hoş buldum :)Hoş geldin evine canım benimmm
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum bende haftasonu burada değildimhoş buldum :)
nasılsın ne var ne yok cansum :)
Allah kabul etsinçok şükür iyi olmaya çalışıyorum bende haftasonu burada değildim
kuzenimin asker eğlencesi vardı uzunköprüye gidip geldik
biraz namazlarımı eksik ve vaktinden sonra kılmak zorunda kaldım yolculuk falan yaptığımız için...
çok güzel cnm ellerine sağlıkk11- Çocukların arkadaşları ve sosyal hayatı yakından takip edilmeli ancak fazla müdahale edilmemelidir.
12- Ebeveynin, çocuğunu hayat köprüsünden geçirmekten ziyade o köprüden nasıl geçeceğini öğretmesi gerektiğini bilmeli.
| Prof. Dr. Nevzat Tarhan
aynen canım ama insan ister istemez etkileniyor senin evin ddeğil rahat hareket edemiyorsunAllah kabul etsin
kuzenin sağsalim gidip gelsin inşaallah
ben de tatilde bikaç namazımı kılamadım..
ne acı değil mi
düzen değişince sabah kalkamamak ne acı..
bi yazı okumuştum
''müslüman olduğu yeri islama uygun hale getirendir'' yazıyordu..
bunu başarabilmek ümidiyle..ç
cnm valla bende hafta sonu annemde kaldım eşim köye gtmıişti.. valla bir güncük ama okadar zor geldiki akşam eve geldğimde çok rahatlamış hissetim. Allh evimizden ayrımasınaynen canım ama insan ister istemez etkileniyor senin evin ddeğil rahat hareket edemiyorsun
cnm valla bende hafta sonu annemde kaldım eşim köye gtmıişti.. valla bir güncük ama okadar zor geldiki akşam eve geldğimde çok rahatlamış hissetim. Allh evimizden ayrımasın
aynen canım ama insan ister istemez etkileniyor senin evin ddeğil rahat hareket edemiyorsun
rahatım cnm sadece artık kıpırdamalar fazlalştı yani 2 kişi yaşadığın bariz ortada yatmak ta kalkmakta zorluk uyumak zor ve endişelerim başladı her gece ruyamda doğumla ilgili konular göruyorum. ama iyiyim sorunsuz bi şekilde günlük hayatım adevam edıyorum. çarşamba kontrolum var umarım bebeğimde iyidir. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?