- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
akşamla yatsı arasında çok işim oluyor gülümo zaman akşam namazının abdestini tut
yatsı okunuca hemen kıl.ikisi arası <Kur an oku vs..
bu seni diri tutar..
sabah içinde evdekilere söyleee seni kldırsınlar..saat alarmı kur felan bi de akşam niyetlen yat
Özellikle zikirlerimi yapamadığım için kaç gündür rüya bile göremiyorum. Halbuki rüyalarım çok güzel gidiyordu. Beni mutlu ediyordu yani. İçimde bi huzursuzluk...
tamam canım ama hafta sonu giremiyorumher vakti yazalım buraya tamam mı
kıallaım mutlaka kuzum
namaz illede namaaaz
olsun fırsatın olunca yaz mutlakaatamam canım ama hafta sonu giremiyorumyarın kendimi toplayacağım söz. ben namazsız yaşayamam zaten.
hayirli kandiller rabbim dularimizi kabul etsin.. maalesef bende sabah namazlarina kalkamiyorum cok nadir kalkabiliyorum bu durumdan cok muzdaribim
Nasip değilmiş demek ki canım benim aslında dünde tutmak gerekirmiş ama dün çok yoğundum o yüzden niyetlenmedimkızlar ,inanılır gibi değil. Berat kandilinde oruç tutmayı unuttum . sabah kalkıp lıkır lıkır su içerken eşim sen bugün oruç tutmayacak mıydın dediniyetlenmeyi de orucu da unuttum yav
Valla utancımdan dua bile edemedim o gece. nasıl unuturum anlamıyorum. halbuki eşime de diyordum; beraber tutalım falan diye. Rabbimin bir uyarısı bu bana. Sen benden uzaklaşırsan böyle olur işte diyor. Neyse kızlar işleri düzene koydum; zikirlerime falan başladım yineNasip değilmiş demek ki canım benim aslında dünde tutmak gerekirmiş ama dün çok yoğundum o yüzden niyetlenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?