- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Komşunun bahçesi her zaman daha yeşil görünür derler ya. Bu arada o hasta çocuk için bi yardıma ihtiyaç olursa, bizim de bir katkımız olsun isterim.inşallah canım inşallah ... evet insan utanıyor işte herkesin yaşadığı hayat başka birinin hayali oluyor
Komşunun bahçesi her zaman daha yeşil görünür derler ya. Bu arada o hasta çocuk için bi yardıma ihtiyaç olursa, bizim de bir katkımız olsun isterim.
hanımlar şimdilik 200 liralık alışveriş yapıldı , bi kaç kutu mama , bi kaç torba bez, ıslak mendil, bant, bide alez almış kalın alezlerden bu bi süre gider annemler iki kişi zor taşımışlar alınanları bende bi ay yada bi buçuk ay sonra kendim yapmak istiyorum her gün bozuk para atıyorum kavanozuma o kavanoz o kişiye ait :) şimdilik 60 liram var inşallah dahada artacak .
hanımlar şimdilik 200 liralık alışveriş yapıldı , bi kaç kutu mama , bi kaç torba bez, ıslak mendil, bant, bide alez almış kalın alezlerden bu bi süre gider annemler iki kişi zor taşımışlar alınanları bende bi ay yada bi buçuk ay sonra kendim yapmak istiyorum her gün bozuk para atıyorum kavanozuma o kavanoz o kişiye ait :) şimdilik 60 liram var inşallah dahada artacak .
isterseniz yardımcı olurum eczaneden alınanların fişini de fotoğrafını çekip gönderirim isterseniz hasta çocuğuda çekmeye çalışırım gittiğimde
Bunlara hiç gerek yok canım. Dua kardeşimizi de sorgulayacak değiliz. Özelden yazışırız konuyla ilgili.hanımlar şimdilik 200 liralık alışveriş yapıldı , bi kaç kutu mama , bi kaç torba bez, ıslak mendil, bant, bide alez almış kalın alezlerden bu bi süre gider annemler iki kişi zor taşımışlar alınanları bende bi ay yada bi buçuk ay sonra kendim yapmak istiyorum her gün bozuk para atıyorum kavanozuma o kavanoz o kişiye ait :) şimdilik 60 liram var inşallah dahada artacak .
isterseniz yardımcı olurum eczaneden alınanların fişini de fotoğrafını çekip gönderirim isterseniz hasta çocuğuda çekmeye çalışırım gittiğimde
tamam canım benim Akbank atm kartımın hesap numarasını gönderirim sanasana güveniyorum ben hiç öyle fotoğrafa fişe falan gerek yok cansucum
ben ayın 7 sinde maaş alıyorum yani 7 mayısta gönderirim sana
daha erken elime para geçerse daha erken yollarım en geç 7 mayıs diyorum şuanda
seninle yine whatsapptan yazışırız zaten :)
inşallah canım Rabbim izin verirse nasip olursa çok güzel olurBunlara hiç gerek yok canım. Dua kardeşimizi de sorgulayacak değiliz. Özelden yazışırız konuyla ilgili.
Salavat çekiyorum; burayı okuyorum.kızlar bugün biraz yoğunum ve de biraz sıkıldım
uzanıp ayakalarımı yükseğe koymaya ihtiyacım var..
dinlenmek istiyorum biraz...
siz naparsınız nasılsınzı
teşbihlerimi tamamladım pazartesi ya yoğunluk varkızlar bugün biraz yoğunum ve de biraz sıkıldım
kızlar bugün biraz yoğunum ve de biraz sıkıldım
en gıcık durumlardan tabi işin arasına başka iş sokulması..bende biraz yoğunum bi işe odaklanmışken müdür bölmüyormu
bütün konsantrem bozuluyo
planımda başka işler vardı müdürün abidik gubidik şeyleriyle uğraşıyorum
sırf ego
teşbihlerimi tamamladım pazartesi ya yoğunluk var
300-400 tane yapmam gerekn kargo var ama daha çok yapamadım :)
benimde eve gidip yatasım var nefret ediyorum haftasonundan sonra işe gelmekten :)
Benim pazartesi sendromum, pazar günü akşam namazına müteakip başlıyor nedense...evet bugün zor bi gün..
ama buna da çok şükür :)
Benim pazartesi sendromum, pazar günü akşam namazına müteakip başlıyor nedense...
Benim de günüm aynı şekilde başladı. Sana önerim bugün en erken saatte yatağa gir ki, bitsin bir an öne bugün. El işi konusun da kendini zorlama; içinden gelirse yaparsın.:)
ya benim sorunum şu sabah namaza kalkamadım günüm fena başladı..
7,15 de uyandım..
kahvaltıyı evde yapamadık poça aldım yedim..
gece terlemişim banyo bile yapamadım sabah..
ve 2 gündür de Kur an okuyamadım...
cüzlerimi bitirip hatmimi tamamlamam gerek kızlar..
ve de Ya Fettah zikrine katıldım, ama dün son gün olan arkadaşı yetiştiremedim
vicdan sızlıyor..
bi sabah namazını kaçırdım tüm günüm berbattı..Rabb im secdesiz bırakma alnımızı..
ayrıca bebeğim ya da evim için el işi bi şeylerle uğraşmak istyiorum çünkü tv izlemiyorum sıkılıyorum nette dolaşıyorum bu da beni rahatsız ediyor?_
şimdi bana yardımcı olabilen arakdaşlarımın çözüm ve tavsiye veya yorumlarını bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?