ben olsam 10 liraya aldığın şeyi 20 derdim niye bu kadar fazla verdin deyince en iyisi bu çocuğuma iyisini kullanmak istiyorum abin yiyeceğine çocuğuma gitsin derdim 10 lirayı cebe atardım böyle böyle kendimi korumaya çalışırdım 10 lirayı örnek olarak verdim sonuçta akmasa damlarpembesu33 canım ben hamile halimle çalışıcam ve ortak olan birşeyin sorumlluğu eşimde olacak
inanki aldığım maaşın bir kuruşunu eve harcamazdım
amacım seni kışkırtmak değil
sen bu halinle çalışıyorsun eşinin sana acıması lazım
herkesin kendine göre gideri var sonuçta
madem abisinin durumu müsait değildi ne diye kalkıştılar böyle işe
yarın öbürgün bebek gelecek daha zor geçineceksiniz
cnm az deil ama eltime i şbulduk 2 yaşında kızı emiyormuş bırakamazmış. e bende nasipse doğum yapıcam 3 aylıkken bırakıp işime döncem ben alın terimle kazanıyorum onların borcunu ödeyelim dyemi kazanıyorum sorun eşimde zaten eşim konuşmuyor
cnm kayınpderim eneggelli oda bizimle aynıapartmanda olsun dye kalkıştılar. bnde eve harcamıyorum artk hep bebeğime harcıyorum eşimde bu sefer sen paranıkıskanıyosun dyo beni kötü yapıyopembesu33 canım ben hamile halimle çalışıcam ve ortak olan birşeyin sorumlluğu eşimde olacak
inanki aldığım maaşın bir kuruşunu eve harcamazdım
amacım seni kışkırtmak değil
sen bu halinle çalışıyorsun eşinin sana acıması lazım
herkesin kendine göre gideri var sonuçta
madem abisinin durumu müsait değildi ne diye kalkıştılar böyle işe
yarın öbürgün bebek gelecek daha zor geçineceksiniz
senin hakkına giriyor nasıl olsun kul hakkı bu kul Rabbim ne diyor neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme diyor seninkiler 3 kişinin hakkını yiyor :)yaaa benim eltimin evinde de hiç bereket yok inan cnm hiç yok huzurda yok hep gözü bende
çalışıcam kuzum maaş alıcam ücretsiz kullanmıcam.. 20.000 tl biirine borc var 10.000 tl si bze 10.000 ni abisine o yuzden 5 ay flan benim maaşıma dokunamıcaz bırıkmesi lazım eşimde anca bebeğe bana bakıcak sonrası artk biz borcumuzu ödedik rahatladık abime destek olalım derse kıyamet orda kopar Rabbim yaşatmasın yaa ufffbence detaylıca otur konuş..
bizim ebebğimiz olacak evladımızın rızkını başklarına niye sarfediyoruz de..
bebekli ev daha masraflı oluyor ki ben çalışamayacağım maaş alamayacağım zorluklar olabilir de vs..
doğru canım evetsenin hakkına giriyor nasıl olsun kul hakkı bu kul Rabbim ne diyor neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme diyor seninkiler 3 kişinin hakkını yiyor :)
orta yolu bulunacağını sanmıyorum böyle gelmiş böyle gider bence .pembesu33 canım bak Sahihuban ın dediği gibi oturup güzellikle detaylıca konuşmalısın
yoksa sen düşüne düşüne kendine zarar verirsin
ne gerek var kendini onlara sinirlendirip günaha girmeye
eşini al karşına düşüncelerini paylaş
gerekiyorsa acitasyon yap
bi orta yolu bulun
inşallah bebeğiniz bereketiyle gelir
bu sorunlarda ortadan kalkar gider
orta yolu bulunacağını sanmıyorum böyle gelmiş böyle gider bence .
