öyle tabi canım benim gittiğim özel hastanede bir bayan bir erkek var ama ben bayana güvenemedim erkek çok bilindik ünlü bir doktor ve hiç yüzgöz deil çok ciddi kibar yaşcada büyükçe zaten Allah affetsin kuzucum Rabbim kalbimizi biliyorCanım Allah affetsin artık napalımBenim gittiğim hastanedeki doktorların çoğu erkek. Kadın prof. da yok zaten. O hastaneye de çok güvenirim. Bayan doktorlara karşı bir önyargım var. Erkek doktor daha hassas davranıyor, canını falan yakmıyor fazla. Bir de hiç yüz göz olmuyor. Ben ciddiyet seviyorum canım ya.
Hayırlı sabahlar canım.hayırlı sabahlar arkadaşlarım :)
hayırlı sabahlar canımhayırlı sabahlar arkadaşlarım :)
tamam canım ben başlamıştım zaten paylaştıklarını göremiyorum bengünün tesbihat listesi hatunlar
33 ayetel kürsi
33 ihlas
33 fatiha
33 subhanallah ya celil
33 ya Gaffar ya Settar
33 la ilahe illallah
33 elhamdülillah
33 estağfirullah el azim
bir de içinizden ne geliyorsa hatunlar
o yüzden nasip olursa ben yarın niyetleneceğim ve inşallah hatimimi bitirebileceğim 70 sayfam kaldıBu sene Regaib Kandili, 7 Nisan Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece idrak edilecek. 8 Nisan Cuma günü ise Üç Aylar başlıyor
aaaaaaa neden acabatamam canım ben başlamıştım zaten paylaştıklarını göremiyorum ben
o yüzden nasip olursa ben yarın niyetleneceğim ve inşallah hatimimi bitirebileceğim 70 sayfam kaldı
maşallah sana canım benim fazla okumak her zaman daha iyi ben geçen cumartesi günü ve gecesi 3buçuk cüz okudum kendim bile zor inandım atladım mı falan diye düşündüm :) son cüz zaten genelde sürekli okuduğum süreler tebareke amme rahman vakıa dilim onlara daha yatkın daha kolay ve çabuk okurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?