kuzum bugun çok mutluyum çünkü küçükken ilk okula giderken kuran kursuna gitmiştim ve tecvitsiz bi şekilde kuran öğrenmiştim. tabi okumadıkça unuttum dye okumuyodum. akşam eşim yasin okudu bende takip ettim sonra bana kuranın 1. sayfasını açtı oku hadi dedi. ben unuttum desemde illaki oku dedi ben bi başladım baya baya okuyorumm vaav dedim unutmamışımm :)) tam bir sayfa arada eşiminde düzeltmeleriyle okudum. eşimde dedi bundan sonra hergün oku bende takip edeyim harfleri iyice kapınca tecvidlide öğretirim dedi çoook mutluyum akşam olsa eve gitsem kuran okusam dye heycanlanıyorum :))) eğer hemen öğrenirsem doğum izninde doğum yapana kadar hatim etmek istyorum zor ama okuyabildiğim yere kdar okrum inşallah :))))
kuzum bugun çok mutluyum çünkü küçükken ilk okula giderken kuran kursuna gitmiştim ve tecvitsiz bi şekilde kuran öğrenmiştim. tabi okumadıkça unuttum dye okumuyodum. akşam eşim yasin okudu bende takip ettim sonra bana kuranın 1. sayfasını açtı oku hadi dedi. ben unuttum desemde illaki oku dedi ben bi başladım baya baya okuyorumm vaav dedim unutmamışımm :)) tam bir sayfa arada eşiminde düzeltmeleriyle okudum. eşimde dedi bundan sonra hergün oku bende takip edeyim harfleri iyice kapınca tecvidlide öğretirim dedi çoook mutluyum akşam olsa eve gitsem kuran okusam dye heycanlanıyorum :))) eğer hemen öğrenirsem doğum izninde doğum yapana kadar hatim etmek istyorum zor ama okuyabildiğim yere kdar okrum inşallah :))))Sahihuban
çok sevindim senin adına canım benim inşallah bebeğini dünyaya getirmeden onun için hatim indirebilirsin canım benimkuzum bugun çok mutluyum çünkü küçükken ilk okula giderken kuran kursuna gitmiştim ve tecvitsiz bi şekilde kuran öğrenmiştim. tabi okumadıkça unuttum dye okumuyodum. akşam eşim yasin okudu bende takip ettim sonra bana kuranın 1. sayfasını açtı oku hadi dedi. ben unuttum desemde illaki oku dedi ben bi başladım baya baya okuyorumm vaav dedim unutmamışımm :)) tam bir sayfa arada eşiminde düzeltmeleriyle okudum. eşimde dedi bundan sonra hergün oku bende takip edeyim harfleri iyice kapınca tecvidlide öğretirim dedi çoook mutluyum akşam olsa eve gitsem kuran okusam dye heycanlanıyorum :))) eğer hemen öğrenirsem doğum izninde doğum yapana kadar hatim etmek istyorum zor ama okuyabildiğim yere kdar okrum inşallah :))))Sahihuban
inşallah cnm inşallah çok istiyorum bi an önce öğrenmeyi.. eşimde hatim yapıyor onun az kalmış ne ara okudun dedim sbh namazından sonra ben uyurken meğer o hatim yapıyormuşşş :))onun yapması beni dha çok heveslendiriyor. iyiki eşimle evlenmişim :)maşaallah sana :)
eğitime yapılan yatırım hiç bi zaman boşa gitmiyor,
bence hemen başla ve oku
eşinde destek olsun
birlikte bebeğinizinn ve siizn sağlığınız için niyetlenip hatim yapın inşaallah
inşallah canım benim inşallah bana dua edin olurmu :)çok sevindim senin adına canım benim inşallah bebeğini dünyaya getirmeden onun için hatim indirebilirsin canım benim
