dini paylaşım alanı

pembesu33 canım 28buçuk temmuzda 29 olucam inşallah C cansu_tr cum doğru biliyo :)
aramızda çok çok abla diyecek kadar fark yok ya
hem ben ne kadr 29 olsamda en fazla 23-24 diyolar :)

okudum çok şükür

şükürler olsun bende okudum

kızlar yaa herşeyi başarmya çalışıyorumda şu dedikoduyu bide yapmamayı başarsam bakın her gün sbh bgun dedikodu yapmıcam dyorum ama hep bozuluyo yaa şeytan ağzıma bal sürüyo ballı ballı anlatyorum. ama hani bana zararı olan insanları anlatyorum beni sinir edenleri.. yani gereksiz yere şu şunu yapmış flan deil.

kuzum dedikodu içine sürükleyen bir alev topu adeta sevmmli görünür ama can yakar..
analtırken hoşuna gider dinlerken güzel gelir ama en başta hakka girilmiş olunuyor..
o arkadaşlarınla arana mesafe koy, dedikodu yaptığın kişilerle..meselaaaa

kuzum mesela eltime çok kzıyorum eşimin abisi biz iki kişi çalışıyoruz dye hep bzden para koparmya çalışıyor eşimde kıyamıyor. eltimin bana karşı kıskançlıkları yalanları fesatlığı oluyor hep. üst katım da oturuyor birde. ona kzııyorum hergün eşime anlatıyorum kızgınlığıma öfkeme çözüm bulamadım. eşimede kzııpduruyodum hzurumu bozuyodum. onu yenmeye başladım şimdi şu eltiyi ağzıma almamak istyorum. eşiminde para verme işini çözemedim kıyamıyo hep para hesabı yapmaktan sorgulamaktan yoruldum uuuf iç hzurumu istyorum yaniiii ((( hep beynim konuşuyor bizim hakkımızı yiyolar dye ((

sornu halletmenin yolu eşinle konuşman açıkca
huzursuz oluyoruz ben maddiyatımız onlara gitsin istemiyorum de..
aklından çıkarmadıka büyür gözünde eltin
duyma görme
sen görmedikçe umursamadıkça o küşülecek gidecek

çoook kez konuştum kuzum çççoooook helal etmıyorum bile dedim.... ama eşim onların nankörlüklerine gözünü kulağını kapatmış bir şekilde elinden geleni yapıyor. ya yuvam bozulucak yada bişeyleri susucam zamanla eşidme anlıcak vazgecicek. ama o zaman gelene kadar benim sabırla susup eşimin kalbini kırmadan beklmem lazım. oda nasıl ?

konu açılınca odadan çık
görmezden gel duyma
farklı şeylerle ilgilen
içinden dua oku
ya sabır çek
sus güzel davran eşine

bi de böyle dene benc..
kimse için değmez eşinle huzursuz olman

konu açılınca odadan çık
görmezden gel duyma
farklı şeylerle ilgilen
içinden dua oku
ya sabır çek
sus güzel davran eşine

bi de böyle dene benc..
kimse için değmez eşinle huzursuz olman
evet Allahtanki bnun farkındayım kavgayla gürültüyle çözmeye çalışmıyorum... ya sabır çekeyim susayım cnm ve onların ismini ağzıma almayayım Allahtan güç istiyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım

Ben daha aileye girmedim senin yaşadıkların bana çok tanıdık geldi :) Rabbim yardımcın olsun. insan karşısındakine patlayınca her şey çözülüyor sanıyor ama halbuki yanılıyor

Ben daha aileye girmedim senin yaşadıkların bana çok tanıdık geldi :) Rabbim yardımcın olsun. insan karşısındakine patlayınca her şey çözülüyor sanıyor ama halbuki yanılıyor

valla ben şunu anladım arkadaşlarım;
evlilik meşakkatli olduğu kadar çok mutluluk dolu....

bir kere erkeğe eşe ters gitmeyeceksin, barğırma ile çağırma ile, dır dır ile buğz ederek hiç bir şey yaptıramazsın..en azından benim ailemde öyle..
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler..
güzelce konuşur anlatırsan güler yüzlü olursan kendini doğru naif ifade edebilirsen zaten eşin senin kıymetini doğruluğunu zaman içerisinde anlıyor..
ama diğer btün olumsuz yöntermler eşini senden evden uzaklaştırıyor..
ne gerek var millet için kötü olmaya ..
ben iyi oldukça boş ver dedikçe ; eşimin bana bakışı değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…