dini paylaşım alanı

Aslında boş bi oda bile açılabilir. Adamlar maden ocağında bile yer buluyorlar; otel gibi bi yerde sen ibadet edecek yer bulamıyorsun. Ne diyeyim canım; Allah başındaki amirlere hidayet versin.

Çoğu zaman otel full oluyor
Onlarda emir kulu birşey demek istemiyorum
kılan kişiler var ama onlarda kazaya bırakıyor
kimse rengini belli etmiyor yani

Aslında boş bi oda bile açılabilir. Adamlar maden ocağında bile yer buluyorlar; otel gibi bi yerde sen ibadet edecek yer bulamıyorsun. Ne diyeyim canım; Allah başındaki amirlere hidayet versin.
ben uzun süre sigara içilen odada kıldım kartondan bi yer yapmıştık bana neyse sonra geldi şirketin sahiplerinden biri aldı attı kartonu şimdi bi müdürümün odasında kılıyorum herkes şey diyordu namaz kıldığın yer temiz olacak sigara içilen yerde kılınmaz falan bende diyordum onlar bana bi yer gösterse bende meraklısı değilim ama şuanlık mecburum derdim .

bende eşim tv bakarken zikir çekerim cnm :))) işte zikir çekmenin kurallarında sadece zikire odaklı çekmeli yazıyor da aklıma takıldı

canım sen iyi kötü bir yer ayarlarıp namazlarını eda etmişsin
Rabbim mecburiyetini görüyor
kim ne derse desin yanii

kendi departmanımla çok diyoloğum yok
herkes kendi havasında yani
müdürüme söylesem ne der bilemiyorum bile
gizliden halleetmeye çalışıyorum şuan
Allahım hayırlı bir çıkış yolu nasip eylesin inşallah dua et bana cansucum

bende eşim tv bakarken zikir çekerim cnm :))) işte zikir çekmenin kurallarında sadece zikire odaklı çekmeli yazıyor da aklıma takıldı
Elbette sadece Allahı düşünmek lazım. Ama ben ne yazık ki ..kafam çöp tenekesi gibi olduğu için herşeyi düşünüyorum. Zamanla daha iyi olacaktır inşallah. Hiç yapmamaktan evladır.

ben eski işyerimdeyken tuvaletin pisliğinden abdest almazdım burada aldığım abdest kabul olmaz derdim
sonra bigün hiç unutmuyorum bakırköyden geliyorum tam indim otobüsten duraktan eve geçeceğim
bi tane yaşlı amca yanında çöp topladığı arabası üstü pası pis ama tam çöpün dibine sermiş kartonu namaz kılıyor akşam namazı ben yoldayken okunmuştu . o an kendime dedim ki utan cansu utan rezilliğine bak amcadaki namaz aşkına sende ki saçmalığa bak yok abdest aldığım yer pismiş senin için pis diye kendime bağırıp çağırmştım o amcadan Allah razı olsun.
eski işimde bazen üstüm başım yağ oluyordu kalite kontrol departmanındaydım ama gidip kılıyordum içim temiz üstüm kirli olsun derdim.
abim benden daha kıdemli diyordun abine söylesen nolur?

Savaşta esir düşsen bile farz derler. Ben de çok görüyorum öyle manzaralar ve kendimden utanıyorum. Adamlar, demir atölyesinde, 50 derece sıcakta, oruç tutuyorlar, ben malak gibi yatıyorum sabahtan akşama... Avam ibadeti gibi.

o kadar güzel söyledinki canım benim
öyle kötü şartlarda yaşayıp namazını kılanlar varki
gördüğümüz şeyler güzel şeylere vesile olsun herdaim inşallah

abim otel açılışından beri burada çalışıyor
oda senelik izine çıkmış dün sabah
diyorum o gelene kadar bir kaç gün sabretsemde
o duyurmadan benim adıma halletse mi bilmiyorum

ama şuan gerçekten mutsuzum yüzüm asılıyor
vakit kaçırdığım zaman
dün akşam yüzüm kızardı sanki kaza namazlarımı kılarken
elim ayağım titredi
utancımdan

bende şimdiki iş yerime geldiğimde ben namaz kılıyorum sorun olacaksa başlamayım dedim yok sorun olmaz dediler
sonra gel zaman git zaman ben namazdayken müdürüm yerimde duran kişiye cansu bütün namazlarını burada klıyor galiba söyleyin yarısını da evde kaza etsin demiş ben odada çıktım bizim arkadaş öyle dedi bende söyleyin müdüre ben başta ona söyledim sorun değil dedi namaz kılmama laf edecekse göndersin benim rızkımı o vermiyor Allah veriyor demiştim bi daha kızlarda bir şey demedi hala müdür beni sevmez bu yüzden gece yemekleri olur ben katılmam çünkü sözde iş yemeği sabah 4te barda bitiyor nasıl yemek bu anlamadım gitti ve sırf bu yüzden bana eksik prim veriyor

abin ne zaman gelecek izinden

Allah hidayet versin onlara. Yaptıkları yasal değil. Din, mezhep, siyasi görüş, felsefi inanç dolayısıyla çalışma şartları açısından ayrımcılık yapılamaz. Resmen mobbing görüyorsun. İş yemeklerine davet etmesinler zaten, daha hayırlı da, eksik prim vermeleri falan tamamen İş Kanununa aykırı.

iş kanuna aykırı amma velakin kocaman ve ünlü firmada böyle olması insanı şaşırtıyor Allahın adaletine bıraktım ben onları

ne iş yapıyosun canım?

Kızlar benim jinekologum erkek ve benim bu konuda kafamda sorular var. Daha önce 2 tane bayan doktora gittim; lakayıt buldum. Ama bu doktorumdan çok memnunum. Yani yüz göz olmadan işini yapıyor. Ama erkek doktora görünmenin zorunluluk hali yoksa caiz olmadığı söyleniyor Kafamda deli sorular

cnm cevabı blursan bnada söyle dcem ama değiştrmem mümkün deil doğum yaklastı benim doktorumda erkek. burda kötü niyet yok sadec sağlıımız için en iyi doktoru seçmek zorundyız inş. caizdir :)

cnm cevabı blursan bnada söyle dcem ama değiştrmem mümkün deil doğum yaklastı benim doktorumda erkek. burda kötü niyet yok sadec sağlıımız için en iyi doktoru seçmek zorundyız inş. caizdir :)
Canım Allah affetsin artık napalım Benim gittiğim hastanedeki doktorların çoğu erkek. Kadın prof. da yok zaten. O hastaneye de çok güvenirim. Bayan doktorlara karşı bir önyargım var. Erkek doktor daha hassas davranıyor, canını falan yakmıyor fazla. Bir de hiç yüz göz olmuyor. Ben ciddiyet seviyorum canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…