dini paylaşım alanı

Allah kabul etsin canım ..
normal de ay sonu idi ama haziran 15 e kadar uzatalım süreyi ..

C cansu_tr cum haziran 15 son inşaallah
okunacak cüzler var bakalım bugün dağıtmaya çalışacağım
ooo ben çoktan başladım haftasonu çok okuyamadım hafta içi bitiririm 1,5 cüz okudum geriye kaldı 1,5 cüz

Hayırlı Kandil'ler arkadaşım

İnsanlık hali maalesef oluyor kalkamamak

Akşamdan niyetlen yat
Saat kur ev halkına kaldırmalarını rica et
Duanı et uyu inşaallah kalkabilirsin
aksamdan niyetimi aliyorum saat kuruyorum ama o saati nasil kapatiyorum bilmiyorum hatirlamiyorum bile maalesef ama ben cok gec yatiyorum nöbetlide calisinca ertesi gün zaten toparlanamiyorum artik erken yatmaya caliscagim insallah ise yarar...

aksamdan niyetimi aliyorum saat kuruyorum ama o saati nasil kapatiyorum bilmiyorum hatirlamiyorum bile maalesef ama ben cok gec yatiyorum nöbetlide calisinca ertesi gün zaten toparlanamiyorum artik erken yatmaya caliscagim insallah ise yarar...
yatmadan önce kevser süresini okumayı dene bide canım benim

sağol canım. 1 saat öğle aram var. 15 dakika yemek yiyorum, 45 dakika namaz, Kuran zikirle geçiyor. iyi oluyor çünkü akşamları insan kendini kandırıyor; yorgun oluyor.
Aynen öyle benim yemek aram falan yok ister bi saatte ye ister 5 dakika namazı da zorla kılıyorum bugün bile dua ettim Allahım namazımı zorla değilde rahatla kılacağım bi iş nasip eyle diye . bende her namazdan sonra bi iki sayfa Kuran okuyorum

uyku süresi cidden önemli ..
iyi bir uyku alırrsak kalkabiliyoruz yoksa çok zor..

bi de alarmı duyunca hemen klakmak gerek yataktan yoksa şeytan bi çöküyor insanın üzerine ki sormaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…