Kızlar dün çok bereketli geçti maşallah. Bütün vakitlerin kazasını yaptım. Şükür ve hacet namazları kıldım. Bugün de Evvabin namazı kılmayı düşünüyorum akşam namazından sonra.
Allah kabul etsin canım benimde bugün başım çatlıyor bende de migren başlangıcı var inşallah geçer şiddetlenirse yandım
Belli bi zamanı yok canım. istediğin vakitte kerahat vakti hariç kılabilirsin. ben sadece perşembe geceleri ekstra birşeyler yapmaya çalışıyorum o yüzdenben unuttum dün akşam şükür namazı kılmayı rabbm bu akşam nasip eder inşallah
Belli bi zamanı yok canım. istediğin vakitte kerahat vakti hariç kılabilirsin. ben sadece perşembe geceleri ekstra birşeyler yapmaya çalışıyorum o yüzden
canım bende sana bununla ilgili yazacaktım akşam ben pek okuyamadım biliyorsun haber vrdim sana biz bu vakıa süresini salı gecesi mi duasını bitirsek o gece duasını yapsak salı akşamı kandil akşamı çünkü
canım bende sana bununla ilgili yazacaktım akşam ben pek okuyamadım biliyorsun haber vrdim sana biz bu vakıa süresini salı gecesi mi duasını bitirsek o gece duasını yapsak salı akşamı kandil akşamı çünkü
tamam canım hem haftasonu daha rahat okuruz :)nasıl istersen canım bende senin kadar okuyabildim eşim işten geldi yemek derken geç oldu uyudum
akşam konuşuruz bi orta yol buluruz :)
sen dua ederken Allah a dah arahat kendini içini nasıl açıp anlatabiliyorsan öyle yapmalısın bence..
ben de saatlerce konuşurum bazen..ama türkçe hep..
Keske arapcayi bilsekte oyle tam anlamiyla okuyasak tabi.Arapça bilseydik her şeyin ne anlama geldiğini bilseydik öyle etmemiz daha güzel olurdu ama sen zaten namazını kıldığında duaları Arapça olarak okuyorsun kendi içinden gelen duaları Türkçe etmen gayet normal herkes öyle yapıyor canım benim
sen dua ederken Allah a dah arahat kendini içini nasıl açıp anlatabiliyorsan öyle yapmalısın bence..
ben de saatlerce konuşurum bazen..ama türkçe hep..
Keske arapcayi bilsekte oyle tam anlamiyla okuyasak tabi.
Bir de sayilarla ilgili takintim var 19 kez okunacak 117 tesbih cekilecek
Bu sayilarin ne hikmeti olabilir sizce ?
Kuran kursundaki hocamiz kuranda boyle sayilar belirtilmedigini soylemisti.
nasıl oldun bakalım
toparladınmı kendini?
çok sevindim Rabbim devamlı okumayı nasip etsin inşallahöncelikle halimi hatırmı sorma inceliğinden ötüü bin teşekkür edeirm canım
çok şükür daha iyiyim
yavaştan toparlanıyorum inşaallah
dün 5 sayfa Kur an ımı okudum Rabb im kabul buyursun inşaallah
düzenim daha güzel şekilde oturuyor ...
sen nasılsın ne var ne yok
öncelikle halimi hatırmı sorma inceliğinden ötüü bin teşekkür edeirm canım
çok şükür daha iyiyim
yavaştan toparlanıyorum inşaallah
dün 5 sayfa Kur an ımı okudum Rabb im kabul buyursun inşaallah
düzenim daha güzel şekilde oturuyor ...
sen nasılsın ne var ne yok
rica ederim canım benim
maşallah daha da iyi olasın inşallah
Allah kabul eylesinn
çok şükür iyiyim bende birkaç problem vardı halloluyor Rabbimize bin şükür
aman hallolsun kuuzm
önce sağlık sonra manevi huzur
daim olsun inşaallah
Keşke medyaya yansıtmasalarmış. Durduk yere kendilerini elitist laik kesimin hedefi haline getiriyorlar. Şimdi bir sürü gereksiz polemik olacak; vay efendim el kadar bebelerin başına takke giydirmişler de bilmem ne..."3. Geleneksel Benim Namaz Şenliğim" etkinliği
Yaşları 3 ile 5 arasında değişen kızlı erkekli 2 bin anaokulu öğrencisi 'Namaz Şenliği' kapsamında İstanbul Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'ne götürüldü. Kızlar kırmızı başörtüsü, erkekler beyaz takke takmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?