dini paylaşım alanı

bende ilerde başımız çok sıkışırsa kullanalım niyetiyle biriktiriyorum
eşim geçen sene hamile olduğum zaman işten çıkarıldı
bi sürü stres düşük olunca
hastaneye bile zor gittim
o zamandan sonra kendime söz verdim
biriktirmeye başladım

tedbirli olmakta fayda var :)

bizimkinde öyle bi anlayış maalesef yoktur genelde hep susan taraf ben olurum 10 kere susmanın bi kere patlaması olur bu da can yani Sahihuban o kadar sabırlı değilim . zaten bizim kavgalarımız hep onun ailesi yüzünden oluyor şahsi olarak ikimizin kavgası pek nadirdir ee haklı olarak benimde tahammül edemediğim şeyler olunca çenem açılıyor elimde değil...

ne güzel sabrının sonunda eşinden hak ettiğin muameleyi görmüşsün bende o yuzden şimdi sabır ediyorumki ilerrde eşim bna sen hep konuuşuyodun böyleydin demesin. beni sabırlı bilsin bişeye kzııyosam gerçekten haklı olduğumu bilsin dye susmaya çalışıyorum :)

okuyourm bebeğim bende gördüm onu o gundur hem kendme hem eşime okuyorum :)

eilenn kuzucum ya halimi bende okudum o gun bgundur hem kendme hem eşime okuyorummm =)))

canım bizim sinirimizi bozan ve bizi yıpratan maddi sorunumuz var
onu atlatsak eşimde bende daha rahat olacağız
ister istemez stres oluyor
bazn engel olamıyorum ben
ağır konuşuyorum sonra o mutfağa gidiyor
konu uzamıyorda
kalp kırıldığıyla kalıyor

valla doğru diyosunuz ama benim eşim hesap kitap işleri çok iyi öyle yuksek miktarda koyamam anlar hesabnı kitabını yapar her günün sonunda nereye para verdim kaç param kaldı dye kendini kontrol eder :)))) eşimiz bize karışamaz peki biz eşimizin parasına karışablirmiyız mesela eşim kendi maaşından abisine verdiği parayı ben haram etsem kabul olurmu

bizimde öyle cnm yaa eşimin abisiyle ortak ev yaptırdık abisi sanki ev sadece bizmmiş gbi ne borcuyla ilgilendi ne sorumluluğunu aldı herşeyi eşim yaptı abisi sadece kredisini ödüyor.onun dışında ortak kişilere borc var istyolar eşimde abisinden isteyemiyo bizden veriyor. yani kalkıpta abi al şu parayı harca demıyor. sadece ortak olan borcu biz ödüyoruz eşim ödemek zorunda kalıyor ve abisine hiç tepki göstermiyor zoruma gdyo

bence kabul olur çünkü erkek evine bakmakla yükümlü evinin ihtiyacını karşı tarafın sağlık dışında problemi olmayıp normal bişi için veriyorsa ondan kat ve kat çıkar eminim :) bak ne anlatayım sana benim bi arkadaşım var onunda uyanık mı uyanık bi eltisi var kaynanasından sürekli paraları alttan alttan alan biri neyse gel zaman git zaman şimdi uyanık eltinin kocası işten çıkıyor kendi isteğiyle ilk başta çıkış paranı veririz demişler onlarda da bi hava hava bi tarafları gökyüzünde geziyorlar sıfır araba alacağız hesabı neyse iş yeri şimdi vazgeçiyor biraz bekleseydin biz seni çıkartırdık ama hemen çıkmak istiyorsun elemana ihtiyacımız var falan fıstık neyse çıkışı vermiyorlar 7 buçuk yıllık çıkış en az 15 milyar para yapar noldu el atından aldığı paralar Rabbim çıkardı benim eltimdende kat kat çıkarsın inşallah seninkinden de

ama ödemek zorunda değil sonuçta onun borcu değil hepimizin derdi ortak herhalde ah ah

hayırlısı diyorum RABB İM muhabebtinizi arttırsın :)
o ev de kapıyı kapatınca ikiniz kalacaksınız :)

Sahihuban cnm aslında bzim sorunumuz şöyle benim kayınpederm işitme görme duyma engelli. biz o gözümüzün önünde olsun dye eşimin abisiyle ortak 3 katlı ev yaptrdık kayınpederm aynı apartmanda olsun aynı evde çooook zor çünkü huysuz biraz... neyse eşimin abisi evin ne maddi manevi hiç sorumluluk almadı hep eşim koştu yaptı ve herkesin maaşından kredi kesiliyor. kayınpederimin aylık masrafı var yeme içme çay şeker kahveye gdyor çay içmeye flan bunlara eşimin abisi hiç karışmaz vermes e adamı aç bırakamıcamız için biz almak zorunda kalıyoruz.. evin kişilere ait ortak borcu var eşimi arayıp istyolar eşimde ödüyor e bu borç ortak yarısını abisi vermesi lazım am aeşim abim zor geçniyo dye istemıyor.. bizde çok rahat deiliz ama sadece benim maaşımda olduğu için abisinden 1000 tl fazla giriyor bize. bende kzııyorum bu ev sadece bizimmi sen nden öduyon nden hersey bizim sorumluluğumuzda nden hep biz düşünüyoruz dye tafra tavır yapıyorum. huzurumuz kaçıyor. benim yerimde sen olsan nasıl yaklaşırdın ne yapardın uzun oldu ama bana yardımcı olursan sana çooooook dua ederim

başta ortak ödeyeceğiz diye anlaştıysanız karşı tarafta sorumluluğunu bilmeli..
eşin konuşsa peki?
fayda etmiyor mu_?
1000 tl de az değil..

ama ödemek zorunda değil sonuçta onun borcu değil hepimizin derdi ortak herhalde ah ah
deil tabi abi adamlar para istyor şu parayı ödeyelim dye agzından laf cıkmıyor ben de buna deliriyorum. amlak vergisi geldi geçen 400 tl abiside var yanımızda eşim abi 200 sen koy 200 sen koy ödeyelim demiyorda öderiz hallederiz dyooo delirdimmm yineee :)9

başta ortak ödeyeceğiz diye anlaştıysanız karşı tarafta sorumluluğunu bilmeli..
eşin konuşsa peki?
fayda etmiyor mu_?
1000 tl de az değil..
cnm az deil ama eltime i şbulduk 2 yaşında kızı emiyormuş bırakamazmış. e bende nasipse doğum yapıcam 3 aylıkken bırakıp işime döncem ben alın terimle kazanıyorum onların borcunu ödeyelim dyemi kazanıyorum sorun eşimde zaten eşim konuşmuyor

pembesu33 canım ben hamile halimle çalışıcam ve ortak olan birşeyin sorumlluğu eşimde olacak
inanki aldığım maaşın bir kuruşunu eve harcamazdım
amacım seni kışkırtmak değil
sen bu halinle çalışıyorsun eşinin sana acıması lazım
herkesin kendine göre gideri var sonuçta
madem abisinin durumu müsait değildi ne diye kalkıştılar böyle işe
yarın öbürgün bebek gelecek daha zor geçineceksiniz

hayırlısı diyorum RABB İM muhabebtinizi arttırsın :)
o ev de kapıyı kapatınca ikiniz kalacaksınız :)
o kadar sıkıntılar yaşadım ki inan bi evimiz olabileceğini bazen düşünemiyorum.
Nişan hazırlıklarını zehir ettiler düğün hazırlığını hiç gözüm kemsiyor

yaaa benim eltimin evinde de hiç bereket yok inan cnm hiç yok huzurda yok hep gözü bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…