dini paylaşım alanı

öyle tabi canım benim gittiğim özel hastanede bir bayan bir erkek var ama ben bayana güvenemedim erkek çok bilindik ünlü bir doktor ve hiç yüzgöz deil çok ciddi kibar yaşcada büyükçe zaten Allah affetsin kuzucum Rabbim kalbimizi biliyor

“Allah, merhametli olanlara rahmetle muamele eder. Öyleyse, sizler yeryüzündekilere karşı merhametli olun ki, semâda bulunanlar da size rahmet etsinler. Rahim (akrabalık bağı) Rahmân’dan bir bağdır. Kim bunu korursa Allah onunla (rahmet bağı) kurar, kim de koparırsa, Allah da ondan (rahmet bağını) koparır.” Tirmizi, Birr 16, (1925); Ebü Dâvud, Edeb 66, (4941).

http://www.ayethadis.com/kim-bunu-korursa-allah-onunla/

Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.

• Ezelden ebede her türlü hamd ve övgü, şükür ve minnet, Âlemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur.

• O Rahmân’dır; rahmeti bütün varlıkları kuşatır ve bütün yaratıklarının her türlü rızkını merhametle yetiştirir. O Rahim’dir yaratıklarına karşı pek şefkatli ve merhametlidir

• O hesap gününün sahibidir.

• Ancak Sana kulluk eder, ancak Senden yardım isteriz.

• Bizi doğru yola ilet.

• Kendilerine nîmet ve ihsanda bulunduğun peygamberlerinin ve onlara tâbî olan sâlih kullarının yoluna ilet azâbına uğrayanların ve sapıtmış olanların yoluna değil.

Mektubat / Fihristesi Mektubat / 496

günün tesbihat listesi hatunlar

33 ayetel kürsi
33 ihlas
33 fatiha

33 subhanallah ya celil
33 ya Gaffar ya Settar
33 la ilahe illallah
33 elhamdülillah
33 estağfirullah el azim

bir de içinizden ne geliyorsa hatunlar

günün tesbihat listesi hatunlar

33 ayetel kürsi
33 ihlas
33 fatiha

33 subhanallah ya celil
33 ya Gaffar ya Settar
33 la ilahe illallah
33 elhamdülillah
33 estağfirullah el azim

bir de içinizden ne geliyorsa hatunlar
tamam canım ben başlamıştım zaten paylaştıklarını göremiyorum ben

o yüzden nasip olursa ben yarın niyetleneceğim ve inşallah hatimimi bitirebileceğim 70 sayfam kaldı

ay çok azkalmış inşaallah bitirirsin :)

onar sayfa okudukça mola ver..bi kahve iç..çay iç..ya da balkona çık hava hal :)
araya bi şeyler sıkıştır ki sıkılmayasın

C cansu_tr bu arad ben de 10. cüze geldim çok şükür..
hedefimden öndeyim şimdilik ama nolur nolmaz diye hep daha çok okumak gerek :) içim rhat etmiyor yoksaaa
maşallah sana canım benim fazla okumak her zaman daha iyi ben geçen cumartesi günü ve gecesi 3buçuk cüz okudum kendim bile zor inandım atladım mı falan diye düşündüm :) son cüz zaten genelde sürekli okuduğum süreler tebareke amme rahman vakıa dilim onlara daha yatkın daha kolay ve çabuk okurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…