dini paylaşım alanı

Sabah namazı

Kuran Okuma

Dua vakti

namazlar kılınacak

günlük bir elişi (elemeği ) işle uğraşılacak..
kuzum biizm el emeği işimiz yakında geliyor zaten :))) ben hep el işi yaparım severim örgüyü becerimde çoktur. ama şimdi bıraktım bebi gelicek dye =))

inşaallah iyidir o ds :)
maşaallah baya atlattınız siz inşaallah
32. haftalık olmuşsunuz.
biz henüz 26+3 deyiz biiznillah..
ben de bacak krampları başladı ..
hafiften..
Rabb im bugünümüzden geri koymasın inşaallah

kuzum biizm el emeği işimiz yakında geliyor zaten :))) ben hep el işi yaparım severim örgüyü becerimde çoktur. ama şimdi bıraktım bebi gelicek dye =))
aynen kuzum inşaallah :)

RABB im kolaylık versin inşaallah

hakkıyla anne olmak nasip etsin

sabırlı huzurlu mutlu sağlıklı tatlı dilli güler yüzlü anne olmak nasip eylesin inşaallah

saol cnm bacak krampları bendede var doktorum bana calsıyum ılacı yazdı magnezyum cınko flan içerıyor vıcıum dye onu kullanıyorum o ıyı gelıyor ağrılara.. cnm bende hep dyordum bi 32 haftaya ulaşsak dye am açok cabuk gecıyor zaman

evet zaman hızlı..
ömür geçip gidiyor..
kaliteli zaman geçirmek istyiyorum ben de..
hamileliğin tadını çıkarmak ve kafaya bi şey takmamak evhamlanmamak istiyorum.
pek mümkün mü bilmiyorum ama ..
duam bu yönde..

ayrıca doktor bana da verdi ilaç adı ama sabredebildiğim yere kadar sabretmek istyiorum..
kısmet bakalım

kaç kilo aldın bu aradaa?
toplamda

kaç kilo aldın bu aradaa?
toplamda
cnm ben 42 kiloyla hamile kaldım 3 hafta önce 60 kiloydum. aslınd afazla kilo aldım ama hamilelikten önce çok zayıf olduğum için şuan göze batmıyor. hatta herkes çok güzel oldun onunde sadece bi göbeğin var dyolar :)) sen kaçkilo aldın

ben 75 ile başladım ...
85 oldum ..
10 kg aldım
inanır mısın ; son 10 günde almışım 3 kg yu ..
ben şok oldum
ama doktorum iyi dedi..
çok almadın dedi..
zaten kiloluydum ya çok şükür sağlık açısından şimdilik sıkıntı yok..
fena değilim görüntü olarak :)
hatta arkadaşlar 7 aylık olduğun hiç belli değil diyorlar ..

çok almaman iyi olmuş cnm normal almışsın zaten çok deil :) ben cok çabalayıp kilo alamayan bi kişi olduğum için cok seviniyorum kilo aldıkça =)) ve evet 6-7 ay arası ben 7 kilo almışım o aylarda çok alınıyor. am aşuan iştahım önceki gbi deil kapalı yani

bu ara iştahım çok fazlaaa valaall

isteğim o yönde tabi aama bebeğim ve benim için en sağlıklısı ne ise o olsun :)
doktor ne zaman bu konuda bilgi veriyor biliyor musun_?
cnm hiç bilmıyorum dha bu konuyla ilgli konuşmadık son haftalarda veriyordur bence bebeğin duruş pozisyonuna kesenin suyuna ve annenin fiziki durumuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…