Ama inşallah eşi doğru yolu bulur hiç eltim olsun istememiştim
ben kendi adıma konuşayım her zaman karamsarımdır her zaman...öhöm karamsar olmayalm lütfen
anne adaylarımız güzel düşünsün dualar etsin herşey güzel olur inşallah
elbet şeytanın bacağı kırılır cansucum :)
en iyisini yaparsın ben sanmıyorum derken bunu kastetmiştim ne abin değişir ne hakyiyen abi... Allaha sığın her gün Kur'an oku namaz kıl tebsih çek he bide düşmana karşı Tin süresi okunması iyiymişC cansu_treilenn canlarım eşimle bunu kaç defa konuşltum bir yıldır konuşuyorum inanın eşimin tek savuntusu ben millete rezil olamam borçlarını ödemediler diyemem öderim abim için deil allah için öderim herşeyi Allah görür böyle düşünüyo abisinin nankörlüğünün farkında çok farkında hemde. ama buna rağmen ödüyor demekki beklediği bildiği bşey var anlatsam uzun olur abisi dh açok şeyler yaptı eşimin hakkını çok kez yedi.. eşimde gördü ama yapcağı iyiliği esirgemiyor ben artık susup Allaha havale ediyorum benim kötü olmamı isteyen beni enayi yerine koyan kimsey eAllah rızkımı nasip etmesin dye dua edyorum sabredicem susarrak eşimi kendime bağlıcam kızlar. konuşarak çözülmedi kavga çıakrdım yıne çözülmedi üzülen hep ben oldum kendimize güldürdüm ama artık susuyorum
kardeşler hep abilerinin iyi olmasını ister ama abiler hiç öyle deil kardeşşinin mutluluğunu bozuyolar karı gbi ağızlarılaf yapıyor. benim eşim yengesi babasına kapıyı açmıyor yınede abi yengem ababama kapıyı açmıyor dye söylemıyor. ama bi akşam babasına yemek koyup anneme gttım babam yemeği yemiş sonra pembesu bana yemek koymadan gttı dye abisinin kapısına gtmış abisi eşimi arayıp sizden hayırmı gelir ababmı aç bırakıyosunuz dye bagrmıs anlayıp dinlemeden. oysaki babasının pazarını düzen her ihtycanı alan eline harçlığını veren biziz azarı yiyende biziz gelde o eltiyle abiyi boğmaaaeilenn aklıma geldi yazamadan edemeyeceğim nişan zamanı nişanlık bakılacak .
ben onlardaydım bi akşam nişanlım yoktu abisi dedi ki ee cansu ne zaman nişanlık bakmaya gidiyoruz
nişanlık bakmaya derken sizin nişanlık bakmak da ne işiniz var ben annemlerle beraber 4 kişi gideriz diye düşündüm dedim
oradan eltim ve görümcem böyle düşündüğünü bilmiyorduk beraber gideriz sanmıştık dediler
böyle düşündüğümü öğrenmiş olduğunuz herkes nişanlığımı görünce ne anlamı kalacak dedim
eltim ben herkes olduğumuzu düşünmüyordum aileden olduğumuzu düşünüyordum dedi herkes nişanda görecek sizde o zaman görün dedim neyse konu böyle kapandı ben eve gittim nişanlım eve gitti bana bir mesajlar sen benim abime nasıl öyle dersin şöyle de böyle de tabi ben açtım ağzımı yumdum gözümü hayırdır nişanlığımı abin mi beğenecek onun karşısında mı soyunup giyineceğim ben ister istemez oram buram açılacak hayırdır bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum demek ki ben nişanlığımı abin beğenecek bizde alacağız dedim sen ne biçim konuşuyorsun diye parladı nişanlık bakmaya ikimizde gidebiliriz bu benim nişanım ve nişanlığım gelmelerini istemiyorum dedim düşün yani nişanlık bakmaya 10 kişi gideceğiz . Gel de sonra bu abiye iyi de...
eilenn aklıma geldi yazamadan edemeyeceğim nişan zamanı nişanlık bakılacak .
