kuzum biizm el emeği işimiz yakında geliyor zaten :))) ben hep el işi yaparım severim örgüyü becerimde çoktur. ama şimdi bıraktım bebi gelicek dye =))Sabah namazı
Kuran Okuma
Dua vakti
namazlar kılınacak
günlük bir elişi (elemeği ) işle uğraşılacak..
a.s.Sahihuban s.a canım senin bi listen vardı hamileyken yapılacaklar diye rica etsem kaçıncı sayfadaydı söylermisin?
inşaallah iyidir o ds :)rahatım cnm sadece artık kıpırdamalar fazlalştı yani 2 kişi yaşadığın bariz ortada yatmak ta kalkmakta zorluk uyumak zor ve endişelerim başladı her gece ruyamda doğumla ilgili konular göruyorum. ama iyiyim sorunsuz bi şekilde günlük hayatım adevam edıyorum. çarşamba kontrolum var umarım bebeğimde iyidir. :))
aynen kuzum inşaallah :)kuzum biizm el emeği işimiz yakında geliyor zaten :))) ben hep el işi yaparım severim örgüyü becerimde çoktur. ama şimdi bıraktım bebi gelicek dye =))
saol cnm bacak krampları bendede var doktorum bana calsıyum ılacı yazdı magnezyum cınko flan içerıyor vıcıum dye onu kullanıyorum o ıyı gelıyor ağrılara.. cnm bende hep dyordum bi 32 haftaya ulaşsak dye am açok cabuk gecıyor zamaninşaallah iyidir o ds :)
maşaallah baya atlattınız siz inşaallah
32. haftalık olmuşsunuz.
biz henüz 26+3 deyiz biiznillah..
ben de bacak krampları başladı ..
hafiften..
Rabb im bugünümüzden geri koymasın inşaallah
amin amin amin kuzum inşallahaynen kuzum inşaallah :)
RABB im kolaylık versin inşaallah
hakkıyla anne olmak nasip etsin
sabırlı huzurlu mutlu sağlıklı tatlı dilli güler yüzlü anne olmak nasip eylesin inşaallah
saol cnm bacak krampları bendede var doktorum bana calsıyum ılacı yazdı magnezyum cınko flan içerıyor vıcıum dye onu kullanıyorum o ıyı gelıyor ağrılara.. cnm bende hep dyordum bi 32 haftaya ulaşsak dye am açok cabuk gecıyor zaman
kaç kilo aldın bu aradaa?rahatım cnm sadece artık kıpırdamalar fazlalştı yani 2 kişi yaşadığın bariz ortada yatmak ta kalkmakta zorluk uyumak zor ve endişelerim başladı her gece ruyamda doğumla ilgili konular göruyorum. ama iyiyim sorunsuz bi şekilde günlük hayatım adevam edıyorum. çarşamba kontrolum var umarım bebeğimde iyidir. :))
cnm ben 42 kiloyla hamile kaldım 3 hafta önce 60 kiloydum. aslınd afazla kilo aldım ama hamilelikten önce çok zayıf olduğum için şuan göze batmıyor. hatta herkes çok güzel oldun onunde sadece bi göbeğin var dyolar :)) sen kaçkilo aldınkaç kilo aldın bu aradaa?
toplamda
cnm ben 42 kiloyla hamile kaldım 3 hafta önce 60 kiloydum. aslınd afazla kilo aldım ama hamilelikten önce çok zayıf olduğum için şuan göze batmıyor. hatta herkes çok güzel oldun onunde sadece bi göbeğin var dyolar :)) sen kaçkilo aldın
çok almaman iyi olmuş cnm normal almışsın zaten çok deil :) ben cok çabalayıp kilo alamayan bi kişi olduğum için cok seviniyorum kilo aldıkça =)) ve evet 6-7 ay arası ben 7 kilo almışım o aylarda çok alınıyor. am aşuan iştahım önceki gbi deil kapalı yaniben 75 ile başladım ...
85 oldum ..
10 kg aldım
inanır mısın ; son 10 günde almışım 3 kg yu ..
ben şok oldum
ama doktorum iyi dedi..
çok almadın dedi..
zaten kiloluydum ya çok şükür sağlık açısından şimdilik sıkıntı yok..
fena değilim görüntü olarak :)
hatta arkadaşlar 7 aylık olduğun hiç belli değil diyorlar ..
bu ara iştahım çok fazlaaa valaallçok almaman iyi olmuş cnm normal almışsın zaten çok deil :) ben cok çabalayıp kilo alamayan bi kişi olduğum için cok seviniyorum kilo aldıkça =)) ve evet 6-7 ay arası ben 7 kilo almışım o aylarda çok alınıyor. am aşuan iştahım önceki gbi deil kapalı yani
evet tam o zamnlar fazla oluyor ama benım azaldı bılmıyorum herseyı kafama çok takıyorum ondan bılmyorum neden cnm ama azaldı yanibu ara iştahım çok fazlaaa valaall
son zamanlara göre kuzu azalma olur diyorlar bilmiyorum net olarakevet tam o zamnlar fazla oluyor ama benım azaldı bılmıyorum herseyı kafama çok takıyorum ondan bılmyorum neden cnm ama azaldı yani
evet cnm oldu ve nefes almak zorlaşıyor derin derin nefes alamıyosun 8 hafta kaldı ama gözümde okadar buyuyorkison
son zamanlara göre kuzu azalma olur diyorlar bilmiyorum net olarak
evet cnm oldu ve nefes almak zorlaşıyor derin derin nefes alamıyosun 8 hafta kaldı ama gözümde okadar buyuyorki
normal doğummu istyosun cnm ben bi aksilik çıkmazsa normal istyorumolur kuzum benim
az kaldı sabır inşaallah :)
normal doğummu istyosun cnm ben bi aksilik çıkmazsa normal istyorum
cnm hiç bilmıyorum dha bu konuyla ilgli konuşmadık son haftalarda veriyordur bence bebeğin duruş pozisyonuna kesenin suyuna ve annenin fiziki durumuna göreisteğim o yönde tabi aama bebeğim ve benim için en sağlıklısı ne ise o olsun :)
doktor ne zaman bu konuda bilgi veriyor biliyor musun_?
inşallah bunu başarabiliriz :) aslında ben normalde etkilenmem pek nerede olursam kılmaya çalışırım ama bukez direkt düğüne gidince olmadı işte ne bilimaslında etkilenmememiz gerek
bunu yaşamamıza naısl oturtabilriz_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?