirmişim
işyerinde çok duyulmasını da istemiyorum ne yapıcamı bilemedim bugün yoğunluktan da fazla baskı kuramadım
bugünde öğlen ve ikindi kazaya kalacak çok üzgünümAllahım hayırlısını nasip etsin..
canım ben de gezici çalışırken; hep kurum dışındaydım. Gazetelerin üzerinde falan namaz kılıyordum ama yine de çoğu kazaya kalıyordu. Zor bir durum. Allah yardımcın olsun. İşyerlerinde mutlaka olması lazım küçük bir bölüm dahi olsa. İş Kanununa madde koymak lazım, çalışanın ibadet özgürlüğü korunur diye :)) Çevrede cami var mı? Aslında en azından öğle arasında, öğle namazını kurtarırsın
Aslında boş bi oda bile açılabilir. Adamlar maden ocağında bile yer buluyorlar; otel gibi bi yerde sen ibadet edecek yer bulamıyorsun. Ne diyeyim canım; Allah başındaki amirlere hidayet versin.müsait bir yer olsa bende bi kağıt parçası üzerinde bile kılarım inşallah
ama özzel sektör bu şekilde maalesef
Otelde çalışıyorum ben
Misafirler kendi odalarında kılabiliyor
bizim ofislere bi masa bi dolap bide kendimiz zor sığıyoruz
elimden geleni yapacağım bakalım
Rabbim yar ve yardımcın olsun bu çözümü mutlaka vardır inşallahcanım maalesef her seferinde hangi salon müsaitse yetkiliyle görüşüp öğrenip ona göre gidip kılabilirmişim
işyerinde çok duyulmasını da istemiyorum ne yapıcamı bilemedim bugün yoğunluktan da fazla baskı kuramadım
bugünde öğlen ve ikindi kazaya kalacak çok üzgünümAllahım hayırlısını nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?