çok şükür o zaman ben o gece çok şükür 100 rekat kıldım aklıma gelen herkese dua ettim bi ara koltukta teşbih elimde uyumuşum tam sabah ezanı okurken fırladım :) bu arada kardeşim de o gece tanıdıklarda bi yere gitti orada akşam yatsı ve teşbih namazı kılmış çok mutlu oluyorum o namaz kılıncaValla utancımdan dua bile edemedim o gece. nasıl unuturum anlamıyorum. halbuki eşime de diyordum; beraber tutalım falan diye. Rabbimin bir uyarısı bu bana. Sen benden uzaklaşırsan böyle olur işte diyor. Neyse kızlar işleri düzene koydum; zikirlerime falan başladım yine
Eki Görüntüle 1836571
Hepinize hayırlı sabahlar..
4. Cüz almıştım okumaya başladım.. Ne zamana kadar bitirmem lazım?
cnm buralardayım bu aralar yoğunluk vardı gecen hafta doktor kontrolum vardı kdv muhtasar filan giremedim cnm :) nasılsın iyimisinpembesu33 nerelerdesin canım
cnm buralardayım bu aralar yoğunluk vardı gecen hafta doktor kontrolum vardı kdv muhtasar filan giremedim cnm :) nasılsın iyimisin
cnm çok şükür bebeişte bende iyiyiz. bebiiş artık karnımda çok tepnişiyor oturma şeklimi yatma şeklimi kendisi ayarlamak istyor gün geçtikçe zorlaşıyor hemen geçsin isyorum. henüz doğumu konuşmadık normal doğum istyorum şimdilik konuşmadık cnm pazartesi gnu tekrar kontrol var hem izne ayrılcam. benim eşyaları çantası herşeyi hazır doğum çantasının içine biraz çörek otu koy kuzum. birde bebişin kıyafetlerine yani kıyafetlerini astığın dolaba 3 cuma yasin oku bizim buralarda öyle yapılır sanada tavsiye ederim :)çok şükür iyiyim :)
bebişin cicilerini yıkadım ütüledim çok şükür hurçladım kaldırdım..bi kaç güne de doğum çantasını hazırlarım inşaallah :
sen nasılsın ne var ne yok bebiş naısl_?
dr kontrolün nasıldı
doğum vs şekli zamanı konuşuldu mu
cnm çok şükür bebeişte bende iyiyiz. bebiiş artık karnımda çok tepnişiyor oturma şeklimi yatma şeklimi kendisi ayarlamak istyor gün geçtikçe zorlaşıyor hemen geçsin isyorum. henüz doğumu konuşmadık normal doğum istyorum şimdilik konuşmadık cnm pazartesi gnu tekrar kontrol var hem izne ayrılcam. benim eşyaları çantası herşeyi hazır doğum çantasının içine biraz çörek otu koy kuzum. birde bebişin kıyafetlerine yani kıyafetlerini astığın dolaba 3 cuma yasin oku bizim buralarda öyle yapılır sanada tavsiye ederim :)
inşallah cnm sadece sol tarafıma yatabiliyorum hep sağda duruyor sağ tarafıma dönünce kıpır kıpır hzuursuz oluyor bende huzursuz oluyorum hep sol tarafıma yatmaktan tutuldum artık =))aa çörek otu ne için_?
bir de doğum çantas için olmazsa olmaz dediğin nedir_?
maşaallah bebişin de sen de iyi ol..
yatışlar değişiyor evet ..
izne ayrılınca rahatlarsın inşaallah
hurmayaa hemen bşlamalı mıyım sence_?inşallah cnm sadece sol tarafıma yatabiliyorum hep sağda duruyor sağ tarafıma dönünce kıpır kıpır hzuursuz oluyor bende huzursuz oluyorum hep sol tarafıma yatmaktan tutuldum artık =))
çörek otu, şeytan çörek otunun olduğu yere gelmezmiş canım bebekte günahsız olduğu için şeytan bebekle uğraşmasın diye bazı kişiler hurafe dyebilir ama ben inanıyorum.
doğum çantası için valla kuzum benim akrabalrda ben kdar özenen olmadığından kendimce hazırladım bebeğin kıyafetleri bezi neolur neolmaz dye küçük biberon emzik. kendimede pijama dışında bolca ped birde bolca hasta bezi koydum emzirme südyeni koydum öyle işte :))birde okunmuş hurma 3 adet biri doğumdan önce biri doğumdan sonra yiyicem. biride bebeğin agzına sürcem ilk ağzı okunmuş hurmayla açılması için. bide cnm şey artık hergun hurma ye 1 tanede olsa anne sütünü arttırıp doğumu kolaylaştırırmış. h.z. meryemin kitabında okumuştum h.z. isayı doğururken bolca hurma yemişti kolay olması için.
evet cnm yiyebilirsin artık 2 ayın kaldı cnku.. yda istersen 2 hafta dha bekle zararı olacağını sanmam ama erken doğuma sebep verir dye okumuştum neolur neolmazhurmayaa hemen bşlamalı mıyım sence_?
aldım direktifleri ben de kendimce ortak bir çanta hazırlayacağım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?