benimde nişanlım bilmiyor bende evlendiğimde ona öğretmek istiyorum oda her akşam sen gösterirsin bende öğrenirim inşallah diyor :) tabi bunun için önce evlenmek gerekiyor bizim için . senin adına çok sevindim böyle eşler duydukça mutlu oluyorum hemde çok Rabbim evinize huzur mutluluk iman sağlık versin inşallahinşallah canım benim inşallah bana dua edin olurmu :)
amin cnm çok sağol. eşlerden biri bildimi çok buyuk avantaj diğerine öğretiyor çünkü. Asıl kötü olan dinine düşkğn lmayan dunya işleriyle meşgul kendi havasında biriyle evlenmedim iyiki diyorum. eşim böyle oldukça bende onun sayesinde ibadetlerimden tam anlamıyla hiç kopmuyorum çok şükür Rabbime :)benimde nişanlım bilmiyor bende evlendiğimde ona öğretmek istiyorum oda her akşam sen gösterirsin bende öğrenirim inşallah diyor :) tabi bunun için önce evlenmek gerekiyor bizim için . senin adına çok sevindim böyle eşler duydukça mutlu oluyorum hemde çok Rabbim evinize huzur mutluluk iman sağlık versin inşallah
inşallah cnm inşallah çok istiyorum bi an önce öğrenmeyi.. eşimde hatim yapıyor onun az kalmış ne ara okudun dedim sbh namazından sonra ben uyurken meğer o hatim yapıyormuşşş :))onun yapması beni dha çok heveslendiriyor. iyiki eşimle evlenmişim :)
aynen canım çok şükür sizde bize dua edin hayırlısıyla tezzamanda yuvamızı kurmamız ve nişanlımın tekrar namaza başlaması için :) biz bazen oturup konuşuyoruz insanlarda bi koşturmaca bi dünya isteği ölüp gideceksin insanoğlu bi avuç toprak atacaklar işte o kadaramin cnm çok sağol. eşlerden biri bildimi çok buyuk avantaj diğerine öğretiyor çünkü. Asıl kötü olan dinine düşkğn lmayan dunya işleriyle meşgul kendi havasında biriyle evlenmedim iyiki diyorum. eşim böyle oldukça bende onun sayesinde ibadetlerimden tam anlamıyla hiç kopmuyorum çok şükür Rabbime :)
okudum cnm zikirlerimigünün tesbihat listesi hatunlar
33 ayetel kürsi
33 ihlas
33 fatiha
33 subhanallah ya celil
33 ya Gaffar ya Settar
33 la ilahe illallah
33 elhamdülillah
33 estağfirullah el azim
bir de içinizden ne geliyorsa hatunlar
tabiki canım öyle ederim dua etemzmiyim. bilmiyorum ama benim çevremde tam anlamıyla iyi insan çoook az var iyi insan kalmadığını düşünücem haksızlık edicem. ama çevremde az var herkes para mal derdine düşmüş kimse birbirini anlamay açlaışmıyor hoşgörülü olmak zok zor geliyor. iyi huylu insana saf gözüyle baklıyor. kötü çirkef insanlara saygı duyuluyor. dunya kötüy egdyor çok üzülüyorum çocuklarımız neler görcek kimblir dye endişe ediyorumaynen canım çok şükür sizde bize dua edin hayırlısıyla tezzamanda yuvamızı kurmamız ve nişanlımın tekrar namaza başlaması için :) biz bazen oturup konuşuyoruz insanlarda bi koşturmaca bi dünya isteği ölüp gideceksin insanoğlu bi avuç toprak atacaklar işte o kadarRabbim herkesin içine iman sevgisi namaz sevgisi Kur'an sevgisi versin .
