ooo ben çoktan başladım haftasonu çok okuyamadım hafta içi bitiririm 1,5 cüz okudum geriye kaldı 1,5 cüz
az kalmış zaten son cüzlerdeki süreler daha tanıdık sürekli okunduğu için daha çabuk bitiyorhay maşaallah sana kuzum
ben de 24.cüze geçtim biiznillah :) hayırlarla bitirip ortak hatime başlamak istiyorummm
Sahihuban sayende 10 sayfayı okudum :) geçen sene okumaya başlamıştım yarıya gelince bıraktım
bende namazımı kılayım ezan okundu sen kıldın dimi kayacans ?okuyalım inşaallah tez zamanda bitirelim canım ..
ben de şimdi meryem suresinin mealine bakacağım..
unuttum bayadır okumaıdm da
kuzum ben tam bilemiyorum eşime takip ettirerek okuyablıyorum yalnışlarım çkıyor çok isterdim katılmayı
kız hatim değil meal paylaşıyor :) bugün 10 sayfa paylaştı ben okudum sizde okuyunkuzum ben tam bilemiyorum eşime takip ettirerek okuyablıyorum yalnışlarım çkıyor çok isterdim katılmayı(
tamam cnm :)kız hatim değil meal paylaşıyor :) bugün 10 sayfa paylaştı ben okudum sizde okuyun
aksamdan niyetimi aliyorum saat kuruyorum ama o saati nasil kapatiyorum bilmiyorum hatirlamiyorum bile maalesefHayırlı Kandil'ler arkadaşım
İnsanlık hali maalesef oluyor kalkamamak
Akşamdan niyetlen yat
Saat kur ev halkına kaldırmalarını rica et
Duanı et uyu inşaallah kalkabilirsin
eilenn meal okuyoruz sende oku bize katıl lütfen :)
kıldım canım. anneme Yasin kardeşime Vakıa okudum. öğle arasını mescitte geçiriyorum hep.
657. sayfadacanımsın cansu canımm bende okumak isterim tabikii
oh valla ne güzel benimde öğle aram olsa ne güzel olur Allah kabul etsin canımkıldım canım. anneme Yasin kardeşime Vakıa okudum. öğle arasını mescitte geçiriyorum hep.
yatmadan önce kevser süresini okumayı dene bide canım benimaksamdan niyetimi aliyorum saat kuruyorum ama o saati nasil kapatiyorum bilmiyorum hatirlamiyorum bile maalesefama ben cok gec yatiyorum nöbetlide calisinca ertesi gün zaten toparlanamiyorum artik erken yatmaya caliscagim insallah ise yarar...
sağol canım. 1 saat öğle aram var. 15 dakika yemek yiyorum, 45 dakika namaz, Kuran zikirle geçiyor. iyi oluyor çünkü akşamları insan kendini kandırıyor; yorgun oluyor.oh valla ne güzel benimde öğle aram olsa ne güzel olur Allah kabul etsin canım
Aynen öyle benim yemek aram falan yok ister bi saatte ye ister 5 dakika namazı da zorla kılıyorum bugün bile dua ettim Allahım namazımı zorla değilde rahatla kılacağım bi iş nasip eyle diye . bende her namazdan sonra bi iki sayfa Kuran okuyorumsağol canım. 1 saat öğle aram var. 15 dakika yemek yiyorum, 45 dakika namaz, Kuran zikirle geçiyor. iyi oluyor çünkü akşamları insan kendini kandırıyor; yorgun oluyor.
uyku süresi cidden önemli ..aksamdan niyetimi aliyorum saat kuruyorum ama o saati nasil kapatiyorum bilmiyorum hatirlamiyorum bile maalesefama ben cok gec yatiyorum nöbetlide calisinca ertesi gün zaten toparlanamiyorum artik erken yatmaya caliscagim insallah ise yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?