dini paylaşım alanı

çok doğru söylüyorsun canım
bende bazen öfkeme hakim olamayıp eşimi kırıyorum
şeytana uyup hoşlanmadığım kişiler hakkında konuşuyorum yorum yapıyrum

sonrasında çok üzülüyorum tabiki
vicdan yapıyorum Allah affetsn hepimizi

Herkes senin gibi olamaz işte herkesin tahammül edemediği şeyler olabiliyor .
Ben haksızsam susarım ama haklıysam da lafımı esirgemem yapı meselesi

bende senin gibiyim cansu
haklıysam dilim çok sivri
karşımda kim olursa olsun gzüm görmüyor

Ben daha aileye girmedim senin yaşadıkların bana çok tanıdık geldi :) Rabbim yardımcın olsun. insan karşısındakine patlayınca her şey çözülüyor sanıyor ama halbuki yanılıyor
sağol canım bana dua et bol bol Allah sabır versin dye inan hamile halimle uğraşıyorum böyle iyilik güzeldir ama bizimki enayilik oluyor (8

cnm evet çok doğru evlilikte ben haklıyım kızarım dye kural geçmiyor. benim eşim ççoook iyidir bi okadarda tavrı nettir. naptığını bilen bi adamdır. mesela ona biri kötülük etsede ondan yardım isteyince eder ama ben etmem. biz enayimiyiz derim eşim ise biz Allah için yapıyoruz der. ama dediğin gbi ivri dil eşini sadece uzaklastırıyor. haklıysam bile bağırınca ters tepiyor çoook haklısın:))

bende senin gibiyim cansu
haklıysam dilim çok sivri
karşımda kim olursa olsun gzüm görmüyor
benimki de öyle bide benimki şey diyor içinde tutuyorsun tutuyorsun her şeyi kavga anında herşeyi döküyorsun ortaya :)
madem söyleyeceksin niye uzun süre susuyorsun diyor :) bende kendime malzeme topluyorum diyorum :)
biz şimdiye kadar en büyük kavgayı nişanlığımı almaya gitmeden önce ve nişandan 2 gün önce yaptık ikisinde de en ağır laflarım oldu ama haketmişti canıma değsin yine olsa yine söylerim

hiç öyle deme cnm evlenmeden bende öyleydim haksızlığa susamam edemem. geçen sene evlliğimin birinci yılıydı ve hep ahkkımı savundum ama neoldu hep kavga gürültü. bu sene akıllanmaya başladım susuyorum tatlı dille halledyorum evliliğim oturyor. evlilikte sivri dil geçmiyor. fedakarlık istiyor. benimde gözüm karadır ama beyaza dönmeye başladı anlamaya başladım tecrübelendikçe evlilik oturuyor :) Sahihuban eilenn

sağol canım bana dua et bol bol Allah sabır versin dye inan hamile halimle uğraşıyorum böyle iyilik güzeldir ama bizimki enayilik oluyor (8
bilirim o enayiliği bizimkide o enayilerden oluyor bazen
ama benim yüz ifademden anlıyor çok belli ediyorum ah ah ne biçim insanım ben ya

bilirim o enayiliği bizimkide o enayilerden oluyor bazen
ama benim yüz ifademden anlıyor çok belli ediyorum ah ah ne biçim insanım ben ya
ben yüz ifadesini bırak haram olsun zıkkım olsun artık yüz ifadesini geçtim çünkü iliğimizi kemiğimizi yicekler dye korkuyorum artıkkk =))))

daha evlenmedim ama uzun süredir bende susuyorum alttan alttan yapıyorum her şeyi :) etrafımdakilerden örnek alarak:)
benim nişanlım acayip anneci bide baba olmayınca bütün sevgi onda toplandı abiyide baba gibi görüyor herhalde :) ama oda olsa olsa yılan olur ona başka bi tarif olamaz hele eşi dişi yılan

