bende bunlara uyacağım inşallah.
Niyeymiş o :)
oooo hepimiz sıralanmışız en küçükte benben de 25 yaşındayım kızlar
okudum çok şükür33 ayetel kürsi
33 ihlas
33 fatiha
33 subhanallah ya celil
33 ya Gaffar ya Settar
33 la ilahe illallah
33 elhamdülillah
33 estağfirullah el azim bunlar günlük yaptıklarımız zaten :)
RECEP AYININ 1. GÜNÜ
Subhanallahil Hayyi’l-Kayyûm 100 adet
Üç aylar girince Receb ayından başlayarak Ramazan ayının sonuna kadar şu dua okunmalıdır;
Allahümme barik lena fi Recebe ve Şaban. Ve belliğna Ramazan.
(Allah'ım! Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır)
BUYRUN GÜZELLİKLER :)
33 ayetel kürsi
33 ihlas
33 fatiha
33 subhanallah ya celil
33 ya Gaffar ya Settar
33 la ilahe illallah
33 elhamdülillah
33 estağfirullah el azim bunlar günlük yaptıklarımız zaten :)
RECEP AYININ 1. GÜNÜ
Subhanallahil Hayyi’l-Kayyûm 100 adet
Üç aylar girince Receb ayından başlayarak Ramazan ayının sonuna kadar şu dua okunmalıdır;
Allahümme barik lena fi Recebe ve Şaban. Ve belliğna Ramazan.
(Allah'ım! Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır)
BUYRUN GÜZELLİKLER :)
kuzum dedikodu içine sürükleyen bir alev topu adeta sevmmli görünür ama can yakar..kızlar yaa herşeyi başarmya çalışıyorumda şu dedikoduyu bide yapmamayı başarsam bakın her gün sbh bgun dedikodu yapmıcam dyorum ama hep bozuluyo yaa şeytan ağzıma bal sürüyo ballı ballı anlatyorum. ama hani bana zararı olan insanları anlatyorum beni sinir edenleri.. yani gereksiz yere şu şunu yapmış flan deil.
kuzum mesela eltime çok kzıyorum eşimin abisi biz iki kişi çalışıyoruz dye hep bzden para koparmya çalışıyor eşimde kıyamıyor. eltimin bana karşı kıskançlıkları yalanları fesatlığı oluyor hep. üst katım da oturuyor birde. ona kzııyorum hergün eşime anlatıyorum kızgınlığıma öfkeme çözüm bulamadım. eşimede kzııpduruyodum hzurumu bozuyodum. onu yenmeye başladım şimdi şu eltiyi ağzıma almamak istyorum. eşiminde para verme işini çözemedim kıyamıyo hep para hesabı yapmaktan sorgulamaktan yoruldum uuuf iç hzurumu istyorum yaniiiikuzum dedikodu içine sürükleyen bir alev topu adeta sevmmli görünür ama can yakar..
analtırken hoşuna gider dinlerken güzel gelir ama en başta hakka girilmiş olunuyor..
o arkadaşlarınla arana mesafe koy, dedikodu yaptığın kişilerle..meselaaaa
kuzum mesela eltime çok kzıyorum eşimin abisi biz iki kişi çalışıyoruz dye hep bzden para koparmya çalışıyor eşimde kıyamıyor. eltimin bana karşı kıskançlıkları yalanları fesatlığı oluyor hep. üst katım da oturuyor birde. ona kzııyorum hergün eşime anlatıyorum kızgınlığıma öfkeme çözüm bulamadım. eşimede kzııpduruyodum hzurumu bozuyodum. onu yenmeye başladım şimdi şu eltiyi ağzıma almamak istyorum. eşiminde para verme işini çözemedim kıyamıyo hep para hesabı yapmaktan sorgulamaktan yoruldum uuuf iç hzurumu istyorum yaniiii((( hep beynim konuşuyor bizim hakkımızı yiyolar dye ((
çoook kez konuştum kuzum çççoooook helal etmıyorum bile dedim.... ama eşim onların nankörlüklerine gözünü kulağını kapatmış bir şekilde elinden geleni yapıyor. ya yuvam bozulucak yada bişeyleri susucam zamanla eşidme anlıcak vazgecicek. ama o zaman gelene kadar benim sabırla susup eşimin kalbini kırmadan beklmem lazım. oda nasıl ?sornu halletmenin yolu eşinle konuşman açıkca
huzursuz oluyoruz ben maddiyatımız onlara gitsin istemiyorum de..
aklından çıkarmadıka büyür gözünde eltin
duyma görme
sen görmedikçe umursamadıkça o küşülecek gidecek
çoook kez konuştum kuzum çççoooook helal etmıyorum bile dedim.... ama eşim onların nankörlüklerine gözünü kulağını kapatmış bir şekilde elinden geleni yapıyor. ya yuvam bozulucak yada bişeyleri susucam zamanla eşidme anlıcak vazgecicek. ama o zaman gelene kadar benim sabırla susup eşimin kalbini kırmadan beklmem lazım. oda nasıl ?
evet Allahtanki bnun farkındayım kavgayla gürültüyle çözmeye çalışmıyorum... ya sabır çekeyim susayım cnm ve onların ismini ağzıma almayayım Allahtan güç istiyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımkonu açılınca odadan çık
görmezden gel duyma
farklı şeylerle ilgilen
içinden dua oku
ya sabır çek
sus güzel davran eşine
bi de böyle dene benc..
kimse için değmez eşinle huzursuz olman
Ben daha aileye girmedim senin yaşadıkların bana çok tanıdık geldi :) Rabbim yardımcın olsun. insan karşısındakine patlayınca her şey çözülüyor sanıyor ama halbuki yanılıyorevet Allahtanki bnun farkındayım kavgayla gürültüyle çözmeye çalışmıyorum... ya sabır çekeyim susayım cnm ve onların ismini ağzıma almayayım Allahtan güç istiyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Ben daha aileye girmedim senin yaşadıkların bana çok tanıdık geldi :) Rabbim yardımcın olsun. insan karşısındakine patlayınca her şey çözülüyor sanıyor ama halbuki yanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?