valla ben şunu anladım arkadaşlarım;
evlilik meşakkatli olduğu kadar çok mutluluk dolu....
bir kere erkeğe eşe ters gitmeyeceksin, barğırma ile çağırma ile, dır dır ile buğz ederek hiç bir şey yaptıramazsın..en azından benim ailemde öyle..
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler..
güzelce konuşur anlatırsan güler yüzlü olursan kendini doğru naif ifade edebilirsen zaten eşin senin kıymetini doğruluğunu zaman içerisinde anlıyor..
ama diğer btün olumsuz yöntermler eşini senden evden uzaklaştırıyor..
ne gerek var millet için kötü olmaya ..
ben iyi oldukça boş ver dedikçe ; eşimin bana bakışı değişti
Herkes senin gibi olamaz işte herkesin tahammül edemediği şeyler olabiliyor .valla ben şunu anladım arkadaşlarım;
bir kere erkeğe eşe ters gitmeyeceksin, barğırma ile çağırma ile, dır dır ile buğz ederek hiç bir şey yaptıramazsın..en azından benim ailemde öyle..
güzelce konuşur anlatırsan güler yüzlü olursan kendini doğru naif ifade edebilirsen zaten eşin senin kıymetini doğruluğunu zaman içerisinde anlıyor..
Herkes senin gibi olamaz işte herkesin tahammül edemediği şeyler olabiliyor .
Ben haksızsam susarım ama haklıysam da lafımı esirgemem yapı meselesi
sağol canım bana dua et bol bol Allah sabır versin dye inan hamile halimle uğraşıyorum böyle iyilik güzeldir ama bizimki enayilik oluyorBen daha aileye girmedim senin yaşadıkların bana çok tanıdık geldi :) Rabbim yardımcın olsun. insan karşısındakine patlayınca her şey çözülüyor sanıyor ama halbuki yanılıyor
cnm evet çok doğru evlilikte ben haklıyım kızarım dye kural geçmiyor. benim eşim ççoook iyidir bi okadarda tavrı nettir. naptığını bilen bi adamdır. mesela ona biri kötülük etsede ondan yardım isteyince eder ama ben etmem. biz enayimiyiz derim eşim ise biz Allah için yapıyoruz der. ama dediğin gbi ivri dil eşini sadece uzaklastırıyor. haklıysam bile bağırınca ters tepiyor çoook haklısın:))valla ben şunu anladım arkadaşlarım;
benimki de öyle bide benimki şey diyor içinde tutuyorsun tutuyorsun her şeyi kavga anında herşeyi döküyorsun ortaya :)bende senin gibiyim cansu
haklıysam dilim çok sivri
karşımda kim olursa olsun gzüm görmüyor
hiç öyle deme cnm evlenmeden bende öyleydim haksızlığa susamam edemem. geçen sene evlliğimin birinci yılıydı ve hep ahkkımı savundum ama neoldu hep kavga gürültü. bu sene akıllanmaya başladım susuyorum tatlı dille halledyorum evliliğim oturyor. evlilikte sivri dil geçmiyor. fedakarlık istiyor. benimde gözüm karadır ama beyaza dönmeye başladı anlamaya başladım tecrübelendikçe evlilik oturuyor :)Herkes senin gibi olamaz işte herkesin tahammül edemediği şeyler olabiliyor .