ben onlardaydım bi akşam nişanlım yoktu abisi dedi ki ee cansu ne zaman nişanlık bakmaya gidiyoruz
nişanlık bakmaya derken sizin nişanlık bakmak da ne işiniz var ben annemlerle beraber 4 kişi gideriz diye düşündüm dedim
oradan eltim ve görümcem böyle düşündüğünü bilmiyorduk beraber gideriz sanmıştık dediler
böyle düşündüğümü öğrenmiş olduğunuz herkes nişanlığımı görünce ne anlamı kalacak dedim
eltim ben herkes olduğumuzu düşünmüyordum aileden olduğumuzu düşünüyordum dedi herkes nişanda görecek sizde o zaman görün dedim neyse konu böyle kapandı ben eve gittim nişanlım eve gitti bana bir mesajlar sen benim abime nasıl öyle dersin şöyle de böyle de tabi ben açtım ağzımı yumdum gözümü hayırdır nişanlığımı abin mi beğenecek onun karşısında mı soyunup giyineceğim ben ister istemez oram buram açılacak hayırdır bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum demek ki ben nişanlığımı abin beğenecek bizde alacağız dedim sen ne biçim konuşuyorsun diye parladı nişanlık bakmaya ikimizde gidebiliriz bu benim nişanım ve nişanlığım gelmelerini istemiyorum dedim düşün yani nişanlık bakmaya 10 kişi gideceğiz . Gel de sonra bu abiye iyi de...
çok tanıdık geliyor senin abiyle elti bana benimkilerde aynı :)kardeşler hep abilerinin iyi olmasını ister ama abiler hiç öyle deil kardeşşinin mutluluğunu bozuyolar karı gbi ağızlarılaf yapıyor. benim eşim yengesi babasına kapıyı açmıyor yınede abi yengem ababama kapıyı açmıyor dye söylemıyor. ama bi akşam babasına yemek koyup anneme gttım babam yemeği yemiş sonra pembesu bana yemek koymadan gttı dye abisinin kapısına gtmış abisi eşimi arayıp sizden hayırmı gelir ababmı aç bırakıyosunuz dye bagrmıs anlayıp dinlemeden. oysaki babasının pazarını düzen her ihtycanı alan eline harçlığını veren biziz azarı yiyende biziz gelde o eltiyle abiyi boğmaaa
C cansu_treilenn canlarım eşimle bunu kaç defa konuşltum bir yıldır konuşuyorum inanın eşimin tek savuntusu ben millete rezil olamam borçlarını ödemediler diyemem öderim abim için deil allah için öderim herşeyi Allah görür böyle düşünüyo abisinin nankörlüğünün farkında çok farkında hemde. ama buna rağmen ödüyor demekki beklediği bildiği bşey var anlatsam uzun olur abisi dh açok şeyler yaptı eşimin hakkını çok kez yedi.. eşimde gördü ama yapcağı iyiliği esirgemiyor ben artık susup Allaha havale ediyorum benim kötü olmamı isteyen beni enayi yerine koyan kimsey eAllah rızkımı nasip etmesin dye dua edyorum sabredicem susarrak eşimi kendime bağlıcam kızlar. konuşarak çözülmedi kavga çıakrdım yıne çözülmedi üzülen hep ben oldum kendimize güldürdüm ama artık susuyorum
evet ama düşünsene senin her cümlen farklı yerlere çekiliyor bigün nişanlıma dedim ben sizde konuşmak istemiyorum her cümlemi evirip çevirip farklı yere çekiyorlar şimdi o varken gidiyorum o yokken asla gitmiyorumcanım eminimki bu nişanlık davasına gelene kadar neler olup bitmiştir de sen böyle demişsindir
her zaman derim akıllı başlı Allah yolunda gencecik bir kızsın hep takdir ederim seni
yaşadığımız şeyler bizi olgunlaştıracak
senin yerinde olsam ikili diyaloglara çok girmem
insan çok yıpranıyor çünkü biraz daha sabır biraz daha zaman
herşey yoluna girecek huzurla yaşayacaksınız inşallah
evet ama düşünsene senin her cümlen farklı yerlere çekiliyor bigün nişanlıma dedim ben sizde konuşmak istemiyorum her cümlemi evirip çevirip farklı yere çekiyorlar şimdi o varken gidiyorum o yokken asla gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?