ben eve gidince okumaya çalışacağım ama 41i tamamlayabilir miyim bilmiyorum . senin için yardım etmek gelirse ben seve seve kabul ederim canım benim
Allahım senden razı olsun Rabbim ilmini kat ve kat arttırsın Rabbim sanada hiç ummadığın yerlerden dua almanı nasip etsin inan öyle mutlu oldum ki anlatamam
Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım benimederim tabiki canım hem bende okumuş olurum :)
minoset en düşük gramını içebilirsin kuzum benimde migrenim vardı doktorum minoset içebilirsin demişti.. am ahamile kaldıktan sonra çok şükür hiç migren ağrısı yaşamadımBebek istediğim için hap almıyorum bazı dönemlerde. Ağrı kesici düşüklere neden oluyorYoksa 10 dakikada keserdi. Ya Ganiyy Ya Şafi ....yARDIM et Rabbim çok acizim şu anda.
akşam olursa inşallah kılarız canım yavaş yavaş pilim bitmeye başladıbu akşam şükür namazı kılalım mı?
bu akşam şükür namazı kılalım mı?
Dun gece okudum allah kabul etsin insallah.Bir de Sekine Duası var. Ama biraz yorucu oluyor. 19 tane ayet var. Ama okunma şekli farklı. Her ayeti 19'ar kere okuyorsun falan. Birkaç teferruat daha var. Dilekler için okunuyor.
namaz kılarken türkçe okumuyorsan sorun yok bence.Kizlar bir konuda fikrini almak istiyorum.
Du ederken turkce edince daha icten ettigimi dusunuyorum. Arapca da kelimeleri siraliyorum ama ne soyledigimi anlamiyorum. Bu yuzden dualarin bazen turkcelerini okuyorum.
Yanlis mi yapiyorum ??
Kizlar bir konuda fikrini almak istiyorum.
Du ederken turkce edince daha icten ettigimi dusunuyorum. Arapca da kelimeleri siraliyorum ama ne soyledigimi anlamiyorum. Bu yuzden dualarin bazen turkcelerini okuyorum.
Yanlis mi yapiyorum ??
Allah kabul etsin canım benimde bugün başım çatlıyor bende de migren başlangıcı var inşallah geçer şiddetlenirse yandımKızlar dün çok bereketli geçti maşallah. Bütün vakitlerin kazasını yaptım. Şükür ve hacet namazları kıldım. Bugün de Evvabin namazı kılmayı düşünüyorum akşam namazından sonra.
Başını bişeyle sıkıca sar kuzum. kan akışı çok fazla başına o yüzden ağrıyor. kan akışını azaltmak lazım.Allah kabul etsin canım benimde bugün başım çatlıyor bende de migren başlangıcı var inşallah geçer şiddetlenirse yandım
Arapça bilseydik her şeyin ne anlama geldiğini bilseydik öyle etmemiz daha güzel olurdu ama sen zaten namazını kıldığında duaları Arapça olarak okuyorsun kendi içinden gelen duaları Türkçe etmen gayet normal herkes öyle yapıyor canım benimKizlar bir konuda fikrini almak istiyorum.
Yanlis mi yapiyorum ??
işyerinde saramam ki evdeyken sarıyorum canımBaşını bişeyle sıkıca sar kuzum. kan akışı çok fazla başına o yüzden ağrıyor. kan akışını azaltmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?