bilirim o enayiliği bizimkide o enayilerden oluyor bazensağol canım bana dua et bol bol Allah sabır versin dye inan hamile halimle uğraşıyorum böyle iyilik güzeldir ama bizimki enayilik oluyor(8
ben yüz ifadesini bırak haram olsun zıkkım olsun artık yüz ifadesini geçtim çünkü iliğimizi kemiğimizi yicekler dye korkuyorum artıkkk =))))bilirim o enayiliği bizimkide o enayilerden oluyor bazen
ama benim yüz ifademden anlıyor çok belli ediyorum ah ah ne biçim insanım ben ya
daha evlenmedim ama uzun süredir bende susuyorum alttan alttan yapıyorum her şeyi :) etrafımdakilerden örnek alarak:)hiç öyle deme cnm evlenmeden bende öyleydim haksızlığa susamam edemem. geçen sene evlliğimin birinci yılıydı ve hep ahkkımı savundum ama neoldu hep kavga gürültü. bu sene akıllanmaya başladım susuyorum tatlı dille halledyorum evliliğim oturyor. evlilikte sivri dil geçmiyor. fedakarlık istiyor. benimde gözüm karadır ama beyaza dönmeye başladı anlamaya başladım tecrübelendikçe evlilik oturuyor :)Sahihuban eilenn
yerler valla donuna kadar da alırlar hiç utanmadanben yüz ifadesini bırak haram olsun zıkkım olsun artık yüz ifadesini geçtim çünkü iliğimizi kemiğimizi yicekler dye korkuyorum artıkkk =))))
evet sussam olmuyor konuşsam olmuyor. ben çalışmasam eşim veremez anca eve bakablcek şeytan diyor çık işten. sonra saçmalama kaç yıl okudun memur oldun mesleğimi bırakcaksın yuvarlanıp gdyorum eşim görcek anlıcak dye bekliyorum :))yerler valla donuna kadar da alırlar hiç utanmadan
hiç öyle deme cnm evlenmeden bende öyleydim haksızlığa susamam edemem. geçen sene evlliğimin birinci yılıydı ve hep ahkkımı savundum ama neoldu hep kavga gürültü. bu sene akıllanmaya başladım susuyorum tatlı dille halledyorum evliliğim oturyor. evlilikte sivri dil geçmiyor. fedakarlık istiyor. benimde gözüm karadır ama beyaza dönmeye başladı anlamaya başladım tecrübelendikçe evlilik oturuyor :)Sahihuban eilenn
o zaman sende alttan alttan para biriktir ne bilim bi yolunu bul işte :)evet sussam olmuyor konuşsam olmuyor. ben çalışmasam eşim veremez anca eve bakablcek şeytan diyor çık işten. sonra saçmalama kaç yıl okudun memur oldun mesleğimi bırakcaksın yuvarlanıp gdyorum eşim görcek anlıcak dye bekliyorum :))
o zaman sende alttan alttan para biriktir ne bilim bi yolunu bul işte :)
inşallah görür gerçekleri canım benim :) bi yerde şey okumuştum eşinin üstüne ya halim okuyacakmışsın kötü bir şey değil sonuçta
cnm evet çok doğru evlilikte ben haklıyım kızarım dye kural geçmiyor. benim eşim ççoook iyidir bi okadarda tavrı nettir. naptığını bilen bi adamdır. mesela ona biri kötülük etsede ondan yardım isteyince eder ama ben etmem. biz enayimiyiz derim eşim ise biz Allah için yapıyoruz der. ama dediğin gbi ivri dil eşini sadece uzaklastırıyor. haklıysam bile bağırınca ters tepiyor çoook haklısın:))
Herkes senin gibi olamaz işte herkesin tahammül edemediği şeyler olabiliyor .
ben biriktiriyorum gizli
içim hiç rahat etmiyor ama buna mecburum
içim hiç rahat falan deme bence ben bigün bu konu hakkında hocaya soru soracaktım :) annem televizyonda dinlemiş kadın şey diyormuş ben eşimden gizli anneme yardım ediyorum kocama söylesem kızar diye ondan gizli yapıyorum günahı nedir demiş oda demiş ki sen o evde zaten çalışıyorsun senin o evde o evin parasında hakkın var istediğin gibi verebilirsin demiş. Ayrıca ben sabahın köründe işe gelip çalışacağım bazıları devirip kıçını yatacak bizden geçinmeye çalışacaksa eğer sonra ben paraya kenara atmayacağım yok öyle bi dünya varsa da ben bilmiyorum :) sonuçta erkek kadına bakmak zorunda kadının çalışma zorunluluğu yok zaten eve yardım ediyorsun kenara para koymanın kimseye zararı olduğunu sanmıyorum benim annemde yıllarca öyle yaptı babamın kafa yeni dank ediyor keşke hepsini koysaymışsın diyorben biriktiriyorum gizli
içim hiç rahat etmiyor ama buna mecburum
evet canım bizimde öyledir. en çoğu ben alttan alırım ama bazen gerçekten saçma yere çıkardığım kavgaları görünce eşime hak veriyorum bana iyi sabır etmiş dye :)) çok şükürrr :))eşimde aynı dediğin gibidir :)
bende alttan alıp güzelce söylüyorum :)
anlıyor anlaşıyoruz..
evlilik budur kimi zaman o alttan alır kimi zaman ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?