yerler valla donuna kadar da alırlar hiç utanmadan
evet sussam olmuyor konuşsam olmuyor. ben çalışmasam eşim veremez anca eve bakablcek şeytan diyor çık işten. sonra saçmalama kaç yıl okudun memur oldun mesleğimi bırakcaksın yuvarlanıp gdyorum eşim görcek anlıcak dye bekliyorum :))

canım biz iki seneyi deviriyoruz p.tesi günü inşallah
ister ayakta olsun ister otursun evlilik o tabiri de hiç anlamıyorum :)
öyle fedakarlıklar yaptım ki
öyle şeylere göz yumdumki
artık o kadar anlayışlı olamıyorum maalesef
artık bardak doldu

eşim bile der senin yaptığın fedakarlığı kimse yapmaz
senin anlayışını kimse göstermezdi der
öyle çaba gösterdimki evliliğimin sürmesi için
şimdi bu yüzden eşim sakinliğini koruyor

çok sular akıyor zaman geçiyor
neler yaşanıyor

o zaman sende alttan alttan para biriktir ne bilim bi yolunu bul işte :)
inşallah görür gerçekleri canım benim :) bi yerde şey okumuştum eşinin üstüne ya halim okuyacakmışsın kötü bir şey değil sonuçta

ben biriktiriyorum gizli
içim hiç rahat etmiyor ama buna mecburum

eşimde aynı dediğin gibidir :)
bende alttan alıp güzelce söylüyorum :)
anlıyor anlaşıyoruz..
evlilik budur kimi zaman o alttan alır kimi zaman ben :)

kuzu yapı meselesi değil evlilik bu :)

haklı olsan da susacağın günler olacak olmalı da..

sen artık evl, olacaksın bi şekilde huzurlu olman gerek..

bende çok atarlıydım zamamında ama sevgim haklı olsam da susacağım sabrını öğreetti bana :)

her daim değil tabi ama genel de anlayışlıyımdır

eşimde tabi..

ben biriktiriyorum gizli

içinin rahat etmeyeceği bi şey yok bence..
dinen hükmü nedir bilmiyorum ama
mesela ben eşimden habersiz para biriktirdim bi süre..
tam 1500 tl ..
sonra duurmlar sıkışınca çıkardım verdim ödemelerimizi..
bi sevindiki anlatamma ve de bana hayran kaldı..
orda burda harcayabilirdim alışveriş yapabilirdim ama ben sabreetim biriktirdim :)

ben biriktiriyorum gizli
içim hiç rahat falan deme bence ben bigün bu konu hakkında hocaya soru soracaktım :) annem televizyonda dinlemiş kadın şey diyormuş ben eşimden gizli anneme yardım ediyorum kocama söylesem kızar diye ondan gizli yapıyorum günahı nedir demiş oda demiş ki sen o evde zaten çalışıyorsun senin o evde o evin parasında hakkın var istediğin gibi verebilirsin demiş. Ayrıca ben sabahın köründe işe gelip çalışacağım bazıları devirip kıçını yatacak bizden geçinmeye çalışacaksa eğer sonra ben paraya kenara atmayacağım yok öyle bi dünya varsa da ben bilmiyorum :) sonuçta erkek kadına bakmak zorunda kadının çalışma zorunluluğu yok zaten eve yardım ediyorsun kenara para koymanın kimseye zararı olduğunu sanmıyorum benim annemde yıllarca öyle yaptı babamın kafa yeni dank ediyor keşke hepsini koysaymışsın diyor

eşimde aynı dediğin gibidir :)
bende alttan alıp güzelce söylüyorum :)
anlıyor anlaşıyoruz..
evlilik budur kimi zaman o alttan alır kimi zaman ben :)
evet canım bizimde öyledir. en çoğu ben alttan alırım ama bazen gerçekten saçma yere çıkardığım kavgaları görünce eşime hak veriyorum bana iyi sabır etmiş dye :)) çok şükürrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…