Bu konuda sana katılıyorum. Bu insanoğlunun en büyük zaafiyetlerinden biri bence. İyi yürekli, yumuşak huylu insanlar hep ezilir. Kötü ve çirkef olmamak ama saygı ile karşılanmak için ben de çok az konuşmayı seçtim. Suratsız diyebilirler ama kötü aslat kötü çirkef insanlara saygı duyuluyor.
bende canım kalbimde ön yargıya dayanır bi kötülük olamaz ama şuan kötü davranmam gereken insanlar var. Allah bile affeder ben nasıl affetmiyeyim ama içimden gelmeyen haketmeyen ve beni günaha sokan ınsanlar var takmuyorum yoklarmış gbi davrnaıyorum napıyım :)Bu konuda sana katılıyorum. Bu insanoğlunun en büyük zaafiyetlerinden biri bence. İyi yürekli, yumuşak huylu insanlar hep ezilir. Kötü ve çirkef olmamak ama saygı ile karşılanmak için ben de çok az konuşmayı seçtim. Suratsız diyebilirler ama kötü asla
Evet yoklarmış gibi davranmak en iyisi. Ben ne sevdiğim dostlarımı terk ettim; dostlukları hayırlı değil diye. Hala rüyalarımda görürüm, özlerim o dostlarımı. Ama bazı insanların arkadaşlıkları hayırlı değildir.bende canım kalbimde ön yargıya dayanır bi kötülük olamaz ama şuan kötü davranmam gereken insanlar var. Allah bile affeder ben nasıl affetmiyeyim ama içimden gelmeyen haketmeyen ve beni günaha sokan ınsanlar var takmuyorum yoklarmış gbi davrnaıyorum napıyım :)
Çok doğru insanlar çok acımasız bunlardan kıyametin alametlerinden biri. insanlarda iman kalmayacak doğru insan zor olacak bunlar artık ender bulunanlardan . hele de haberler bildiğin vahşet evladına tecavüze eden mi istersin kardeşine sarkıntılık eden abi mi istersin hayatlarında kişi sayısı belli olmayan eşler mi istersin . insan iyi bi haber almayı mum ışığında bekliyor resmen bu yanlış dünyada doğru kalabilmemiz duasıyla canlarımtabiki canım öyle ederim dua etemzmiyim. bilmiyorum ama benim çevremde tam anlamıyla iyi insan çoook az var iyi insan kalmadığını düşünücem haksızlık edicem. ama çevremde az var herkes para mal derdine düşmüş kimse birbirini anlamay açlaışmıyor hoşgörülü olmak zok zor geliyor. iyi huylu insana saf gözüyle baklıyor. kötü çirkef insanlara saygı duyuluyor. dunya kötüy egdyor çok üzülüyorum çocuklarımız neler görcek kimblir dye endişe ediyorum
bende sevdiklerimi terk etmem ama herkeslede dost olmam çok belirli kişilerdir onlarda ilk okuldan ve liseden olan arkdaşlarımdır. bazı insanlar vardır seni haksızlığa uğratırlar ama yinede yanyana gelmek zorunda olduğun, ben ondan bahsediyorum yokmuş gbi davranmak en iyisi. bir söz var ya sevmedğin insanlarla konuşma dye yalnış olmasın hadis olablir öyle bi söz okumuştum.Evet yoklarmış gibi davranmak en iyisi. Ben ne sevdiğim dostlarımı terk ettim; dostlukları hayırlı değil diye. Hala rüyalarımda görürüm, özlerim o dostlarımı. Ama bazı insanların arkadaşlıkları hayırlı değildir.
evet kuranda bi ayet geçiyor öyle bir zman gelecekki ibadet etmek zorlaşıcak gençler için ibadet çok zor olucak şuan öyle bir haldeyiz.. asıl böyle bir dünyada saf temiz iyi klaabilmek asıl önemli olan kızlar Allah kalbimizi hiç bozmasın yolumuzdan şaşırtmasınÇok doğru insanlar çok acımasız bunlardan kıyametin alametlerinden biri. insanlarda iman kalmayacak doğru insan zor olacak bunlar artık ender bulunanlardan . hele de haberler bildiğin vahşet evladına tecavüze eden mi istersin kardeşine sarkıntılık eden abi mi istersin hayatlarında kişi sayısı belli olmayan eşler mi istersin . insan iyi bi haber almayı mum ışığında bekliyor resmen bu yanlış dünyada doğru kalabilmemiz duasıyla canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?