dini paylaşım alanı

Keşke medyaya yansıtmasalarmış. Durduk yere kendilerini elitist laik kesimin hedefi haline getiriyorlar. Şimdi bir sürü gereksiz polemik olacak; vay efendim el kadar bebelerin başına takke giydirmişler de bilmem ne...
Bu 3.yıllarıymış her şey polemiğe açık değil mi zaten insanlar kendi çıkarı dışındaki her şey için polemiğe girmeye hazırlar.
bu arada keşke kelimesi şeytana kapı aralarmış pek iyi değil kullanmamanı tavsiye ederim

bu arada keşke kelimesi şeytana kapı aralarmış pek iyi değil kullanmamanı tavsiye ederim
tamam şekerim Unfortunately diyorum o zaman keşke yerine
şaka bir yana..ben bu tarz şeylerin medyaya yansımasına karşıyım. Reklam gibi oluyor; çok açık konuşayım, iktidar muhafazakar bir iktidar olduğu için iktidarın yardakçılığı gibi oluyor. Yarın başka eğilimleri olan bir hükümet gelse bizim insanımız bu sefer ona meyleder...sevmiyorum bu toplumun fırıldaklığını.

ne yazık ki sen bilirsin canım :) ya bende karşıyım reklam amaçlı olmasına benim de bildiğim biri var büyük firmanın sahibi beş vakit namazında işçinin hakkını yer maaşı kısar da kısar sonra tövbe estagfirullah camii yaptırmaya gelince döker saçar kardeşim sen trilyonluksun zaten işçininde hakkını ver camiini de yaptır böylelikle insanlar arkandan laf etmesin 12 saat çalışıyorlar 15 günde bi izin yapıyorlar adamların aldığı para 2000 adalet mi bu şimdi bu hak yemek değilde nedir

Hahh işte tam doğru noktaya parmak bastın gülüm.. Bu adamlardan o kadar çok var ki piyasada inanamazsın. İnşallah maşallah dillerinden düşmez; mescitte bir görünürler; yemedikleri halt yoktur, karı kız, faiz, alkol... Zavallı işçiyi 12 saat çalıştırır fazla mesaisini ödememek için yalancıktan 8 saat çizelgesine imza attırırlar.. Neyse ben daha fazla konuşmayayım; siyaset yasağı var bize memuruz malum. Zaten bu ülkede ne konuşursan konuş siyasete kayıyor. Aslında konuştuğumuz konu tamamen sosyolojik olsa da...

sorun parti yada siyaset değil zaten her partideki kişi sadece kendi cebini doldurmakla meşgul parmakla gösterilen hak yemeyen çok azdır.

sorun parti yada siyaset değil zaten her partideki kişi sadece kendi cebini doldurmakla meşgul parmakla gösterilen hak yemeyen çok azdır.
Yarın bir gün kemalist bir hükümet gelse herkesin yakasında Atatürk rozetleri olur; eskiden olduğu gibi mescitler boşalır; ülkücü bir iktidar gelse; silme milliyetçi oluruz hepimiz; kurt gibi uluruz auuuvvvvv ... sanki iktidarrdakilerin de çok umrunda bizim dindarlığımız, milliyetçiliğimiz..İnsanlar düzenin nasıl işlediğini bir idrak edebilseler.

yaşayacağımız şurada belki 50 belki 60 sene herkes birbiriyle güzel geçinse ne olur sanki sonuçta kimse bu dünyada temelli kalmayacak ama insanoğlunun egosu yok mu yere batsın egoları uyuz oluyorum egolu insanlara bizim şirkettekilerde öyle burnu düşse almayacak tiplerden geçen buradan bi arkadaş 180milyara ev aldı müdür vekili alan kişiye hayırlı olsun diyeceğine oğlum 180 milyara dairemi olur sadece oda mı aldın minnacık evdir o hahaha bi gülüşmeler alan çocuk evet biraz küçük yatırım için aldım zaten şuan oturduğum evde kira kontratına daha çok var dedi . çocuk da muhafazakar bi çocuk öyle geçiştirdi düşün ya insan hayırlı olsun insanın evi olsun yeter ki der ne demek o paraya ev mi olur bu şimdi ego değil de ne bana söyler misin

O egoların altında aslında ne biçim karakterler var, bastırılmış, ezilmiş, horlanmış...

peki kendileri ezilmiş horlanmış yada bastırılmış diye o şekilde mi davranmaları gerekiyor
ee gerçek benliklerini nasıl saklayacaklar başka türlü.. Emin ol o tarz insanlar, ya eşlerinden ya evlatlarından ya sevgililerinden, patronlarından vesaire, baskı görüyorlar, horlanıyorlar. Ya da başka türlü eksiklikleri var. Her birimizin bir çok eksiği noksanı ve kusuru var elbette ama bazı insanların dışavurum şekli farklı olabiliyor.

C cansu_tr insan en iyi kendinden örnek verir. Mesela benim çocuğum olmuyor; bu benim en büyük eksiğim hayatta. Ama bunu kıskançlık veya öfke ile dışa vurmuyorum. Yoksa tabi ki, doğurmaktan başka meziyeti olmayan bazı kadınların, yaşadıkları aptal hayata bakmadan beni yargılamasına karşı vereceğim cevap ağır olurdu.

tamam haklı olabilirsin bilemiyorum belki benimde çocuğum olmaz Rabbim bilir her şeyi işte aynı benzetmeden yola çıkarak karşı taraftaki kişinin de yapmış olduğu kendini beğenme ve üstün görme bence egoist insanlarınki kendini herkesten üstün görmektir hep egolarının kurbanı oluyorlar . sırf sen ondan aşağısın diye yapmak zorunda olduğun katlandığın insanlar oluyor adam bana uçak rezervasyonu yaptırıyor biletleri check in yaptırıyor sonra da sana kim bunu yap dedi kendi kafana göre iş yapıyorsun hiç sormak falan yok diyor adamın yüzüne sadece baktım cevap vermek yerine .. ne demek istiyor ben yanlış bilgi almışım sanada yanlış söyledim ama sen kıçı kırık bi sekretersin lafı yiyebilirsin çünkü ben müdür vekiliyim her zaman haklıyım

O kendine göre her zaman haklı..Hakk katında kim haklı? Rabbim kimseye kaldıramayacağı makam mevki vermesin; amin.

Canim nurettin hocayi cok srverim saygi duyarim. Kitaplarini da okuyorum. Bu videosunu izlememistim allah razi olsun.

Kesinlikle onemli olan icten okumak. Sayilarin cok bir anlami yok.
Ben salati tecrifiye okudugumda gunde 50 tane okuyordum. Ve farkettigim bunun 3-5 tanesini hissederek okuyorum.

Boyle insanlaro hayatindan eleyeceksin. Herkeain butcesi ayri, farkli. Boyle bir sey soz konusu bile edilmez. Ki cokta ucuz bir ev almamis zaten

Rabbim en kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin canim.

Bende memur olmak icin cok mucadele veritorum ve cevremdeki arkadaslarim hep memur. Bana bosa ugrastigimi, aslinda bir esprisi olmadini calismanim felan diyorlar. Sinirleniyorum onlara.

İnsanlar ugrastiklari sey ellerine gectikten sonra nankor oluyorlar. Rabbim.sukursuz birakmasin.

Boyle insanlaro hayatindan eleyeceksin. Herkeain butcesi ayri, farkli. Boyle bir sey soz konusu bile edilmez. Ki cokta ucuz bir ev almamis zaten
böyle insanları hayatımdan çıkartamıyorum şuan itibariyle çünkü şirkette oluyor bütün bu olanlar . Rabbim nasip ederse nikahımı kıydıktan sonra burada çalışmaya devam etmek istemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…